icon

Užívateľka Mendelin - skúsenosti

albumtesco
2. sep 2014

zdravim, hladam mamicky, ktore uzatvorili obchod s predavajucou mendelin... ake mate skusenosti? mam podozrenie, ze je podvodnicka, no nechcem jej krivdit....osobny predaj odmieta, dobierku tiez.- chce len peniaze na ucet a cim skor...tovar totalne pod cenou a ten najlepsi a najnovsi a najkrajsi v kazdej kategorii...ved uznajte- plienky pampers za 7 eur uz s postou? vraj z velkoskladu... ved len postovne je vyse 2 eur...takisto postielky za 35 eur uz s kokosovym matracom a celou postelnou sadou v akejkolvek farbe.... preto sa mi to nezda privitam akekolvek prispevky...

skvarula10
4. sep 2014

ja som pri nej na Facebooku prišla o 15 eur, mala meno: Nina Križanová

michaelahomolova85
4. sep 2014

@skvarula10 ako vies, ze je to ta ista podvodnicka?

michaelahomolova85
4. sep 2014

baby, ja by som nemala problem podat trestne oznamenie, no mna chvalabohu neokradla, cize ja sa do toho budem asi zbytocne tahat... moja mama ma suseda policajta... ale poviem vam, tu na SR katastrofa- policia, sudy, urady... komplet vsetko... otras tu zit....krajina, kde klamari, zlodeji, podvodnici , nasilnici maju zelenu a nic sa im nestane....

timea1510
4. sep 2014

@vladimira1991 no vieš, ked takto bude každý zmýšľať, to len prosperuje takýmto hazlíkom a vlastne ich v tom podporujeme, tá predchádzajúca skupina sa dala dokopy a dotiahli to do konca, takže si nemyslím, že by to nemalo význam...

vladimira1991
4. sep 2014

@timea1510. Veď ja sa V pohode pripojím,,ale keď.za 3dni admin nemá na toto.čas,,ja netuším čo mám robiť tak sa nechytam.vecí keď saa nevyznám,, nech každí zmýšľa ako chce, ja saa pripojím ale nemám čas na konanie,,

timea1510
4. sep 2014

@vladimira1991 no to je smutné, že to admin nerieši, aj ja som mu písala, no táto stránka ma poriadne sklamala a asi to tu opúšťam, lebo tu už vôbec nemám chuť ani pozerať, lebo mi to pripomínu tú ženskú a tá si to tu zrejme isto číta a dobre sa na tom baví a užíva si naše peniaze, ale my Slováci sme už taký, uspokojíme sa aj so zlým a tvárime sa, že sa nič nestalo... takýto ofukári aj počítajú s takýmto prístupom, preto to aj robia... no ja by som sa do toho pustila, už len kvôli tomu, aby ich trocha vyrušili v ich konaní, ale žiaľ mám momentálne obrovské zdravotné problémy s krížami a neviem poriadne ani chodiť... ☹

skvarula10
4. sep 2014

hľadala som podľa č.účtu a hneď mi našlo toto... inak už ma všetko zmazané

timea1510
4. sep 2014

@skvarula10 a tam čo ponúkala? Myslím na FB?

skvarula10
4. sep 2014

tam ponúkala teplákové súpravy adidas za 15 eur

michaelahomolova85
4. sep 2014

citala som si nase spravy a zase som sa iba vytocila, ked som si predstavila, ako sa asi tvarila, ked nam pisala taketo bajky!!!

pytala som sa jej aj na dobierku a dalej pisala toto :
mendelin:
na dobierku vyslovne neposielam a ludia si zato možu sami ,a stolicka je nova autosedcka 3x použita takže tiež ju možte brat ako novu a postielka 35 obsahuje postielku hniezdo baldachýn stojan na baldachýn +kokosový matrac teraz je to taka akcia chceme s manželom niekomu urobit radost ale jedina podmienka platba na učet ,viete su to dost drahe veci nechceme rikosvat

Ja - 1. septembra o 09:55

no ja som vzdy daufala, ze ak zaplatim, tak to aj dostanem... lebo uz som pocula o par ludoch, co tu okradli slusne mamicky..... nemohli by sme to dohodnut tak, ze vam zaplatim na ucet nejaku zalohu a zvysok na dobierku?aby ste mi verili, ze si to preberiem...

