V akých sa pohybujú kabelky značky MK, Gucci, Prada?
Ahojte neviete v akých cenových reláciách dá pohybujú kabelky značiek MK, Gucci, Prada , v Pandorfe ked tam niesu žiadne extra zľavy ?
Ďakujem
@mima4 určite to je predrazene sak to je jasne...som teraz videla na letisku obchod Burbery a znami sa tam išli potrhat čo nakupovali ale mne sa to vobec nepačilo - nie je to moj štyl...proste ja som v tomto vadna....mne sa vec musi subjektivne pačit a je jedno či to je značka alebo ,,ala Miletička,,. A detom sa ani neoplati kupovat velmi drahe veci - ako kupujem beznu konfekciu CaA, FF zase do školy treba aj ,,slušnejšie,, veci a nevyhybam sa ani Textilhouse - jednak z toho za rok vyrastu a jednak to zničia nenormalne....to je neskutočne ako špinava dokaze moja dcera prist, tu flak, tu diera...ako to nema zmysel jej kupovat leginy za 8 euro kus v HMku ked v Kik su za 4 eura kus..
teraz to vyznie mozno hnusne, ale jasne, neplati to na kazdeho... ale vo vseobecnosti, chudobni ludia nevedia narabat s peniazmi, kupuju chujoviny na entu, nevedia investovat, zveladovat... podstatne skor podliehaju konzumu ako ludia, ktori peniaze maju (nemyslim rychlozbohatlikov a zlodejov) a vedia ich obracat, neraz su "zastrceni" medzi beznymi ludmi a ani nikto nevie, co vsetko vlastnia...
@mima4 @mawka @sardinka335 no pekne sme im to tu zaspamovali........ mhuhaaahaaaa
@sardinka335
@mima4
@cuculiatko88
@obsadenemeno zastávam názor ze kto na to nemá nech si to nekupuje.Suhlasim s vami,na Slovensku ženy musia mat značkové handry silou mocou a pritom nemajú na zaplatenie hypotéky.Smutne.Ja som ale prišla do štádia keď si rada urobím obcas radosť značkovou kabelkou,je to taká moja úchylka ženská;)Takisto musím mat kvalitne topánky.Oblecenie si predražene nekupujem,nevidím zmysel v tom kúpiť si šaty za 500eur.Ale každá sme iná...
Inak ako píšete ani ja synovi nekupujem drahé veci,okrem topánok.Tak špinavý vždy pride odvšadiaľ ze koniec sveta)))
@sardinka335 vies co, tie HM leginy stoja za prd. neviem, ci mam ja take "stastie"., ale kazde jedny HM leginy sa malej strasne rychlo vydierkovali. naopak tie z kik jej drzia vyborne. barajz su lacnejsie. a toto je to. potrebujem vec, co vydrzi a nie co sa mi hned rozpadne a je mi prd aka znacka, neznacka to je. robim v nemecku, tu kupujem len vypredaje deckam a doma chodime do textil houseu alebo tu nieco objavim alebo vydrazim a je mi to uuuplne uprdele, nech si kazdy hovori, co chce. no sak hovoria ze jak mi chodia decka znackovo vyobliekane. heh, keby vedeli, ze tricka z C&A za euro, rifle z hoseu za euro, by zirali... mne moje decka rastu sialene plus su samy flak a diera, nebudem im preto kupovat neviem ake znacky. jak moj ex. s vyzivnym meska a rifle malemu za 50 e kupi. sak to nemam ani ja. este o dve cisla vacsie 😀 😀 😀 😀 takze su v skrini a cakame.
Baby, normalne ste ma takto zrana pobavili, ze HM ako znackovy obchod 😀 Priznam sa vsak, ze v nom najma mladsej vela nakupujem a zatial som mala stastie aj na tie leginy....ale manzel tam uz par krat nieco - vzdy uspesne - reklamoval. Inak som HM povazovala za obchod nizsej triedy...a on nie je? 😕
@simsalabim ano, je to obchod "nizsej triedy", ako si to nazvala, ale znacka to je, nie? 😝
@obsadenemeno asi mas pravdu, ale v mojom mentalnom slovniku je znacka nieco...na co nemam 😝 Napr. ten Burberry 😀
@simsalabim ja na to mam, ale nechcem, lebo mam ine priority...... 😎 a nekupila by som to aj koli tomu, ze je tolko fejkov, ze to ma kdekto a ked vidim tie fesandy v teplackoch a so "znackovou" kabelkou k tomu, uplne to v mojich ociach devalvuje hodnotu takejto kabelky, aj keby bola nakrasne prava a nefalsovana....
