V čom periete biele a farebné oblečenie?
Ahojte žienky, poraďte mi prosím aký je najlepší praci prášok alebo gél na tmavé biele a farebné oblečenie, taktiež avivaz, chcem aby mi oblečenie krásne vonalo, doteraz som používala tekutý woolite a silan fresh sky a nic moc teda, ďakujem za rady
@44janica44 Ja uz asi tusim, ako to urobim. Ano, ja mam s Lanzou dobre skusenosti a zajdem aj do DM drogerie, my ju tu u nas nemame, ale ked pojdem do ZA k zubarke, alebo do CA, tak pojdem kuknut tie avivaze. Dakujem pekne za radu 😉.
Ja hlavne koli tomu nevyplachanemu pradlu som to zacala riesit.
Tiez mi pradlo slabo vonia, lebo bez avivaze a s malym mnozstvom akéhokolvek prasku to nevonia 😕 plus to pláchanie.
Ja už periem ( a upratujem 🙂) len s EURONOU, objednám za facku cez web 24/7, kuriér dovezie priamo domov, krásne to vonia a neničí naše zdravie ani ŽP nakoľko neobsahuje hnusné chemikálie... Nepotrebujem práčku navyše ani už extra čistiť, nakoľko prášky zarovno zmäkčujú vodu, takže žiadny ocot smradľavý ee u mňa prakticky nikdy ...
Ja používam Ariel vankúšiky a cocolino avivaz a krásne vonia všetko oblečenie aj keď máš napr dva dni jedno tričko.
Jednoznačne Persil prášok, je na biele aj na farebné, na farebné je colour a na biele je tam taká biela poskladaná košeľa na obrázku. Aviváž Coccolino sensitive-biely. Nič iné nepoužívam a voniame krásne. 🙂

@katkalubkova z lanzy mydla som teraz robila... nemam problem s flakmi ale tak deti nemame tak na extra flaky dom neskusala.... na vyrobu cca 5,5 litra toho slizu su naklady tak max 2 eura myslim ze stoji za vyskusanie. Tebe lanza mydlo perie dobre skvrny a krystalicka soda ke tiez na skvrny tak by nemal byt problem. prsla som len v tom ale ked dom vesala vobec ziadna vona to mi vadilo tak teraz dam asi stamprlik prasku a odmerku slizu .... to mi vyhovuje kedze citim aj trochu vone na veciach. Jedne flaky co som nevyprala boli teplaky zababrane od farby po malovani ale to uz nezide asi nicim 🙂