V akom meste na Slovensku nechcete bývať?
Máte mest,kde by ste z určitých dôvodov nechceli bývať a prečo?
V Senci.. nemyslím to zle, tak sa neurazajte ti, čo tam bývate.. to mesto poznám veľmi dobre, miesto kde bývam je v jeho okrese, ale Mesto Senec sa mi strasne nepáči..
@zuzinabila nerozumiem,kam speje táto otázka. Prečo by mi mala vadiť "len ich prítomnosť"? Napísala som len svoju jedinú spomienku na to mesto, že to je jediné, na čo si odtiaľ pamätám, takže táto spomienka prebila všetky ostatné. Teší ma, že vy v obci nemáte problém, očividne asi až takí neprispôsobiví u vás nebudú a zrejme sa bavíme o úplne rôznych ľuďoch.
@taksomtu myslim,ze moja otazka je zrozumitelna dostatocne🙂 vas koment o Romoch nebol ani zdaleka neutralny
@zuzinabila Rómov som nespomínala, vidím ich iba v tvojom príspevku. Neprispôsobivým občanom môže byť hocikto- aj "bieli", aj žltí, červení...-keď to už chceš takto deliť... Poznám iks neprispôsobivých občanov nerómov...Pracujem s rôznymi vrstvami obyvateľov a s každým sa bavím rovnako, bez ohľadu na to, z akého prostredia pochádza, koľko peňazí má, akú školu atď., takže neviem, čo si tu potrebuješ dokazovať, ale ja nič, pretože na rozdiel od teba sa poznám a čítam s porozumením. Mohla by som k tomu napísať množstvo ďalších veci, ale nepotrebujem sa pred tebou obhajovať, tak ti želám pekný deň 🙂
@lindus_esterka zápchy, namyslenelé ľudia, čo si myslia že existuje iba západné Slovensko BA, DS a okolie a nič viac
Mne sa páči Prešov aj Košice. V Prešove sú super ľudia a Košice sú blízko a krásne centrum je tam. Dobré nemocnice v oboch mestách a v Košiciach sa mi páči blízky les. Ale páčila by sa mi aj Žilina aj Banská Bystrica tam je super nemocnica aj Blava je dobrá že je tam všetko, ale na mňa je to už také drahé mesto, že tie služby sú tam slabšie. Sklamalo ma centrum Bratislavy. No páči sa mi Dunaj aj to, že sa tam dá všetko zohnať. Poprad je pekný, ale studený. Dlhá zima. Trenčín je pekné mesto.
Čierna nad Tisou, od mala to vo mne vzbudzovalo hrozu. Neviem preco.
@sisska96 zapchy posudit neviem, este som tam nebola ale myslim ze ta namyslenost sa nemusi tykat vylucne len samorina 😁
@lindus_esterka ja zvyknem tam byť cca raz mesačne, no hrôza
ospravedlňujem sa obyvateľom Prievidze, ale nedalo mi 🙂 perfektná pesnička, ten záver ma vždy rozosmeje😀😀
@mandzula Kremnica je veľmi pekné mesto 🙂
@romanadam1626 pre mna hnus a hrozna depresia.😬
@lavender273 No ja by som aj vedela zadefinovať pár vecí, čo spôsobujú pocity hrôzy a zdesenia z toho mesta.. Len stačí zadať do googlu názov mesta, nič viac, klik na obrázky a slová sú zbytočné :D
@oblecenie99 idem nato 😁

Nikde okrem KE, kde aj bývam. Domov.
Mám to teda ľahké 🙂.