Úzkosť. Čo mám robiť?
ahojte dievcata,
prosim poradte mi niekto kto mate skusenosti s uzkostnou poruchou ako sa da toho zbavit. U mna sa objavila 7 mesiacov po porode, uzivala som rok antidepresiva, no aj napriek tomu ju stale pocitujem, niekedy mavam hnacky a byva mi zle od zaludka. zacala som chodit k homeopatke, som na zaciatku liecby, neviem ci to zaberie. Snazim sa robit vsetko pre to aby som sa toho svinstva zbavila ale nejak sa mi to nedari. Som z toho velmi nestastna...prosim poradte mi kto viete...dakujem
@coverdalesilvia Mám také príznaky ako opisuješ. Po prečítaní príbalového letáku to bolo ešte horšie. Namýšľala som si že dostanem serotonínový syndróm. A brala si aj neurol?
@coverdalesilvia Ahoj, ešte sa chcem spýtať ako si mala nastavenú liečbu? Ja mám len 1/2 na deň a k tomu neurol. Už je to 14 dní a zatiaľ nič.
@coverdalesilvia už mi zdvihol dávku na 1/2 ráno a 1/2 poobede. Stav sa opäť trochu zhoršil. Už je to mesiac a nič sa nedeje. Neviem či to na mňa zaberie ale tá 1/2 bola asi málo.
Mam problem z uzkostou moze to byt aj stresom vela sa doma stresujem a a znervoznujem s malym co mam robit ked je nezvladatelny prezila som aj strach z manzela ktory mi robil jak na psychiku
Tak aj fizycky zle ale uz to preslo.Je toto ochorenie smrtelne da sa to zvladnut aby som bola fit.Pomozte mi prosim
@lukasko12 nie je to smrteľné len úzkosti sú dosť nepríjemne stavy. Dištancujú Ťa. Dá sa to zvládnuť a dostať sa z toho na 100%, treba na sebe pracovať po psychickej stránke. Ďalšia možnosť su medikamenty. Držím palce ;)
@chupakabra25 zatial to zvladam uz su neni take ake boli ale stale mam daky divny pocit takze nie je to smrtelne to sa nemusim vobec obavat dakujem a pekny den
Baby aj vy mate uzkot da sa s tym bojovat aj bez liekou a psychologou ci je lepsie ist navstivit nejakeho psychologa
Ahojte baby veľmi rada by som sa chcela poradiť a opýtať …dlhodobo užívam antidepresíva všetko bolo v poriadku ….len zase úplne z ničoho nič na mna prišla úzkosť ale taká veľká že som mala strach zo smrti ….tiež ste to niektorá zažila ?
Ahojte ….dnes mi je naozaj mizerne mám strach nič ma nebaví nechuti mi jesť ….z prace som sa musela vypýtať domov ….čo sa to zase deje ja to nechápem