Užívateľka Mendelin - skúsenosti
zdravim, hladam mamicky, ktore uzatvorili obchod s predavajucou mendelin... ake mate skusenosti? mam podozrenie, ze je podvodnicka, no nechcem jej krivdit....osobny predaj odmieta, dobierku tiez.- chce len peniaze na ucet a cim skor...tovar totalne pod cenou a ten najlepsi a najnovsi a najkrajsi v kazdej kategorii...ved uznajte- plienky pampers za 7 eur uz s postou? vraj z velkoskladu... ved len postovne je vyse 2 eur...takisto postielky za 35 eur uz s kokosovym matracom a celou postelnou sadou v akejkolvek farbe.... preto sa mi to nezda privitam akekolvek prispevky...
@timea1510 prečo nám Admin nič nepíše ako pokračuje....čo vlastne rieši,čo je v jeho právomoci ?
martinkacasarova, aj ja by som bola zvedavá, myslela som si,že to je fér stránka a bola som veľmi spokojná, nikdy sa mi takéto niečo nestalo, o to viac ma to mrzí, že tu ľudia prišli možno o posledné peniažky, mohol by sa admin k tomu vyjadriť, ja som peniaze poslala tej dotyčnej už pred 4 dňami a len dnes sa tu objavili hodnotenia a len včera to bolo zastavené adminom, no som z toho celého veľmi sklamaná... Takýmto spôsobom tu môže dotyční pokračovať naďalej a sú vzorom aj pre ostatných, preto by bolo potrebné dať hromadné tr. oznámenie, aby sakýto hňupi tu neobohacovali...
@timea1510 Ved práve ja som jej poslala včera 32e ktoré som si požičala,aj mne sa to stalo prvý krát ,Bože fakt prečo nám ten Admin nepomôže? Už som jej aj na telefon písala a žiadala ju o vrátenie peňazí na môj účet a nič...ticho,zvoní ked volam a normálne ma zruší,takže je to ona...prečo by nedvihla? Ako sme sa mohli takto oklamať?Prvý krát som riskla že kúpim od baby ktorá nemá hodnotenie,brala som to tak že ked sa teraz zaregistrovala,že ešte ho ani nemôže mať...Bože,šľahne ma-všetkých nás mi je úprimne ľúto a strašne ma sere že sme každá z iného smeru,keby sme blýzko neprežila by to! Ona bude okrádať malé deti,ved všetko sme chceli kúpiť pre naše malé detičky,nevinné....ktohovie či to nebude nejaká feťáčka,ktorej je jedno odkiaľ zoženie peniaze-teraz a hned!
tiez som za trestne oznamenie, ja sa pokusim to zistit tiez po znamostiach, ale nic neslubujem, ak by sa niekto zvas odhodlal _- pocitajte somnou, musi nam to vratit..
@all vsetkym do pozornosti... v prvom rade nic nerieste, na tahu je admin... a dufam, ze sa konecne vyjadri, ako postupovat... on by mal pozbierat vsetky dokazy, kontaktovat nas, potom sa zacne riesit hromadne trestne oznamenie.... takyto pripad tu uz bol, bolo to medializovane, prebehol sud, dotycna osoba vracia postupne peniaze.... mamicky sa spojili a vyhrali to.... dalsia vec mimochodom- este nevieme, ci nemala vytvorenych viac nickov tu na MK, cize kludne moze okradat dalej pod inym menom.... @admin ????????
ahoj Mendelin....chcem sa iba informovať pobalila si nám tie naše balíčky ktoré nám mali prísť do 24h,? Mala si veľa roboty že,chuderka zanepráznená všetko pobaliť? Nestíhaš ani telefon dvihnúť,ozaj mala si dosť peňazí na pošte ked si balíčky posielala-stačilo ti na poštovné,aj ti niečo zostalo,alebo nás mieniš nadalej okrádať? Takže zajtra budeme mať všetky radosť...budeme mať poštu,či nie? Rozmyslela si si to,je toho na teba veľa? Nechceš mať náhodou aj nejaké kladné hodnotko a čisté svedomie a poslať nám peniaze naspäť? Zelám ti aby sa ti s takýmto svedomím dobre darilo raz schnúť v base,aby si cítila to čo cítime teraz my pre teba chuderky ktoré sú na MD a dostanú almužnu a musia z toho nakrmiť a šatiť detičky,ktoré ty určite ani nemáš pretože ak by si mala určite vieš o čom vravím.Nech sa ti všetko vráti klamárka bez chrbtovej kosti....
davam do pozornosti stary pripad spred roka- bolo to aj v TV Markiza... https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/podozrenie-na-podvod-v-bazari-7ygszz/
Mne admin napísal ze sa to bude riesit a bude nás informovat tak som zvedava..Velmi ma mrzí ze sme naleteli a to som si myslela ze v MK sa nic také stat nemoze ☹ Dufam ze sa to vsetko vyriesi a peniaze nam budu vratene..
