Už vám prišli peniaze za OČR?
Ahoj baby vám už prišla ocerka mne nie jedna pani mi povedala ze najprv musí prísť odnich papier? Ja som už od 10.3 a stale nic neprišlo: 🙄☹
Stále nič
@stanislava33 Tak možno teda zajtra 🙂, 30.4.
@majakk Ja som ziadost neposielala ziadnu. Ja som volala pediatricke (16.3.) a nadiktovala som zamestnavatela a povedala som ze patrim pod Ba ( to som si u zamestnavatela telefonicky zistila kam patri ). Potom 30.3. som posielala Cestne prehlasenie na bratislavsku pobocku emailom a prisla mi automaticky notifikacia par sekund po odoslani. Moja OCR trvala od 16.3.-30.3. pretoze od 31.3. som na HomeOffice. Zo socialnej poistovne mi 31.3. volali, ze im mam dat cu kam maju poslat peniaze a ked som sa pytala na datumy vysvitlo, ze to cestne prehlasenie este nezaevidovali, ale ze ked som ho poslala, ze ho urcite maju mi povedala. A odvtedy na peniaze cakam a stale nechodia. Ani rozhodnutie mi stale neprislo.
neviete mi prosim poradit? som na ocr teraz pocas korona virusu. Vcera som bola darovat krv, mozem si to uplatnit u zamestnavatela, aj ked cerpam ocr? Mam potvrdenie z transfuznej stanici do prace. Dakujem pekne.
@noemikatka Práve som sa odvolala do soc.poisť. BA, bola som na OČR od 23.3. do 5.4. a pani mi hovorí, že moja žiadosť ešte ani nebola spracovaná, že možno v mesiaci máj prídem na radu, je to celé zle, vraj to proste nestíhajú spracovávať 😔
No,tak peniazky tak skoro nebudú ☹ hrozné....kamošky uz doslali 15.thoa ja nič
@majakk ako si to chces uplatnit? Ved si ocr.
ahojte kočky,tak mne dnes prišla tá ocrka.😁
mne tiez uz prisla, ale tak vsak davali v telke, ze maju toho strasne moc vela, zvlast ak podaktori poslu tie ziadosti aj viac krat a potom zbytocne tym pracovnickam len pridavaju robotu navyse a to uplne zbytocne
@stanulienkat , co myslis uplatnit, ocr?
@stanislava33 ake mesto?
Ocr Ba prisla niekomu?
Rozhodnutie mam doma od 22.3.a peniaze furt nič... BA... V rozhodnutí ste mali sumu na deň, aj počet dní za ktoré dostanete očr?
@andrejbobacik ja som ani rozhodnutie nedostala
@vittekovaveva ESTE STALE NIC.
Štve ma Visvader zo SP, že nevyplatili len nekompletné žiadosti.. Pritom všetky podklady som im dodal... Ale ze majú 60 dní na vybavenie, tak sa nemám stresovať..
Je tu niekto komu stale nič neprišlo za marec?
Volala som tam cca 20 teho vraj majú moju žiadosť aj čestne vyhlásenie.
Vraj do 30teho majú čas na vyplatenie a stale nič neprišlo.
Niake podobne skúsenosti?
Ani mne ešte stále nič neprišlo,,,,, a to som tam volala v pondelok a bolo mi povedané ze asi až začiatkom mája, lebo ešte nemajú spracovanú moju žiadosť...... Takže celé zle.....
@monikabr mne tiez nic.. Ba.. s to som bola na ocr nie kvoli korone, 10dni
ja v Ba, stale nic, ani rohrodnutie
@vittekovaveva no ja mám zamestnávateľa zo sídlom fy tiež BA takže tiež to tak skoro nebude asi:/
@monikabr môj zamestnávateľ tiež patrí do BA,,,, tak hádam sa dočkáme na budúci týždeň
@monika123654 a prisiel ti aspon potvrdzujuci e-mail, notifikacia z poistovne? lebo mne nic neprislo, dakujem.
@majakk áno meil mi prišiel hneď po odoslaní cestného vyhlásenia....
@monika123654 a mozem poprosit e.mail adresu(dufam, ze som to neposlala zle, kedze mi nic neprislo), dakujem moc.

@noemikatka ja som zo žiliny a tiež nemám,bola som na klasickej ocr od 3.3-8.3,volala som na soc. poisťovňu a že je ešte jeden vyplatny termín 30.4.