Predajca (mendelin) - 1. septembra o 10:10

nie neboli sme tak dohodnutý,ale pochopim 105e je dost poslat ,ale zas kvoli niakym 20e ja vam toto vsetko neposlem ,ak sa dohodoneme na zalohe 45e aspon tak zvysok možme dat na dobierku a aj ja som mamicka a slušna a tiež mam už takuto skusenost ,sice to bolo pred dvoma rokmi ale viem ake to je na koži nastastie policia vsetko doriešila a peniaze sa mi vratili,este esxistuju slušný a cestný ludia ,toto je moja posledna ponuka,pretože su už aj zaujemcovia po vas sice to neberu naraz ale postupne predam vsetko

potom som sa jej opytala aj na plienky, lebo jej pribudli nove inzeraty a odpisala toto:
mendelin:
draha pani/slecna zatial ste nezaplatila ani len zalohu a zatial sa len vypitujete už sa mi hlasia ludia ktorý mi chcu okamžite zaplatit takže bud tie vase veci dam dalej nech už ich mam predane alebo zaplatte aspon zato čo ste si objednala ,lebo objednavate objednavate a zatial ani zalohu nemam rukách a ozýva sa mi dost ludi ktorým neviem čo mam pisat,doriešme čo ste si objednala a potom samožme bavit dalej o veciach,dakujem

potom som jej pisala, nech sa nerozculuje, ze to beriem a ze mozem prist aj osobne- uz som tusila ze je to podvodnicka.... a na osobny odber napisala toto:
mendelin:
prosim vas už to nekomplikujme ja to mam pripravene ,ja tiež cestujem pre tovar a furt somv praci musela by som si najts na vas cas ,dalo by sa ja nevravim vyslovene nie je to na vas ale ak tie veci budem moct niekomu poslat je to premna jednoduchsie ,tak sa už prosimrozhodnite lebo ja som cakala že o takomto case už budu vecicky na ceste kvam a stale zachvilu musim odist na mk budemaž neskoro večer takže mi dajte potvrdenie o platbe nech už to doriešim ale posuvam dalej ,z vecami budete určite spokojna a plienky doriešime hned potom ako vam vsetko dojde a nbapiseme si po zaplatený stačiaj sms 0902774386 a hned by som aj mohla volat kurierom takže lešie ta sms

najlepsie bolo, ze som chcela kupit postielku sadu a ani sa nespytala, aku farbu... a po tejto sprave som sa uz len smiala, lebo som vedela, ze musi byt podvodnicka, ked mi tvrdi, ze hned posiela, ma to pripravene a bude volat kuriera- PRITOM ANI ADRESU ODO MNA NEPYTALA....

timea1510
4. sep 2014

@michaelahomolova85 no u nás to prebehlo bez komplikácií, lebo nebolo čo veľmi riešiť, jednalo sa len o trojkolku a ked som videla, že to tu je bloknuté, samozrejme som peniaze už poslala, tak som jej volala na číslo to 0902 ... a ona mala ešte papuľu zavolať naspať, ale z iného čísla, že to admin pozastavil len kvôli tomu, že používala slová "nová" a tak a že ide zajtra do banky, lebo bol sviatok a nemá homebanking a že nech sa nebojím, že to hneď pošle, ... bla bla bla... strašná herečka, no nikomu som zatiaľ nepriala zlé no tejto ženskej prajem len toľko, že dúfam, že tie peniaze od každého čo zinkasovala minie na lieky a nemocnicu, no fuj to je hnus... takýmto nič dobré sa želať nedá...

martinkacasarova
4. sep 2014

Baby a Admin tu nemá nejaké t.č žeby sa mu zavolalo a spýtali by sme sa ako dalej,ako on rieši túto situáciu...či nám ráči pomôcť,alebo kašle na nás,spýtať sa ho čo je v jeho právomoci,ja si myslím že by on mal ísť na políciu a prevziať to riešenie na seba ked má nastarosti túto stránku a niečo sa takéto stane,má sa písať Adminovi,tak asi preto aby to riešil nie?

timea1510
4. sep 2014

@martinkacasarova no ja neviem ako to chodí, ale admin na to z vysoka kašle...

martinkacasarova
4. sep 2014

@timea1510
@timea1510 Ahoj,no moja tá kleptomanka je čistá hnida,ja jej prajem nieže bude predávať trojkolku,ale aby bola raz tak na dne,že tú trojkolku bude chcieť darovať za rohlíky alebo chleba....Prečo sa ten admin nevyjadrí? Prečo nám nepomôže čo robiť?

