icon

Úspešné ženy v diskusiách: Skutočný alebo vymyslený fenomén?

25. aug 2026

Ludia, vysvetlite mi tu logiku. Odkedy je moznost komentovat anonymne, tak je tu opat zas tolko usoesnych a bohatych zien :D v kazdej teme, co sa tyka financii, prace, usoechu, su furt dookola tie iste ,,uspesne" zeny, ktore vedu timy, pracuju vo velkych firmach, maju pod sebou ludi, ale horlivo komentuju modreho kona. Prosim vas, vysvetlite mi to :D dvakrat v zivote som mala veducu poziciu a to som bola rada, ak som nemusela niektory den riesit vo svojom volnom case svoju pracu. A tu denno denne prichadzaju zeny, ktore stihaju pisat siahodlhe odpovede a dohadovat sa tu a niekym :D

Strana
z2
anonym_5a3ce0
25. aug 2026

@anonym_autor v ktorej teme?

bogierka
25. aug 2026

oni su vo veducej pozicii vo firme presne s jednym zamestnancom😂

anonym_abe89c
25. aug 2026

myslíš tú s 5 deťmi čo žije v zahraničí?

anonym_71ef6a
25. aug 2026

Mozno nie som mega uspesna, ale u mna je to tak, ze cim narocnejsi den, tym vacsiu oddychovku potrebujem. Taky MK je celkom dobry na precistanie hlavy. Riesit cudzie blbosti bez ohladu na nasledok, nemusiet si davat pozor na slova,...

autor
25. aug 2026
@anonym_71ef6a

Mozno nie som mega uspesna, ale u mna je to tak, ze cim narocnejsi den, tym vacsiu oddychovku potrebujem. Taky MK je celkom dobry na precistanie hlavy. Riesit cudzie blbosti bez ohladu na nasledok, nemusiet si davat pozor na slova,...

@anonym_71ef6a to by bolo v poriadku, pokial by to nebolo v pracovny cas :D ktore manazerky maju cas napriklad od.rana od osmej a komentovat jednu diskusou kolkokrat az do vecera?:D ved je to vtipne 🙂

biba_18
25. aug 2026

neviem koľko ich tu je, pretože väčšina píše ako anonym 😏 tak ťažko posúdiť…

minenkaa
25. aug 2026

@anonym_autor a ten profil si si už prepla na súkromný?

minenkaa
25. aug 2026

A ako vies,že stále tie iste ,keď sama píšeš,že anonymi píšu

sissy27
25. aug 2026

@anonym_autor internet je čarovné miesto. Každý tu môže byť kým / čím chce. Mysli na to.

anonym_91650e
25. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_71ef6a to by bolo v poriadku, pokial by to nebolo v pracovny cas :D ktore manazerky maju cas napriklad od.rana od osmej a komentovat jednu diskusou kolkokrat az do vecera?:D ved je to vtipne 🙂

@anonym_autor
Ale prosim ta ber ich s rezervou, tak ako aj keď vypisuju, že majú 40-50 rokov a vyzerajú na 25, či vyšportované telo bez gramu tuku alebo majú 50 kíl , či su vysoké 175 cm 😂
A doma majú tých úspešných mužov, ktorí donesú domov množstvo peňazí, tapetujú nimi izby a v živote by ich nepodviedli
Aspoň vo virtuálnom svete sa chcú cítit lepšie keď už tá realita je neuspokojivá
Dve odtiaľto poznám a teda realita a tu čo popíšu nekomentujem 😁

anonym_6e52ae
25. aug 2026
@anonym_abe89c

myslíš tú s 5 deťmi čo žije v zahraničí?

@anonym_abe89c to je ktorá?

billy_jean
25. aug 2026

Ja s tým napríklad vôbec nemám problém. Moja práca je z veľkej časti práca za počítačom a online, takže byť počas dňa pri PC je pre mňa úplne bežná vec. Mám mng pozíciu, vediem ľudí a mám určitú zodpovednosť, ale neznamená to, že celý deň fyzicky niekde behám alebo, že po pracovnej dobe nemám právo existovať na internete. Veľká časť mojej práce je komunikácia, emaily, online meetingy, práca so sociálnymi sieťami a s ľuďmi na diaľku. A úprimne, práve pri takejto práci je úplne normálne, že si človek na pár minút cez deň alebo večer sadne k počítaču alebo telefónu a pozrie si sociálne siete. To, že niekto napíše komentár na MK, ešte neznamená, že celý deň nemá čo robiť. Rovnako ako to, že niekto pracuje na vedúcej pozícii, neznamená, že musí byť permanentne vyťažený a dokazovať svoju pracovnú dôležitosť tým, že nemá čas ani na kávu.

