Už sem v koncoch, nezvládam svojho syna.
Ahoj zienky uz neviem ako dalej syn 5 let ale neuveritelny hajzel :((( boli me slovo ktere jsem musela vyslovit ale musela jsem ... vypocitavy maly dabel co nosi masku ditete.... vypocitavy ( mam malu dcerku sustavne ji robi zle nebo nie jej ale nieco urobi zle (poleje zed vodou nebo rozbije hracku rekne to na ni a ubližuje ji za to ze ona...) uspavam malou obcas tiez usnem on hned vyuzije situaci a robi zle jsem v koncoch brecim po n nocich uz nebiem ako dalej pomoc.... :(
Vytiahnut fajnovy kozenny opasok a vyslahat ho...potom si rozmysli ci bude robit certoviny
@mimimiruska ako hovoríš o jeho otcovi pred ním? Podľa mňa v ňom vidíš aj nejaké povahové črty jeho otca na ktorého očividne nemáš dobrého slová a prenáša to na syna. Mala by si nsvstivit psychológa aby ta naučil ako pracovat s takýmto dieťaťom, pripadne vylúčil nejaké diagnózy. Ale hovoriť o vlastnom synovi že je hajzel je dosť cez čiaru. A veľké bacha na to aby si sa, takto nevyjadrila o ňom pred ním.
A ešte k partnerovi. Určite by sa mal zapájať aj do výchovy syna a ty by si tuez nemala robiť rozdiely aj keď je partner prísnejší. Dieťa vníma že robí partner rozdiel medzi svojou dcérou a nim. Keď sa, dal do kopy so ženou s dieťaťom berie si aj to dieťa nie len ju. Chyba mu aj tvrdá ruka a vzor otca.
Psychológa by mali navštíviť aj niektoré mamičky, aby pochopili, že bitka dieťaťa je tyranie zverenej osoby.
@lucia147852 jste tu nova ale uz som tu pisala ze pred malym o jeho otcovi aboslutne nic nevie syn si ho nezada a nechce nevi kdo to je v podstate a ja o nem nemluvim od doby co snami neni a nechyba mi to ... mluvim o nem jen s psychológom a po soudech ..... psala jsem to ze nejsem typ abych spinila ze syn kdyz bude chtit ho poznat nebo nieco onnem vedet poviem mu a at si urobi svoj obraz.... ale jelikoz jeho otec ho vymazal ze zivota tak mame od toho klid 🙂 .... mame se skvele az na to.chovani
Nie ze je hajzel osobitne ale v.chovani uz som to tu vysvetlovala.niekoľkokrát
@mimimiruska ja si potrebujem ujasniť pár veci:
1. Syn má operácie nožičiek a ty ho dávaš kľačať??? A to ho neboli?
2. Syn má 5 rokov a vie písať??? To ako sám od seba? Alebo na neho možno tak trošku viac menej tlačia a ani si to neuvedomujes?
3. Viackrát si povedala, že o bývalom pred synom nehovoríš a už vôbec nie škaredo.. a pritom by si zaslúžil. Na druhú stranu, vlastného syna si tu verejné označila ako hajzla a diabla a neviem čo všetko! Pre pána! Ty si sa bala vykričať tie všetky krivdy bývalému, lebo by ťa možno zbil, tak to hadzes na syna a vybijas si to na ňom, ani si to neuvedomujes!
Hovoríš, že pre neho robíš všetko. Možno by bolo načase s tým prestať. Keď je celý deň zlý, asi by som mu večer povedala, ľúbim ťa, dobrú noc. Dnes si nebudeme čítať, je mi smutno pre to, ako sme sa hádali a potrebujem si oddýchnuť.
On ti v noci niečo postriha? Nožnice do skrinky so zámkom pre pána, už dávno! Niečo zničí, s kľudom angličana vezmem jeho hračky, vypnem telku, proste dôsledok správania, nie kľačať.
A úplne od veci možno pre vás ale skúsim: nemohli by ste skúsiť spat spolu? Myslím aj on pri vás? Možno by mu to pomohlo trošku sa uzemnit, ukľudniť, cítiť tu istotu, že ste tam...
@taga Psychológ ti odporučil alebo schválil, aby si trestala syna s operovanymi nožičkami klacať? Alebo ani jemu si to nepovedala? Neponizujte doma syna, ale vychovávajte a chráňte primerane veku ako písala výšie @mimimiruska. Môžno si prestane vybijat zlosť na ľuďoch a veciach.
@mimimiruska asi nenávidíš otca svojho syna a vidíš ho v ňom a tu nenávist prenáša na neho a malý to cíti.
Chapem mamicky vsetko co pisete ale asi by som nerobila nieco co nemam prodiskutovane s psycholegem nebo doktorkou.... na to zabudate ze ja uz s tim bojuji 3 roky to nieje ze dne na den ;) aby sme se tu pochopily pro ty co si mysli ze je to len prechodna doba nebo niejak tak...klecet ano lebo uz som to tu spominala ze to jen ucenlivy trest co jemu prekazi a zabira a to same aj uceni .... ne nenutim ano uz v 5rokach psat umi je velmi sikovny ;) ... vse uz som tu rozebirala...jeho otce v nem nevidim je uplne jiny az na toto chovani ale nie otce v nem nevidim ;) .... mamicky vidite ze robim zle ze sem nazvala syna tak ako som nazvala nechapechte me zle ale neprela bych to zazit nikomu ani nejhorsimu nepriteli co obcas musim zazivat ja za peklo ...
@katkati ja nekde psala ze mi to poradila ? ... nie ;) ze sni vsechno prodiskutuju a keby mi rekla nie tak to.nerobte najdete jiny zpusob ok....ale v mem pripade mi nic take nezakazala ;)
@mimimiruska Tak prediskutujte s nou aj toto. Uvidíte, čo vám povie. Ona nie je jasnovidec, ako vy doma vychovávate syna.
@katkati wau a vy jste ? Resime vsetko uz 3 roky ;) vie onas vsetko aj to co som tu jeste ani nenapisala. Lebo nektere mamicky ako vy uz by nepredychali....;)

Poviem mu kazdy vecer lubim ta a dam pusu a precte me si pohadku a to vam zeny poviem ze KAZDY DEN .... aj ked cely den robil peklo do slova PEKLO ..... on mi povie je tebe tiez mami ... mam slzy v ocich jen poviem krasne se vyspi a rano prosim uz bud hodny ....nemam silu uz jit dal ... ked vam urobi vas milovany a k tomu dieta nieco take....nepreju nikdy nikomu zazit verte mi .... nehazim malyho do pytle s otcem co jeho otec bol psychopaticky lhar a minipulator fuuu no coment ale.maleho nevidim vubec v. nem ako si myslite je uplne jiny ak presto aky je ..... a pani co mi radite propleskat ze se nevzpamatuje a tak jednou sem urobila a nikdy viac lebo tim to vse zacalo.lebo se projevilo ze jeho otec to robil svemu synovi druhemu co mal a zaviral do skrine atd a syn se stal psychopatem a meli co delat jeho.mamina dat ho do poradku ... mam strach ze nieco take bolo aj u nas ked somje.nebola doma nebo tak.... 3 roky se uz snazime s doktoroma urobit maximalne vsetko !!!!! Neodsuzujte ma.... a jeste k vam pani aj muj syn pomaha jak.nejvic muze to je jeho vasen kdyz mi muze pomoct....svetle chvilky meho syna jsou pro me NADEJOU