michaelahomolova85
4. sep 2014

vazeny pan admin @mariosmykal aspon nam dajte echo, ci to riesite, alebo si mozme akurat tak piskat....

michaelahomolova85
4. sep 2014

tak kedze je tu podozrive ticho a my si mozme akurat tak zlost vylievat, tak som sa rozhodla poziadat o pomoc TVJOJ... uvidime, ci sa mi pan novinar ozve spät...

sarianna
4. sep 2014

kocky, mrzi ma to, ale neutocte na admina... on nieje zodpovedny za serioznost tejto stranky... To ze vas okradla, ze ste naleteli, je strasneeeeeeeeee, strasneee... ale blbo to znie... admin s tym nic nema. Urcite sa vam ozvu a skusia pomoct, daju policii podklady, informacie vytiahnute zo serveru. Ale nespoliehajte sa na admina, ze to za vas vyriesi. Mrzi ma, ze vam to pisem tak tvrdo, ale je to tak...

timea1510
5. sep 2014

@michaelahomolova85 no te okolo toho poriadne ticho, čo ozval sa ten novinár?

michaelahomolova85
5. sep 2014

@sarianna ale preboha, tu nikto necaka, ze to admin za nas vyriesi...no bolo by pekne, keby sa aspon ozval, ci sa nieco riesi, pripadne, co mame robit, ako postupovat, ci cakat, alebo plakat ..... a nikto si tiez nemysli, ze stranka je neseriozna, ved takyto podrazaci sa najdu vsade....

mirus11
5. sep 2014

@michaelahomolova85 moja daj vediet,co je nove s tym novinarom,lebo aj ja som dosla o 33,50€ a nie je to malo.ak sa aj poda to trestne oznamenie,urcite sa chcem pridat aj ja.je to riadna chudera,ked dokaze takto okradat mamicky na materskej.ale ja len dufam a ratam v to,ze sa jej to raz vsetko vrati .

mirus11
5. sep 2014

no lenze mali by tu teda zaviest pri registracii nieco,co by vedelo overit tie maminky,a nie ze sa sem vie registrovat ktokolvek.da sa s tejto stranky aj odhlasit-teda zmazat,lebo to tu uz nema ziadny zmysel.uz su tu v poslednej dobe podvodnici,ktori si takto privirabaju na tom,ze ako maminky sa snazime vela veci zohnat lacnejsie

vladimira1991
5. sep 2014

Žienky,,napíšte každá do komentára O koľko 3e Vás okradla,,aby sme mali asi prehľad O akú sumu sa jedná,, ja 9,5e

vladimira1991
5. sep 2014

Žienky,,napíšte každá do komentára O koľko e. Vás okradla,,aby sme mali asi prehľad O akú sumu sa jedná,, ja 9,5e

skvarula10
5. sep 2014

tak čo mám ísť do banky? či ako? lebo mňa okradla o 16,5e (dokonca mi počítala aj dobierku 1,5 za tu súpravu) a už sa blíži mesiac, na facebooku vyčíňala na začiatku augusta...

martinkacasarova
5. sep 2014

Mňa okradla o. 32e..Poslala som jej ich na účet za plienky a nemám nič a strašne ma to trápi.

vladimira1991
5. sep 2014

Ja taktiež plienky ale som pre istotu na skúšku len 1balenie,,Žienky píšte mi správy so.sumami ja to spocitam A uvidíme keď sa to bude riešiť aby sme.vedeli O koľko obrala nás

mariosmykal
5. sep 2014

Ahojte baby. Práve pripravujem článok o tejto používateľke. Pridám sem potom link, tak potom prosím naň zareagujte. Zatiaľ ďakujem.

mariosmykal
5. sep 2014

Napísal som článok, kde by som rád spojil poškodené mamičky a zorganizoval podanie hromadného trestného oznámenia. Nájdete ho tu: https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/podozrenie-na-podvod-v-bazari-mendelin-xkmj65/

monicka1458
5. sep 2014

@mariosmykal pekne a na mna ste v tom článku zabudli ☹ pisala som vám ako prva ja som jej posielala 35e

michaelahomolova85
5. sep 2014

@monicka1458
@martinkacasarova ani jedna z vas tam nie je, preto treba pod ten clanok napisat do komentara sumu, aby sa to priratalo....
tu je linke este raz https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/podozrenie-na-podvod-v-bazari-mendelin-xkmj65/