@monicka1458 Moni,myslíš že nám budú peniaze vrátené? Ja neviem akto nám ich vráti,tá straka? Tá ich už z účtu určite už vybrala,uvádza 2 účty a aj 2 tel.čísla. jedno t.č má vypaté a druhé zvoní a zruší hovor.Kleptomanka,zase nebudem spať! Sere ma že ten Ružomberok je od nás tak daleko....Admin prosím ťa rýchlo konaj...
@martinkacasarova ona aj tak nie je z Ruzomberka... urcite by nedala svoju adresu... a ak pojde trestne oznamenie, pojde to cez policiu, mozno sud a tam mas iste, ze bude musiet vratit peniaze... samozrejme, ak ju najdu- bohvie, ci sa zdrziava na svojom trvalom pobyte, ak ho aj policajti najdu- kludne moze byt na slobote s vydanym zatykacom, alebo co....
@martinkacasarova matka modlim sa za to aby to vsetko dobre dopadlo.. tiez som z toho na nervy,co chvila rodim a este sa stresujem koli neakej pizde,zlodejke hnusnej .. jaj sak mam nervy
@monicka1458 moni, co ti napisal admin a ktory to bol? mozes to skopirovat?
mariosmykal @monicka1458 Ďakujem za link, ideme sa tomu povenovať, budeme informovať.
no podľa toho linku čo včera dal albumtesco, sa oklamaní domohli peňazí...
maminky ako to je stym trestnym oznamenim?ako sa postupuje,elbo ja sa v tomto vobec nevyznam
mirus 11 no ja som sa informovala, jedna z poškodených musí ísť na políciu a podať trestné oznámenie, môže podať hromadné s tým, že jej každý poposiela svoje údaje a výšku, o ktorú bol oklamaný, cez tč, ak je kupovaná karta vTesku, alebo je staršia sa majiteľ nedá zistiť, ale cez čísla účtu určite sa dá na tutovku... len to môže len polícia
@timea1510 ahoj,ja si myslím že banka polícii musí vydať majiteľa č,ú-na ktoré kázala mendelin poslať peniaze a majiteľ ked aj aký musí niesť za to následky,nakoľko je všetko podložené dokladmi v jeden deň sa jej na účet pripísalo nemalé množstvo peňazí ,to polícia má právo všetko prešetriť! mal by sa do toho obuť aj Admin cez políciu.
martinkacasarova, áno polícia to aj zistí, len treba podať oznámenie... a nechápem čo sa k tomu ešte admin ani raz nevyjadil... začínam pochybovať o tejto stránke, hoci bola spoľahlivá a rada som tu nakupovala a predávala, ale už to asi tak nie je....
Vazena klientka,
dakujeme, ze ste sa na nas obratili s Vasou ziadostou o poskytnutie informacii. Pokial je prikaz oznaceny ako zrealizovany, uz ho nie je mozne stornovat, je mozne poziadat iba o vratenie platby (reklamaciu) osobne v obchodnom mieste SLSP, a.s., alebo zavolanim na non-stop sluzbu Sporotel na telefonne cisla 0850 111 888 (zo zahranicia +421 258 268 111), zo siete T-Mobile 0910 111 888, 0915 111 888.
Pokial sa jedna o tuzemsku reklamaciu, poplatok za spracovanie ziadosti o vratenie platby je 3 €. Reklamacia je spracovana podla zakona do 30 dni pricom nie je zarucene navratenie financnych prostriedkov. Na zaklade reklamacie banka vyzve prijemcu platby aby ju vratil spat na Vas ucet.
Pokial sa jedna o cezhranicnu transakciu, reklamacia je spracovana podla zakona 45 az 180 dni pricom nie je zarucene navratenie financnych prostriedkov. Na zaklade reklamacie banka vyzve prijemcu platby, aby ju vratil spat na Vas ucet. Reklamacia je spoplatnena podla aktualneho sadzobnika poplatok SLSP,a.s.
