icon

V akom veku je podľa vás muž pripravený na otcovstvo?

chcembabatko
15. apr 2011

Mám snúbenca, s ktorým si plánujeme svadbu, no on je odomňa mladší, má len 20 rokov. Poznám ho už dlho a viem že je zodpovedný, rozumieme si a viem že by sa o nás vedel postarať. Verím mu, sám prehlásil že by bábätko chcel , no ja sa v kútiku duše trošku obávam, že sa to po narodení bábätka zmení , že ho otcovstvo ,,omrzí´´ a že bude chcet dohnať všetko čo v mladosti nestihol. Prosím poradte mi. ďakujem

Strana
z3
luy
6. nov 2011

Keď ti už dá všetko na svete čo môže a v tvojich očiach to uvidí a v svojom srdci to cíti.Nehovorí o tom,nehovoríš o tom a len na seba kuknete a viete čo vám obom chýba.U nás to teda bolo tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaduska
6. nov 2011

Vek nemá s pripravenosťou na rodičovstvo nič spoločné...

4ocka
12. nov 2011

Ja som mala 18 ked som zacala tuzit po dietato, ale spravny muz sa nasiel ked som mala 22, Pan Boh vedel preco mi nedovolil otehu s niekym inym... 😀 chcem tym povedat,ze to nie je o veku,ale zrelosti..pre niekoho je aj 22 malo a ja som rovnako dobra mama ako nejaka 40 tnicka...musis vediet z jeho spravania,o tom ako rozprava v teme dieta ....

lji
12. nov 2011

myslím že od akehokolvek veku. a prepáčte žienky ale tie čo píšete že nie tak ste poznali len chlapov ktorí museli dlho dospievať 😉 môj manžel má 27rokov. sme spolu vyše 8rokov a môžem povedať že odkedy sme spolu sa vôbec nezmenil 😉 myslím jeho prístup k takýmto veciam, zodpovednosť a pod. viem si predstaviť že by bol otcom aj v 19 rokoch. proste má takú povahu, taký charakter, bol vždy vedený k zodpovednosti, bol ( a je) silno rodinní typ človeka. takže odpoved, sama si ho poznáš aký je, ale ak si myslíš že má na to psychickú vyspelosť tak nie je o čom. 🙂

fagan
22. nov 2011

ja mam 23 a straaaaaaaaaasne chcem byt uz tatko.. ale priatelka sa zdraha... uz neviem ako ju ukecat 🙂

miska1917
22. nov 2011

Na to sa pripravit neda,treba to len prezivat a kazdym dnom sa pri detoch ucis.
Ale ete mate cas 🙂

jakavi
24. nov 2011

vacsina chlapov NIKDY

Strana
z3