jamimo
25. aug 2026

@anonym_autor všade máš šikovné ženy a ženy, ktoré majú svoje kvality. V akejkoľvek oblasti. Prečo by nemohli byť aj na sociálnej sieti typu MK? Len som sa tak zamyslela a spomínam si na jednu ženu z diskusií, pracovala z domu na vedeckej úrovni simulácie. Ďalšia pracovala pre arabskú klinetelu ako brainhunter. Bola tu aj fajn psychologička, máme tu realitnú maklérku, brutálnu kaderníčku a kozmetičku, Väčšina z nich sú (predpokladám) samé sebe šéfky. Ja fandím každej a som rada, ak sa niekomu darí👍

anonym_2fd2ba
25. aug 2026

no ja veru cas nemam .Sice nerobim teda mng poziciu a nikoho pod sebou ani nad sebou ale robim pre seba, teda svoju firmu pre zahranicnnu klientelu a ked pre nich nieco robim, respektive vypracovavam nejake projekty tak ozaj neviem ako by som chodila aj na mk.. jedine odbieham sem tam ak mam prestavku aj to len popozeram na hlavnej stranke co je nove.Jedine co si viem zamanazovat je cas, kedy budem a kedy nebudem pracovat.To je teda vyhoda to uznavam pre mna.Teraz mam volno takze som aj tu na koni.No tiez si myslim ze internet znesie vela to je jasne

anonym_c3640c
25. aug 2026

@anonym_autor
A na druhej strane sa pýtajú, ako dostať výživné aj na seba po rozvode.. 😂

anonym_136593
25. aug 2026

@anonym_autor neboj, ani ja tu neverím už skoro nikomu a ničomu. Jasné, každá druhá je tu manažérka s platom 3,4 tisíc. No jasné.

anonym_91650e
25. aug 2026
@anonym_6e52ae

@anonym_abe89c to je ktorá?

@anonym_6e52ae
Asi Anjelicek26 myslela

anonym_4dd39b
25. aug 2026
@anonym_71ef6a

@anonym_71ef6a vždy som si myslela, že na prečistenie od stresu je príroda, cvičenie, prechádzka, káva s kamoškou ...ale MK ? možno len sa do niekoho anonymne pustiť a poriadne zhejtovať ...nič v zlom

anonym_71ef6a
25. aug 2026
@anonym_4dd39b

@anonym_71ef6a vždy som si myslela, že na prečistenie od stresu je príroda, cvičenie, prechádzka, káva s kamoškou ...ale MK ? možno len sa do niekoho anonymne pustiť a poriadne zhejtovať ...nič v zlom

@anonym_4dd39b Ked mas min. hodinu, tak mozno, ale ked mas pocas dna viac parminutovych prestavok, tak socialne siete si fajn.

jamimo
25. aug 2026
@anonym_136593

@anonym_autor neboj, ani ja tu neverím už skoro nikomu a ničomu. Jasné, každá druhá je tu manažérka s platom 3,4 tisíc. No jasné.

@anonym_136593 ale veď nemusí byť len manažérka. Môže byť šikovná súkromná doučovateľka matematiky alebo angličtiny, fyzioterapeutka a vytrieska viac ako 3,4 tisíc. Alebo môže mať súkromnú škôlku, šikovná účtovníčka. Nechápem, čo to koho trápi.

anonym_839222
25. aug 2026

@anonym_autor
Toľko hejtu kvôli úspešným ženám...ja tomu nerozumiem. Vždy sa poteším, keď vidím, že sa niekomu darí. Je jedno, či je to šikovná kaderníčka, cukrárka alebo učiteľka, ktorú napĺňa jej práca. A čo je zle na tom, keď niekto po/popri práci trávi čas na MK? Môžu sem chodiť len ženy s minimálnym príjmom?
Moja bývalá spolužiačka sem chodí tiež po robote vypnúť. Úspešná kardiologička vo Švajčiarsku s 15-tisícovým príjmom. Vyhodíme ju?

autor
25. aug 2026
@anonym_839222

@anonym_autor
Toľko hejtu kvôli úspešným ženám...ja tomu nerozumiem. Vždy sa poteším, keď vidím, že sa niekomu darí. Je jedno, či je to šikovná kaderníčka, cukrárka alebo učiteľka, ktorú napĺňa jej práca. A čo je zle na tom, keď niekto po/popri práci trávi čas na MK? Môžu sem chodiť len ženy s minimálnym príjmom?
Moja bývalá spolužiačka sem chodí tiež po robote vypnúť. Úspešná kardiologička vo Švajčiarsku s 15-tisícovým príjmom. Vyhodíme ju?