@simsalabim tak my sme asi sedlacky s nedostatocnou mentalitou v oblasti mody. vies co, aj keby som mala na to, tak si to nekupim. rovnako aj ine super fasa znackove veci napriklad do domacnosti.
na slovensku ide o postkomunisticky syndrom. vsetci potrebuju vsetko mat, byt IN, trendy, mat barak jak z katalogu. kaslat na to, ze to nikoho nezaujima a ze ine veci su v zivote dolezitejsie. hlavne ze mozem ukazat, aka som super fasa lebo mam...
sa bavim
@mima4 ja kukam jak puk, preco vyhodit 1000 e za kabelku...Akoze nezarabam malo, ale toto je pre mna sok. Topanky za 200e kupim ale vydrzia dlho ( teraz kukam po turistickych).:Zeny to kde zarabate? Dajte tip 😀
@trish31
ako je to kazdeho vec, co si kupi, ja osobne nemam problem s peniazmi na taketo sracky, ale pre mna je to totalne neekonomicke a hlavne vyhodene peniaze, kedze dana vec nema tu realnu hodnotu, ako napr. ked ides za ten peniaz na vikendovy welness pobyt, kde vies si naklady vypocitat plus pravdaze maju tam zisk. tu je to vyrobene niekde v bangladezi ludmi za hrst ryze pomaly a to ze tam daju pracky a kovove casti a na latku MK, to ma ako tvorit "hodnotu"?
je jedna fajn knizka Preco je vzduch zadamor a panenstvo drahe - http://www.martinus.sk/?uItem=145334
kde je pekne popisane aj toto, najma v pribehu "preco černosi nosia zlate retaze"....
Ja ak si niečo kupit zo znackovych veci (nemyslim HM) tak minus 70-80 % z ceny - moja podmienka 😉
Napr. mala som super tenisky conversky za 5 EUR (kupene v zahranici), vydrzali 10 rokov! Cena bola v tom case znizena z 95 EUR a otazka je, kolko ich vyroba realne stoji? Dajme tomu ze tych pat eur a fakt sa toho chceli zbalit. V tom pripade 90 eur dostane niekto, kto ma uz 150 tu jachtu a dom na francuzskej riviere....
@svetluska82
ale ja by som to az tak brutalne nestavala na kvalitne, napr. ja som v parndorfe kupila v zlave kabelku st. olivier za 17 eur, vydrzala mi 3 roky, tuto sezonu som ju uz musela zrusit, ale bola super... na kolko rokov teda mam mat 1000 eurovu kabelku?? 😀 😀 😀 😀
mne to pripada ako so "zazracnymi hrncami! za pomaly 5 litrov. Mam z ikei obycajny hrniec 8smy rok a sluzi super...
@mima4 ved ja netvrdim ze kvalitne, ja kabelky menim po dvoch rokoch, prislo by mi blbe nosit 5 rokov jednu...A zas ak by stala 1000e tak blbe by mi ju bolo vyhodit. 😀 Ja za 1000e radsej pojdem s rodinou k moru..Mne sa len mozog zastavuje nad tym, ze niekto vyhodi 1000e na kabelku. To potom musi kolko zarabat? 😒
@svetluska82 no raz pri bankomate som nasla listok, co bankomat vypluje, a dotycny/a tam mal/a zostatok nad 700 tisic EUR, tak mozno taki ludia 😉
kočky moje, poviem vam na čo nelutujem ani cent...na dovolenky!!! zažitky, vzdelanie...lebo handry sa zoderu ale to čo človek zazije, naučí sa tak to mu nikto nezoberie. Nehovorim, aj ja sa rada poteším hodinkám mojej oblubenej značky alebo nejakej peknej cetke bez toho aby som riešila cenu - teda v zmysle, ze ked si ju kupim tak nemam na učty a chleba. Ale toto je u nas fakt ze top...
@svetluska82 ak niekto vyhodi take peniaze za kabelku tak toto naozaj nerieši...myslím financie..proste ak na to ten človek realne má tak sa rád obklopuje peknymi a dajme tomu kvalitnými vecami. Niekto si povie, ze drem ako kon lebo čo poznám ludi ktory naozaj maju firmu - nie zbohatlici - a davaju pracu ludom tak ver tomu ze robia ,,imrvére,, lebo to maju v krvi, je to ich biznis a vedia, ze v tomto biznise mozu verit len sebe, alebo teda si to aspon zvyčajne myslia. No, cize vratim sa k tomu - proste potom si povedia, ze teda si kupia niečo čo sa im pači a nehladia na cenu...
