Útok na identitu národa: Ako sa brániť?
Chcú SNS naštrbiť našu identitu, keď útočia na našu kultúru a teraz dokonca na HYMNU SR?
Podľa sociológov platí- národ bez identity je ľahko ovládateľný.
@mamina7070 preco by som to mala ja hladat? Vsak mas dokaz, ze je zodpovedny za presustrovane peniaze na digitalizaciu, tak ho predloz. Alebo nemas a potom trepes piate cez deviate
A uz sme zabudli na byvalych podpredsedov vlady pre digitalizaciu, obidvoch nominantov Smeru MUDr. Rasiho (atestovaneho traumatologa) a Ing. Pellegriniho (ekonoma)? Za nich pretiekli cez digitalizacne projekty statu miliardy a vysledok je horsi ako v Moldavsku
@viestta a co si ty vysetrovatel? asi ze nie informacie su tam kde maju byt
ako? co? :D
@mamina7070 ved daj link, to je problem ?
@mamina7070 nie, ty si napisala, ze mas info. Tak nam ho poskytni, my posudime ci tomu uverime ci nie. Tvojim vagnym naznakom sa verit neda, aspon ja nemozem. Ja chcem exaktne informacie aby som si mohla spravit usudok. Zatial mam usudok len o tvojich prispevkoch. Zahmlievas. Len ty vies preco.
@mamina7070 tebe dobre ku...e...
@mamina7070 "nie nebol to omyl" "skus nieco o Hargasovi a spol si pohladat"?
Takze 1. preco tam spominas PS kedze Hargas v PS nebol? Do PS vstupil viac ako rok po tom ked skoncil byt tajomnikom. 2. on ma/mal nejaku kauzu? To ze sa staral o to aby stat usetril na statnych zakazkach? Ze to da spravit interne za polovicu? A ze potom ta statna firma pol roka nebola v zisku? Myslim ze maloktora statna firma je v zisku ;)
@hiro pre chybujem, že
@mamina7070 rozumie toľkým otázkam naraz
@monikkatt tu nejde o to, zeby si nerozumela alebo bola blbec. Len si pohltena silou konspiracii. A to dokáže byť veľmi náročné a presvedčivé. Konspiracie v nas vytvárajú pocity ako rozpravky, to znamená, že existuje dobro a zlo a tie proti sebe bojujú a keď musí aj dobro robiť zle veci, tak je to čisto, aby sa udržalo a je to nutné. Zlo a dobro mame poznať podľa toho aké má poslanie. A keďže progresívny smer sa zameriava neskôr aj na potraty ci lgbti je to jasné zlo, podla kondpiracii.
Problém je, ze takto to nefunguje a neexistuje jasne zlo a jasne dobro. Ako aj v Biblii sa píše, poznáš ludi podla skutkov. Takze skutky nemôžu byť brane na základe "vyssieho dobra". Kazdy skutok vytvára a robí realitu a teda ak robíš zle veci nevytvoriš neskôr dobro, ale len viac a viac zla. Lebo akékoľvek zlo co urobíš vytvára ďalšie zlo. Konspiracie podporujú nás tu rozprávkovú predstavu, ale svet je komplikovaný a absolútne v ňom neexistujú jasne definované strany.
Miláčikovia už máte na nete "diskusiu" rozsa vs bombic 🤦🏻♀️ V skratke: Machala a Rozsah sú spolužiaci zo ZŠ. A ako s a vraví rovný, rovného si hľadá. Decká, my sme fakt ako národ v p..
@tetapetra tri medzinarodne zatykace su na toho dementnerho nacka vydane a bude z neho lokalna celebrita.
a to len preto, lebo duisponujem kompro materialmi na vysokych politikov - napriklad minister vnutra je jeho vyborny (byvaly) kamarat, zdielali rovnake nadsenie pre "ich vec"...
toto je ake super, ze ?
Vyčerpaní. Vaša identita nie je schopná ani sa naučiť písať po slovensky

@paulina291 trpezlivost, cajkaju na metodicke pokyny o tom co si maju mysliet