icon

Útulky, kde utrácajú psíky

cukrikovavila
25. okt 2022

Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť, či máme na SR útulky, karanténne stanice a pod, kde sa utrácajú psíky, ak sa dlhšie neadoptujú? Poznáte nejaké konkrétne zariadenie?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
27. okt 2022

@zoro9836 ty si tu vyprosiš nejake nazory a potom ineho človeka davaš na uroveň špinaveho neandrtalca..Peniaze na psov považuješ za vyhodene, ale nikto sa nema starať, kam ich ty pchas.A čo keby sa vsetci bezcitni, za mamonom bažiaci ludia prestali starať, kam ich davaju milovnici zvierat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
27. okt 2022

@zoro9836 ja svoj nazor na teba mam, takze môžeš si vyprosovat, čo chceš

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 tu zo seba robíš ínteligentnú, čo nie si! Podľa teba pracujúci slušný človek, ktorý nepoberá žiadne dávky od štátu je rovnaký ako cigán ktorý robí okolo seba bordel, nepracuje, čaká len na dávky od štátu a znepríjemňuje život spoluobčanom rovnaký?!
Mňa nezaujímaš ty, ani tvoje peniaze, ani či sú tvojou prioritou ľudia! Podľa tvojho vyjadrovania musíš byť podľa mňa chladný človek, a je mi jedno či môj názor berieš alebo nie.
Čím viac spoznávam ľudí, tým viac milujem zvieratá. Tým by som to ukončila.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 Wow, až 3 komentáre za sebou od teba, som ti zabrnkala na nervy! 😀😅
Ja nie som psychicky nevyrovnaná, to ty! Sa tu hráš na psychológa, pritom si pacient.
Za tú zdravotnú starostlivosť si platím, aj za dávky v nezamestnanosti, práca vždy bola aj bude, ak ma niekto napadne, alebo mi začne horieť dom, nakúpiť si, pôjdem za ľudmi ktorí túto činnosť vykonávajú a za ktorú sú platení, tak ako ja za pracu ktorú vykonávam.
Štát mi nedáva nič zadarmo, ja platím jemu! Nič nedostávam zadarmo! Je to moje úsilie, snaha a pracovitosť . Dôchodok dostanem za mojich tvrdo odpracovaných vyše 40 rokov, minimálne !

Ale Zorka, veď zvieratá nevedia písať ani čítať, to nevieš?! Alebo si si zabudla zobrať liečky? 😅😝

Ľudia sú v dnešnej dobe sebeckí, zlí, chamtiví, závistliví, neohladuplní...
Myslia len na svoj žalúdok a peniaze. Vidia človeka v bezvedomí, alebo zraneného len sa pozrú a obkročia ho. Teba zaradujem do skupiny tíchto ľudí.
Prajem pekný večer. 😝

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 Odpoviem ti na tvoje otázky.
Áno, ľudia sú neohľaduplní!
Nevidím to čo chcem, ale rada by som, ver mi.
Ani raz mi nikto neuvoľnil miesto, to ja vždy uvoľním staršiemu človeku alebo tehotetnej pani alebo zdravotne postihnutému. Nevadí mi to.
To si mám platiť za radu ok kolegu/yni? On/ona poradí mne, ja jemu/jej. Tak to funguje. Hovorí sa tomu spolupráca a ochota.
Ak som sa spýtala niekoho na cestu, pekne som ho poprosila, usmiala sa a poďakovala.
Kňaz ani mníška mi nikdy nepomohli. Nikdy som ich pomoc nepotrebovala, ani ma nikdy nenapadlo pýtať si od nich radu. Neverím v boha. (Dosť úprimná odpoveď, nemyslíš?)
Nepamätám, že by som si od niekoho niekedy požičala peniaze. Skôr som vždy požičiavala ja, teda stále požičiavam.
Toto je moja ÚPRIMNÁ a PRAVDIVÁ odpoveď pre teba.
Nebudem ťa už presviedčať, ty mi za to nestojíš.
Koniec.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 Presne som vedela, že upozorníš na to, že neverím v ´´Boha´´. Tvoja obrana je úbohá.
Aha, takže máme tu muža. 😲
Ja nepomáham len v práci, ale o tom si porozmýšľaj sám. Snáď sa tu nechceš so mnou porovnávať...Ak som aj prispela, nechala som si to pre seba.