@anonym_839222 zle na tom absolutne nic nie je. Mne absolutne nevadi ziadna uspesna zena. Vadia mi vsak nadradene zeny z anonymnych nickov, ktore maju neustale potrebu zhadzovat ine zeny, aby seba vyzdvihli. Toto robi uspesna zena? Pride nejaka uz dodrbana zena s uplne normalnou otazkou a od tychto zien dostane kolkokrat taky hejt, ze odchadza z diskusie, ako hlupa, nevzdelana, s nedostatkom sikovnosti, otrasnym zivotopisom, nevhodnymi fotkami na socialnych sietach a pod. Ako moze niektora zensks na zaklade par viet urcovat niekoho sikovnost? Uspesna zena praveze chce pomoct a nemoralizuje, nehodnoti a nespráva sa neprofesionalne. Tu sa to ale nenosi. Tu sa ale potrebuje kopnut a zvysovat si svoje ego na virtualnej diskusii.

autor
25. aug 2026
@anonym_839222

@anonym_autor

@anonym_839222 tak daj nick na tu kardiologicku, ci to je zrazu tajne?:D

anonym_f496b7
25. aug 2026

"Tu sa ale potrebuje kopnut a zvysovat si svoje ego na virtualnej diskusii." Ten niekto si tentoraz ty a zvysujes si ego na ukor uspesnych zien.
Ci sa niekto povazuje za uspesneho alebo nie je cisto invidualna zalezitost. Skus sa zamysliet a mozno prides na to, ze aj ty si v niecom uspesna a tes sa z toho.

biba_18
25. aug 2026
@anonym_4dd39b

@anonym_4dd39b ale veď každý trávi čas ako chce on, nie ako by si chcela (alebo myslela) ty 🤷‍♀️

pralinka25
25. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_839222 zle na tom absolutne nic nie je. Mne absolutne nevadi ziadna uspesna zena. Vadia mi vsak nadradene zeny z anonymnych nickov, ktore maju neustale potrebu zhadzovat ine zeny, aby seba vyzdvihli. Toto robi uspesna zena? Pride nejaka uz dodrbana zena s uplne normalnou otazkou a od tychto zien dostane kolkokrat taky hejt, ze odchadza z diskusie, ako hlupa, nevzdelana, s nedostatkom sikovnosti, otrasnym zivotopisom, nevhodnymi fotkami na socialnych sietach a pod. Ako moze niektora zensks na zaklade par viet urcovat niekoho sikovnost? Uspesna zena praveze chce pomoct a nemoralizuje, nehodnoti a nespráva sa neprofesionalne. Tu sa to ale nenosi. Tu sa ale potrebuje kopnut a zvysovat si svoje ego na virtualnej diskusii.

@anonym_autor vies sem dat konkretne linky? ja si tu tento fenomen akosi nevsimam vo velkom. skor naopak.

anonym_4dd39b
25. aug 2026
@biba_18

@anonym_4dd39b ale veď každý trávi čas ako chce on, nie ako by si chcela (alebo myslela) ty 🤷‍♀️

@biba_18 veď v pohode ...ja som to nemyslela v zlom, nie je dôvod byť útočná

biba_18
25. aug 2026
@anonym_4dd39b

@biba_18 veď v pohode ...ja som to nemyslela v zlom, nie je dôvod byť útočná

@anonym_4dd39b čo bolo v mojej odpovedi útočné? ako si predstavuješ útok podľa písmenok ? vravím iba, že každý trávi čas ako sa mu žiada 🤷‍♀️
ja napr. s kamoškami nevypnem hlavu, prídem domov tak mám hlavu jak balon…

anonym_839222
25. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_839222 tak daj nick na tu kardiologicku, ci to je zrazu tajne?:D

@anonym_autor
Ona sa tu neptezentuje svojim zamestnaním, takže nemám prečo zverejňovať jej nick. Hlavne nie v diskusii, ktorá má za cieľ kopať do úspešných žien bez ohľadu na to, koľko driny za tým je.

anonym_e1b5a3
25. aug 2026

Ty uspesnej bohatej zene automaticky priradujes funkciu manazerky s timom ludi pod sebou, ale uspesne zeny mozu byt aj na mnohych inych poziciach. Moze to byt podnikatelka, moze pracovat v IT oblasti, dobra lekarka…a nemusi ani pracovat od rana do vecera, pokojne moze mat normalnu pracovnu dobu s volnym casom na oddych podla vlastnej predstavy, ci uz je to navsteva opery alebo citanie diskusie na koniku. Jasne, mnohe si aj povymyslaju, ale co ja tak zbezne citam, skor sa tu vacsina zien stazuje ze nic nema a hadaju sa kto za to moze a ako este okaslat system 🤷‍♀️

Strana
z2