Už to vzdávam
Už má väčšina poznáte, ak nie https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zufalstvo-vo-vztahu-co-mi-odporucate/
Cez víkend som sa opil na firemnej akcii. Dosť som tam vystrájal a opil sa na mol.
Už som to nezvládal a chcel ukončiť vzťah. O 1 v noci prišla po mňa priateľka lebo som sa neozýval. To už som nevnímal svet. Plakal som zavretý na záchode a museli ku mne preliezť.
Ju som vyhnal že s ňou nejdem. Povedala že som ju napadol ale kolegovia že to hrala, nwm. Nepamätám si nič.
Ráno som jej napísal že koniec manipulácie a nás.
Celý dej som nebral telefón, prosila, sľubovala zmeny. Celý deň písala prosby.
Keď som večer v prišiel domov bola preč aj väčšina jej veci, vyhodila mi veľa veci. To som ešte nevedel.
Na druhý deň prišla, hovorila že sa zabije, plakala. Priznala že mi vyhodila veci a že mi kúpi nové že svoje mi dá že končí s koničkami.
Odolával som celý deň ale prial som ju späť. Proste nemám na to srdce vyhnat ju keď celý deň prosí a plače a hovorí ako chce umrieť. Proste vzdávam to, nedá sa to proste ju opustiť. Ak to hraje je to jedno, nedokážem pri pohľade na to neodpustit. Tak vzdávam to budem s ňou, budem pracovať, venovať sa čo má baví nejak popri práci aspoň troška. Priateľov no nebudem môcť mať čo už . Užijem si ten čas keď bude ku mne dobrá.
Ja neviem proste toto sa nedá vyriešiť. Ja nedokážem prestať natoľko mať niekoho rád koho som si zamiloval aj keď mi ubližuje aby som odkopol. Čo už budem trpieť, nedá sa proste inak. Určite sa mi vysmejete ale vidíte že som sa snažil ale to že nie som bezcitný nepotlacim.
Otec tiež to nedokázal, opustiť aj keď často veľmi trpí.
@jaskolka 😄😄😄
@karolinakr 😂....fakt pekna predstava.....ale asi to bude pravda......😂
@77daniela77 veď tá téma je už ozaj na smiech cez slzy...ani radiť sa tu nedá...komu niet rady, tomu niet pomoci
@jaskolka v pondelok sa pýtal, ako sa oslobodiť a v utorok, že nie je bezcitný, keď tak pekne prosí
V prvom rade on sám nevie, čo chce
Tak chce sa obslobodiť, či nie?
Asi mu to takto vyhovuje ked si neda poradit.Slaboch.....
@77daniela77 ale on založil asi 15 diskusií. Všetky som čítala aj na inom fore. Treba sa ozbrojiť trpezlivosťou. Ako hovorí @jaskolka ja sa už občas smejem😨
To je nejaký troll, nie?
@penn po tomto poslednom prispevku už by som dala 70:30 že hej
@karolinakr síce nie až tak ale som chudý 184 66 kg, ale priateľka ma normálnu peknú postavu nie je obezna. Nie som troll, ,, teraz sa priateľka veľmi snaží včera sme boli na výlet , síce ju nahnevá všetko skôr ako iných ľudí ale ku mne sa teraz chová ako vymenená. Koľko to vydrží myslíte?
@peter244 kým ju zas nenahneváš.Ale pokial trpi zmenami nalad a ma schizofreniu, keby jej psycholog naordinoval lieky, jej stav by sa upravil.To nie je hanba a da sa to normalne liečiť.Zbytočne trpíš takto
@peter244 lebo to su v mozgu nejake chemicke procesy, kt.tie lieky upravuju a utlmuju.Ak je od prirody cholerik, to mix zlych veci do kopy a ty si to odnesieš
Opakujem - to nie je hanba a nech sa da do poriadku
Vygogli si pojmy - maniodepresivna psychoza, schizofrenia - prejavy a ako sa to da liečit
@peter244 a si aspoň fešák?
Presne ako píše karolinakr, dovtedy, kým opäť dáka somarina ju šialene nenastartuje. Čiže tak par dni maximum, a opäť bude to isté bude. Kúpi si zlý šampón a otrieska ti ho o hlavu, alebo niečo podobné. Ale nevadí, ved ty ju miluješ, budeš žiť z jej dobrých pár dní v roku a zvyšok dako pretrpis. o pár rokov možno budeš ty hlavný hrdina v správach, ako ten, čo v zúfalstve zabil priateľku tyranku. Alebo nie, hlavná hrdinka bude ona,ze liatinovou panvicou úplne dorazila "nestastnika", čo jej ti trpel, napriek milion radám okolia.
@karolinakr diky, naštudujem aj toto, teraz čítam knihu: nenechte sebou manipulovať. Keby mala to čo popisuješ to by bol ešte lepší prípad lebo to by sa dalo liečiť ale ak je manipulátor tak sa bojím že sa to nikdy nezmení. Fešák neviem sám posúdiť nie som škaredý ale ani nejaký tak krásny aby ma niekedy ženy obletovali :D proste obyčajný chalan čo mal veľa priateľov a koníčkov. Strašne neznášam konflikty a tak až do teraz som jediné čo riešil tak istú sociálnu úzkosť ale to som pred 3 rokmi prekonal skoro úplne, potom prišiel čas že už som na tom tak že som si hľadal dievča a ona je moja prvá skutočná priateľka v podstate.
@peter244 ver mi, psychopati aj ženy majú veľkú silu. A keď veľmi dobre hodí po tebe dáky ťažký riad, lebo podľa tvojich slov sa, v tom záchvate nekontroluje alebo keď budete mat dieťa, veď ho zadusi možno vankúšom, keď bude plakať ... Mňa len jedna vec zaujíma... Preboha, čo na tej šialenej žene vidíš?
@jaskolka
@peter244
Ja by som tu ženu musela realne vidieť, lebo mne až mráž beha po chrbte.My máme v baraku ženu, čo kriči, ale ako chlap.Ja som videla ako sa sprava k mužovi- ty hajzel smradlavy daj prachy, podĺa mňa ho aj bila
Ten chlap vyzeral ako kópka nešťastia.Dlhi som zvažovala, či sa mu prihovorím, mám to niekde ohlásiť
Našťastie ho ona vykopla, uz sú rozvedený.Tu ženu v kostole!! stretávam...Čo tam robí, netušim
To je niečo strasné.Ona proste kludne hovoriť nevie, len vrieskať.
@jaskolka to by aj mňa zaujímalo, čo na nej vidí
@peter244 toto Peter neni pre teba?
@jaskolka 😃😃ja by som ti aj napisala čo na nej vidí, len nie sme po 22.00 hodine
@karolinakr Diky, mám to už rozčítané, 🙂 poznáš ešte niečo podobné?, čo na nej vidím, že keď chce dokáže byť úžasná, proste som sa do nej zamiloval pred rok a pol, ešte sa mi to nikdy nestalo so žiadnou inou a nedokážem to len tak nechať tak, ale samozrejme je aj veľmi pekná klamal by som ak by som nespomenul aj to, a áno aj milovanie s ňou je úžasné.
Po 2 týždňoch som sa už k nej nasťahoval, poznali sme sa rok kým sme spolu začali. Na začiatku bola neskutočná, to ako sa ku mne správala, ešte som do vtedy také dievča nestretol. čo je ale smutné že prvé zlé veci sa začali diať už po mesiaci a pol čo sme boli spolu. Odvtedy začal kolotoč, úžasného a veľmi zlého.
@peter244 nuž je skvelá niekedy, sex je úžasny, je tvoja prvá láska... Lenže trpí zrejme neliecenou psychickou poruchou,je psychopat, čo je mimoriadne nebezpečné už teraz a do budúcnosti sa môže rapídne zhoršiť. S takým človekom je normálne žiť nemožné,tam proste mozog funguje inak.Nelieceny schizofrenik napríklad môže úplne kľudne z minúty na minutu zabiť druhu osobu, keď mu celkom prepne.
@peter244 .....no tak si strateny.......kym sa ti poriadne neotvoria oci,ale to uz mozno bude neskoro,lebo jej spravanie urcite nie je normalne a ty si sa na nu chorobne naviazal.....
..ako normálne..

@karolinakr super predstavivosť