Naozaj mi za to nestojíš. Čo mám robiť, som už taká - úprimná!
To je mi ´´naozaj´´ ľúto, že ťa to mrzí. 😝

Boh mi nikdy nepomohol ani nepomôže, neexistuje. Možno v tvojej chorej hlave.
A to falošné ďakujem si nechaj pre niekoho podobného tebe.

alguno
27. okt 2022

Aspoň sa ľudia pobavia z našej výmeny názorov. 😀

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 Nemýlim sa ani nič nevyvraciam, to si myslíš ty.

Pri písaní odpovedí na tvoje otázky, mám úsmev na tvári.
Neberiem ťa vážne, mám svoju hlavu, mám svoje svedomie.
Viem kto som, mám svoje plusy aj mínusy. To každý.
Vyjadril si svoj názor, a ja s ním nesúhlasím. To je v poriadku.
Ak berieš všetko tak vážne, musíš mať smutný život.
Ja mám rada zvieratá, ty nie. Nemáme sa o čom baviť.
Už neodpisujem.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
27. okt 2022

@zoro9836 sakra, musím odpísať!
Záleží od toho, aký je ten človek. Zvieratá budem vždy milovať. Čo sa nedá povedať o zlých ľudoch!
Zbohom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
28. okt 2022

@alguno no to mas dost mizerne svwsomie ekd upredsmosrnujes zvierata pred ludmi.
Inak to sa v akej krajine nachadzas ked ti nikdy nikto nepomohol????Urcite ti pes pozical,dal radu,mozno keby vedel rozpravat ta aj vyklaje,ale o tom to je ze ludia uprednostnuju viacej zvierata ako ludi,lebo tie au tixho a nevedia im povedat svoj nazor,co vlastne im hladka ego.

alguno
28. okt 2022

@lasoli Prečo by som mala mizerné svedomie?! Ako to ty môžeš vedieť?!
Neuprednostňujem zvieratá pred ľudmi, to si si vsugerovala do hlavy ty!
Zvieratá uprednostňujem pred zlými falošnými ľudmi.
Nenapísala som, že mi nikdy nikto nepomohol! Nikto mi nikdy nepožičal peniaze! Som pracujúci zodpovedný človek, viem narábať s financiami. Rodičia ma tak vychovali.
Ja požičiavam ľudom, ktorým verím. Rada im pomôžem.
Pes mi dáva lásku, radosť, vycíti môj smútok a bolesť. Čo sa o niektorých ľudoch nedá povedať.
Pes keby mohol rozprávať a požičať peniaze, neváhal by ani sekundu.
Ja som otvorený človek, nebojím sa konfrontácie, ak má niekto so mnou problém, idem si to s ním vybaviť z očí do očí, bez hádok, pokojne a rozumne. Taká som ja.
Treba najprv použiť mozog, potom konať.

Tvoj pravopis hovorí o tebe všetko. Ak sa ti môj názor nepáči, je mi to jedno.
Prajem pekný deň. 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
28. okt 2022

@zoro9836 rýchlo si vytvorím povrchný názor? A na to si prišiel ako? Ja sa nechcem s tebou ani nikým hádať, sme len ľudia, ktorí majú iné názory.
A nie som výbušná! Nečítal si môj komentár? Vždy keď niečo urobím, tak si to premyslím. Niekedy to trvá pár sekúnd, niekedy dlhšie. Hnevom nikdy nič nevyriešiš.

Dám ti jednu dobrú radu do života - prestaň si namýšľať a vnucovať svoje názory iným ľudom. Skrátka ty si myslíš, že máš vždy pravdu.

Najprv musíš človeka spoznať, aby si si o ňom vytvoril mienku.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
alguno
28. okt 2022

@zoro9836 Tvoj názor neberiem. PEACE.
Si napísal, že moji rodičia ma vychovali zadarmo. Tvoje uvažovanie je choré.
To som im mala platiť, za to, že ma splodili a vychovali? Možno je to tak v tvojej rodine, ale v našej rodine je na prvom mieste láska a zdravie, peniaze až potom. Bohužiaľ, rodičia už od mojich 23 rokov nežijú...zostala som len a ja a dvaja bratia.
Načo ti to tu vypisujem, podľa teba som povrchná.... Čo už.
Končím s touto diskusiou.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená