Užívateľka Mendelin - skúsenosti
zdravim, hladam mamicky, ktore uzatvorili obchod s predavajucou mendelin... ake mate skusenosti? mam podozrenie, ze je podvodnicka, no nechcem jej krivdit....osobny predaj odmieta, dobierku tiez.- chce len peniaze na ucet a cim skor...tovar totalne pod cenou a ten najlepsi a najnovsi a najkrajsi v kazdej kategorii...ved uznajte- plienky pampers za 7 eur uz s postou? vraj z velkoskladu... ved len postovne je vyse 2 eur...takisto postielky za 35 eur uz s kokosovym matracom a celou postelnou sadou v akejkolvek farbe.... preto sa mi to nezda privitam akekolvek prispevky...
@michaelahomolova85 Miška už som to tam napísala.
No cenu za plienky mala uvedenú 7€ a ked som jej písala tak uz mi napísala ze cena je od 7€ za balík atd...
Baby podľa všetkého naša herečka vystupuje pod nickom Kajina 28, záhadne tiež patrí do skupiny Ružomberok ako mendelin a je zaregistrovaná teraz od septembra. Predáva bicyklík Hellou Kitty fotku má stiahnutú z nicku od Milan 1444 .Pov.Bystica.Má veľmi nízke ceny napr. monitor dychu 1e,hojdačka ktorá stojí 80e má za 5e.Pozrite sa nato, myslím že to bude opäť kleptomanka. Upozornila som aj Admina, upozornite tiež! Všetky fotky má od niekoho stiahnuté - podľa pozadia som to zbadala.
baby podla mna je zasa ta ista žena pod nickom kajina28 nejako ju musime zastaviť bo zasa okradne dalšie mamičky. Má tam posťahované obrazky s iných inzerátov
Určite je to ona bo som jej len tak napísala že mám záujem o stoličku a ani neodpisala keby nevedela kto som dobre si pamata tých čo okradla svina jedna.
Aj ja som jej písala,a neodpísala...
Tak ja som mala trošku viac šťastia. Chcela som kúpiť kočík ale potrebovala som, aby mi ho podržala do piatku nakoľko mi už po 8 krát zmenili pohlavie dieťatka. Ona mi odpísala, že to je ešte 6 dní a ona ma oň veľa záujemcov. Ona vraj považuje predaný tovar vtedy keď má peniaze na ruke. Ja som si mala po kočík poslať vlastného kuriéra asi by ma urvalo, keby išiel zbytočne. Na to admin blokol jej inzeráty, tak mi to už bolo hneď podozrivé. Prajem vám žienky veľa šťastia, aby sa vám to podarilo vyriešiť a podvodníčka aby bola potrestaná. Držím vám palce ...
no mne napisala na hojdacku za 5 eur, ze uz je predana ale ze ma este jednu modru... a ked som napisala, ze ju chcem na dobierku, tak sa uz neozvala....
@monicka1458 @martinkacasarova @martina900 @210487 @evaveghova @ivusa1026 @michaelahomolova85 Ahojte. Článok s poškodenými som práve aktualizoval a pridal som aj komentár pod článok. Priebežná celková suma je 392€. Reagujte prosím ďalej priamo pod článkom. Tu je link: https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/podozrenie-na-podvod-v-bazari-mendelin-xkmj65/
Ja som jej peniaze neposlala..zdala sa mi podozrivá...
Pozrite si predavajucu norikaa26 nepripomina Vam niekoho? Myslim ze to je znova medelin
@mariosmykal ahoj.mam velke podozrenie ze sa zas objavila a mam tusaka ze je to zas ona.to pisanie,tie inzeraty.uplne sa zhoduje.je to nick alesandrasasa
@googlicka ja som si ju chcela prezriet a nikoho takeho mi nenslo... mas dobre opisany nick?
@googlicka pise mi len , ze inzerat neexistuje, ale neviem nic zobrazit... asi je uz zablokovana
@googlicka ale nasla som takuto 🙂 to je tiez ona alexasasa https://www.modrykonik.sk/market/seller/alexasasa/
@michaelahomolova85 tu myslim
uz ste sa baby dohodli, ako s trestnym oznamenim? snad to nechcete nechat tak 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@albumtesco
Prajem pekný večer, takže aj ja som poslala peniaze na číslo účtu 5058082400/0900 a tiež mi bolo uvedené číslo telefónu 0902774386. Samozrejme, po úhrade sa už nikto neozýva a telefon nedvíha. Ale ja som poslala na inzerat uvedeny na www.bazar.sk, išlo o autosedačku za 20eur. Inzerát pridal nejaký Martin z Henclovej. A robila som prevod 11.09.2014. Takže, keby ste podávali trestné oznámenie, tak sa rada pridám. Škoda, že ma nenapadlo prečítať si tieto príspevky skôr.
@mariosmykal
Nejde mi nejako pridať komentár pod uvedený článok, ale ako som už pred chvíľou písala, aj ja som naletela na autosedačku za 20Eur a pripájam sa k trestnému oznámeniu.
Ahojte. Aktualizoval som článok o celom podozrení z podvodu. Nájdete ho tu: https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/podozrenie-na-podvod-v-bazari-mendelin-xkmj65/
Ahojte,niekto sa toho ujal,pisal mi pan PZ Prievidza, chcel nejake info,uvidime co bude dalej, viete niekto nieco blizsie ??🙂
Tak dnes mi prislo predvolanie z policajneho zboru,aby som prisla svědčit
Prislo este niekomu toto predvolanie ?
http://vsetkopremamu.sk/1143-2/ - ako to cele dopadlo.....

@michaelahomolova85 uz som napisala