@monicka1458 no to je Moni sila ešte si v banke aj platila 3e a to nevieš či sa ti peniaze vrátia? No to je teda....pýtaš svoje a ešte aj platíš. Ešte urozenosť mendelin poprosíme aby nám peniaze vrátila alebo čo? Ty kokos,toto je asi sen,tak ja pôjdem do banky,zatrapoším ,zaplatím 3e a ešte budem mesiac na ihličkách ako sa pani Mendelin špina trapná čo okráda vyjadrý?! No keby je z Nitry ver tomu že by ma asi zatvorili...neprežila by to!
@martinkacasarova Ja by som si v živote nedovolila niekoho takto oblafnúť,zobrať peniaze sľúbiť lovestory a nič neposlať! ved by ma tak žralo svedomie,že by som nespávala čo by som na tých ľudí myslela.
@martinkacasarova ja viem ze ich nevrátí,tak ako som ti pisala ze je to na dotycnom .. ja by som sa do toho obula,ale bohuzial nemozem kedze cakam babo ..
Ktovie odkiaľ je,,možno aj Z tej Nitry nakoniec 🙂
@vladimira1991 No to by som fakt rada vedela,sú aj v Nitre všelijaký....pochybný,ale napríklad tú dedinu čo si napísala som v živote nepočula.Tá Martinček či čo: jaj baby,balíky nemáme-kleptomanka naše peniaze má ,my smutné ona usmiata ako slniečko. Každý sa učí na vlastných chybách tzv.vlastnej najivinite čo už musíme to nejako doriešiť,bárz by sme tie peniaze dostali a ona nech má aspoň podmienku a nech sa hanbí.
@monicka1458 ja viem Moni,ty bud len zbalená a o chvíľku tu budeš mať maličkú,aj ja mám párik 4r-chlapček a malá mala minulý týždeň 1r. Co mi nemáme čo financovať nie? Ešte nás bude taká pizda okrádať,keby sa aspoň dievčatá po zistení jej adresy čo by boli blýzko do toho obuli a naozaj by sa dalo to trestné oznámenie-aspoň sa pokúsme.
banka peniaze nevráti, zbytočne vyhodené peniaze... Nájde sa tu niekto, kto by dal tr. oznámenie a pozbieral všetkých poškodených? Ja by som sa do toho obula, ale mám zdrav. ťažkosti, tak sa mi nedá... Niekomu sa už admin ozval? Tie čísla sa nedajú zistiť cez políciu, lebo sú kupované v tescu a tak, jedine sa dá cez tr. oznámenie a cez čísla účtov, ale čas beží a nejak sa to celé nerieši a naše peniaze si niekto spokojne užíva...
Zeny dajte vediet ako to dopadlo, velmi drzim palce aby sa vam peniaze vratili. Ja som tiez zazila nieco podobne s uzivatelkou kajsoo.
Ahojte baby ako pozeram oklamala viacej mamiciek a mna tiez s autosedackou za 25€ 😠 😠 mam kamaratku ktora si tiez objednala cez jednu fero1981 a tiez caka mesiac na tovar...pripadami ze je tu jedna osoba pod viacerymi nikmi...pisala som adminovy a ten to tiez neriesi...toto by sa na mimibazari ani aukciach nestalo.tak neviem ci sa to vyriesi a budu nam vratene peniaze...
Takto Vám napíšem,, ja osobne si myslím.,že sa to nevyrieši, síce táto stránka zato nemôže ale pri.registrácii by mala.vyžadovať viac údajov aby potom admin vedel.zakročiť A.nie takto okradnúť veľa žien O peniaze,,niekedy aj.tie posledné,, ženská naivita veru A duplom keď sme matky A chceme pre svoje deti to naajlepsie,, vtedy sme ešte naivnejsie. ja osobne nemám.čas ísť tiež na tú polícii A.tam ak natrafim na nejaké "super" policajta tak sa mi vysmeje., strašne O koľko peňazí samé prišli,, mne sa toto ešte.nestalo,, neviem.vôbec ako sa to rieši,, A malo ktorá má náladu chodiť tam.vybavovať to.si myslím,, pri deťoch zbytočne nervy navyše,,. Joj bože,, ☹

no ak niečo zistím, tak dám zajtra vedieť, dúfam, že niečo pozitívne, ohľadne vymáhania...