icon

Utopený telefón

kapilanka
12. jún 2022

Prosím vás mate skúsenosti s utopenim telefónom? Stalo sa mi ze som ho omylom dala do práčky 🙈zamotal sa mi do návliečky mate nejaké skúsenosti ďakujem za všetky rady

kiki68
12. jún 2022

@kapilanka do sacku plneho ryze, nezapinat ihned. Po 3 dnoch skus zapnut

luccija
12. jún 2022

@kapilanka vyber SIM kartu a baterku a do ryze snad si mala fotky zalohovane.Zavolaj nejakemu technikovi vedia ho vysusit, ale myslim, ze to bude mat za sebou;(

syslik81
12. jún 2022

ak si ho vyprala tak hold smola ... ak len namocila nezapinat a vysusut niekolko dni nechat v klude

laurar1
12. jún 2022

Ryza je hlupost. A ak su ho vyprala, tak to ho uz nezachranis, to je dlhsi cas v teplej vode a este aj s pracim prostiedkom. Ak nemas zalohovane data, skus ho zobrat do servisu, ale velmi by som na tvojom mieste nedufala, ze nieco vytiahnu.

pukina
12. jún 2022

Vypraty nezachranis. Mne raz padol mobil do zachoda, bol tam asi 2 sekundy, do hodiny som ho priniesla do servisu a ledva mi ho tam zachranili, niektore suciastky stihli nasledkom vlhka vyskratovat a museli menit.

diamond007
12. jún 2022

@kapilanka rozobrať a dať do trúby... Netuším koľko stupnov už ale len nech tam je teplo a preschne

luccija
12. jún 2022

@diamond007 nie ved tam su plosne spoje
Dolezite je vysusit SIM ku

aaaaaaaaaaaaa
12. jún 2022

Záleží na tom, aký telefón máš… a či si si to všimla už skôr alebo až po vyprani… aj na akej teplote si prala, ale keďže sú to obliečky, tak asi najnižšia nebola :(

kapilanka
autor
12. jún 2022

@luccija sim Karta mi ide mam ju v druhom telefóne ale mobil nejde aj som skúšala chvíľu na slnku ho mat a nič dala som ho do ryze no uvidím ci mi pôjde

xsuzannex
12. jún 2022

Moj yelefon dve sekundy v zachode a uz to nerozchodil..

luccija
12. jún 2022

@kapilanka tak aspon to...

niekto2hy
12. jún 2022

@kapilanka Vybrat baterku - servis

liljana
12. jún 2022

Ale do surovej ryze, nie do rizota. 🙂

judar
12. jún 2022

To nerozchodis ani cez ryzu...ked si ho vyprala v pracom prasku, v ktorom hrkal dlhsi cas a ponasaval vodu je to nemozne...aj keby uschol -> cil rychlejsie preschne tym rychlejsie zoxiduju aj plosne spoje v nom vplyvom praceho prasku

lejusinka
12. jún 2022

Zalezi aj od telefonu. Iphone po namoceny nemal jikdy problem. Android sa mi podarilo po 2 dnoch v ryzi sprovoznit - ale to padolmdo zachoda. Dalsi po pade do bazena zacal fungovat po par dnoch fenovania 🤷🏻‍♀️

nina004
12. jún 2022

@kapilanka skús tu ryžu a uvidíš, no nemala by si ho medzitým zapnúť. Môj spadol do záchoda a už to nerozchodil, podľa mňa práčku mobil neprežije ,predsa len je v tej vode dosť dlho

karolinakr
12. jún 2022

@lejusinka ta ryža maaky vyznam v tom?

lejusinka
12. jún 2022

@karolinakr mala by vysat vlhkost… citala som potom ze je to blbost ale tak mne to pomohlo teda 🤷🏻‍♀️

rencina_4
13. jún 2022

no ta ryza je blud citala som o tom, ze proste neususi sa ti rychlejsie ako normalne ked ho len rozoberies cely a nechas tak. ale to je ked si ja neviem padne len do vody, co sa tyka toho ze sa proste perie uff, neviem ci take nieco sa da zachranit. skus sa ist do nejakeho servisu opytat.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená