Utopený telefón
Prosím vás mate skúsenosti s utopenim telefónom? Stalo sa mi ze som ho omylom dala do práčky 🙈zamotal sa mi do návliečky mate nejaké skúsenosti ďakujem za všetky rady
ak si ho vyprala tak hold smola ... ak len namocila nezapinat a vysusut niekolko dni nechat v klude
Ryza je hlupost. A ak su ho vyprala, tak to ho uz nezachranis, to je dlhsi cas v teplej vode a este aj s pracim prostiedkom. Ak nemas zalohovane data, skus ho zobrat do servisu, ale velmi by som na tvojom mieste nedufala, ze nieco vytiahnu.
Vypraty nezachranis. Mne raz padol mobil do zachoda, bol tam asi 2 sekundy, do hodiny som ho priniesla do servisu a ledva mi ho tam zachranili, niektore suciastky stihli nasledkom vlhka vyskratovat a museli menit.
@kapilanka rozobrať a dať do trúby... Netuším koľko stupnov už ale len nech tam je teplo a preschne
@diamond007 nie ved tam su plosne spoje
Dolezite je vysusit SIM ku
Záleží na tom, aký telefón máš… a či si si to všimla už skôr alebo až po vyprani… aj na akej teplote si prala, ale keďže sú to obliečky, tak asi najnižšia nebola :(
Moj yelefon dve sekundy v zachode a uz to nerozchodil..
Ale do surovej ryze, nie do rizota. 🙂
To nerozchodis ani cez ryzu...ked si ho vyprala v pracom prasku, v ktorom hrkal dlhsi cas a ponasaval vodu je to nemozne...aj keby uschol -> cil rychlejsie preschne tym rychlejsie zoxiduju aj plosne spoje v nom vplyvom praceho prasku
Zalezi aj od telefonu. Iphone po namoceny nemal jikdy problem. Android sa mi podarilo po 2 dnoch v ryzi sprovoznit - ale to padolmdo zachoda. Dalsi po pade do bazena zacal fungovat po par dnoch fenovania 🤷🏻♀️
@lejusinka ta ryža maaky vyznam v tom?
@karolinakr mala by vysat vlhkost… citala som potom ze je to blbost ale tak mne to pomohlo teda 🤷🏻♀️
no ta ryza je blud citala som o tom, ze proste neususi sa ti rychlejsie ako normalne ked ho len rozoberies cely a nechas tak. ale to je ked si ja neviem padne len do vody, co sa tyka toho ze sa proste perie uff, neviem ci take nieco sa da zachranit. skus sa ist do nejakeho servisu opytat.

@kapilanka do sacku plneho ryze, nezapinat ihned. Po 3 dnoch skus zapnut