V akom meste na Slovensku nechcete bývať?
Máte mest,kde by ste z určitých dôvodov nechceli bývať a prečo?
@drakvak Za ten pohľad by som aj vymenila náš byt v KE 😁 zvažujem už dávnejšie, hľadať prácu v okolí Popradu, ale kým ja som horský typ, manžel skôr nie, tak tie výhľady máme aspoň na dovolenke
@larinka552 Twiinsky ak dobre pamatam byvaju v Hronskom Beňadiku. Škoda, také krásne miesto to mohlo byť 😃
Čierna nad Tisou, Podbrezová, Žarnovica, Sečovce, Šaštín, Myjava,Ilava, Nová Dubnica, Sereď, .. atď všade dolu na juhu kvôli tomu, že sa tam človek cíti ako v Maďarsku, nie na Slovensku
@drakvak tak toto nikdy neomrzí ❤️
@larinka552 to znie ako ta kauza s pani, ktora pustala operné arie niekde v nejakej dedine ci meste na juhu Slovenska. Roky si nikto nevedel pomoct 🤦
Pre mňa Revúca, Rožňava a Brezno.. Však tam nič nie je... Dobre možno kus obchodov, ale žiadne fabriky, firmy veľké na prácu.. Max menšie firmy, kde vieme ako je s prácou..
Vzdy keď idem okolo, premýšľam kde ti ľudia pracujú a za akú mzdu...
Za mňa určite nie Považská Bystrica, Ružomberok a Rimavská Sobota, toto sú mi iba nesympaticke mesta, ktoré sa mi nepáčia a Bratislava, lebo som tam veľa rokov žila a už by som sa tam nevrátila nepáči sa mi to mesto.
Prvé miesto vyhráva Bratislava. Potom krajské mestá okrem Banakej Bystrice. A mestá na krajnom západe, juhu, východe krajiny 😂
Ružomberok odmala mám nato mesto odpor vždy tam snrdela celulozka😂kludne aj Partizánske to je tiež taka rit, Topoľčany Bánovce a všetky ostatné male mesta😂
Ešte ma napadla Dubnica nad Váhom totalna ze diera😂
JA ešte pridám Oravu. Ani DK, ani NO, ani TS. Ani Trstená. Ani zadarmo.
Ja nemám rada priemyselné mestá, ale každé mesto má aspoň kúsok pekného historického centra. Nedokázala by som žiť tam, kde sa zgrupujú neprispôsobivý, napríklad v Brezne som sa bála večer von. Lučenec ma milo prekvapil, krásny mestský park, detské ihrisko, večer som sa nebála chodiť po uliciach. Často sa pohybujem po južných oblastiach a neviem po maďarsky, problém zatiaľ nebol. Hocikde odpoviem na pozdrav slovensky, hovoria už so mnou iba po slovensky.
Ružomberok-papierne
Úprimne? Oveľa kratší zoznam bude, kde by som chcela bývať. V drvivej väčšine miest by som bývať nechcela...
@taksomtu a aj robili problemy v tom autobuse alebo vam vadila len ich pritomnost?nejdem ich obranovat,ale napr.u nas v obci maju ludia otvorene zahrady a polia nezabezpecene a nikto tu nic nekradne nikomu,normalne slusne pozdravia,chodia cisto obleceni...
Ja teda cestujem dosť pracovne po SK a vždy si vravím, že tu by sa krásne bývalo, tu kopce, tu občianska vybavenosť, tu jazero... Ale čo mi je nesympatické tak Ružomberok (továreň nie mesto) Podbrezová (neskutočne dlhá neosobna dedina) , Lučenec ( také tiež mi to príde o ničom) , Handlová (ani mesto ani dedina)
Asi ma Levičania ukameňujú, ale toto mesto na pôsobí zle.
Som z Nitry, presťahovali sme sa do Levíc v roku 1993, ale zvyknúť si tu neviem doteraz.
@livuska124 Mne sa RS páči, také kompaktné mesto, kde máš všetko základné (Tesco LIdl, Takko, CCC a podobné obchody) , sú tam celkom aj parky, zeleň. Ja by som tam išla kľudne bývať, keby mám home office alebo dôchodok, kedže práce je tam menej, Jediné mínus že nejaké väčšie krajské mesto je daleko. Je tam síce dosť Romov, ale prídu mi OK či sa mýlim?
Po poslednych volbach vobec nechcem na slovensku byvat.
Ja by som nechcela žiť na východe. Okolie Košíc, Michalovce, Prešov, Humenné už vôbec nie, v okolí Spišská Nová Ves a ani v Poprade. Keď som tým smerom cestovala tak má tam vždy oslovil iba pohľad na Tatry. Bývať by som tým smerom nešla určite. 🤷🤷
A kde nič nie je sú asi Kraľovany 🤔🤔
momentalne by som nechcela byvat na slovensku, ale byvam tu 😀
Vyrastala som v pp, za mna strasne mesto. Sice ma vsetko, napojenie na dialnicu, zelenice skvele. Ale to mesto sa mi nikdy nepacilo. Mame kamosov roztrusenych kade tade zapadne a stredne slovensko, vychod zase rodina, cize tu hlavnu trasu mame prejdenu. Tiez sa pridavam k tomu, ze moj zoznam by bol kratsi, keby je kde by som byvat chcela... medzilaborce, cierna nas tisou a tieto mesta, mestecka na vychode nie... aj ked musim priznat, ze v ciernej som nikdy nebola, ale ani netuzim. Napr. michalovce su ako mesto pekne, ale tam to aj konci...
Baby, mam otazku na tie, co pisali Samorin - preco nie? Mne sa zas celkom paci ze je to len 20min od BA, ale zaroven su tam obchody aj sport a teda clovek nemusi pre kazdu blbost bezat do Bratislavy
@lindus_esterka Ja Šamorín milujem, skvelé mesto. Malé, útulné, príjemné a pritom je tam všetko.

Vo veľkom meste by som nechcela bývať, mne sa páči, že v našom malom meste (Kežmarok) sa všade dá ísť pešo, že stretávam známych ľudí, že mám krásny výhľad na Tatry (pridávam pohľad z balkóna), je to moje rodné mesto a žije sa mi v ňom krásne ❤️