@sardinka335 ja tiez na vylety a dovolenky nelutujem peniaze. Su to pekne chvile s rodinou. Moja svokra nechape preco som si nekupila kozeny gauc za 2000e ale klasiku za 400 a zvysok som sla na dovolenku: VSak gauc ti posluzi roky a pekne vyzera ked niekto pride na navstevu. TAk isto mi sluzi aj ten 400e a na navstevu chodia len rodicia svokrovci a surodenci ...JA som asi vadna alebo co. 😀 Svagrina a svokra musia mat byt ako zo zurnalu a ked pridu ku nam tak kukaju ze kolko roboty je na tom byte este. A to sme kupili prerobeny komplet s muzom sme na nom nevideli jediny nedostatok.. No po ich navsteve sa na topozerame trosku inak 😀
@sardinka335
@svetluska82
tiez na dovcu nelutujem, su to krasne zazitky, spoznanie novej kultury, zmena prostredia... super 🙂
@mima4 nehovorím ze nemáš pravdu;)Ale ja som momentálne v takom štádiu ze mi urobí radosť LV kabela alebo Burberry kabát
Myslim vsak ze je to len chvíľkové rozptýlenie kedže kedysi som si to dovoliť nemohla a napr ako pubertacka som túžila po trenchcoat Burberry ktorý som videla kdesi v zahraničnom fashion magazíne-tak som si ho po rokoch kupila...
Možno to bude týmto...
Aj ja radsej minam na zážitky cestovanie dobre jedlo a odkladám pre syna...
A neviete ako je to stou kartou kde máte 10 % zľavuv Parndorfe to sa musím zaregistrovať na stránke a potom ju niekde vyzdvihnúť ?
@svetluska82 ja som taka ista. tak uz sme vadne asi dve. tiez do mna drbkali, preco si nekupim sedanu za 1000 e, sak... ale kde, ja som si kupila fajnovu polsku, inak je vazne bohova, az som prekvapena a radsej sme sli zazitkovat s deckami. to je tiez u nas top. kadejake zazitky, aktivne straveny cas. a my sme aktivni ze az a k tomu sa mi vazne draha napriklad kabelka nehodi 😀
ale zase sperk, konkretne u mna nausnice, lebo ine nic nenosim, to sa viem potesit. sperk, ak sa on clovek dobre stara, mozem posunut dcere. a zase plati, nadcasove, ktore sa hodia ku vsetkemu a budu in aj za 30 rokov. samozrejme, nenosim na sebe diamanty jak hovado 😀 😀
@mima4 jak ja, som kupila uplne obycajny sporak, ked sa mi pokazil stary. uplne obycajny mam s platnami ciernymi. ale sli sme do hor 😀 a takto to nejak u mna funguje doma. vybavena som ikeacky a polsky. sak nepresuvam nabytok hore dole a navstev nemavam zase neviem kolko. sa s priatelmi stretavame vonku. a ked aj pridu, tak mi raz za mesiac tu sedacku nevysedia, napriklad. este to, aby som chodila a ofukovala stale mega drahy nabytok a pri dvoch deckach. no iste... 😅
@meta45 Ahoj, ceny kabeliek MK sa výrazne líšia od cien Prady či Gucci. MK kabelky sa dajú kupiť za 200-450 eur, v outletoch nájdeš možno i za menej, teda suma nie je privysoká. Čo sa týka značiek ako Prada, Gucci, tam ceny začínajú na 1000 eur vyššie a tieto značky sú na Slovensku i málo dostupné.
@trish31 😉 tak keď si niekto značkovú kupuje tak musí rátať s tým že značka niečo stojí

@sardinka335 ano, aj ja si rada kupim kvalitu, co sa topanok tyka, ale zase take, ktore su uni a hodia sa takmer ku vsetkemu a zase nepotrebujem mat milion topanok. asi som tiez sedlacka. mne stacia kvalitne cierne lodicky, bo sa hodia ku vsetkemu, ano k tym malym ciernym, ktore budu in stale. rovnako mi stacia kvalitne cizmy, ktore mi vydrzia viac sezon, kvalitne trekovky, ale tie napriklad mam z decathlonu za sedlackych 15 e a drzia nenormalne, nerobia otlaky, nesmrdia a su super. no a potom nejake tenisky na volny cas a v lete sandale, zabky a vybavene. sak naco by mi bolo 20 treny topanok a kam by som to ja sedlacka asi nosila, ze ano 😀 😀 vynasat v tom asi smeti. kabelky mam ze mala cierna do spolocnosti, mala cierna na vyjazd s babami, modra kralovska z tkaniny a jedna kvalitna klasika, ktoru tiez nemam kam nosit. lebo mne je lepsie capnut cez seba crossbody a vybavene. a oblecko priebezne. a nie kvoli znacke, ale podla materialu a pohodlne, pekne. kombinovatelne.