icon

V Kanade zastrelila 18-ročná študentka mamu, brata, 6 spolužiakov a seba

Dnes o 02:47

18 rocna studentka Jesee Van Rootselaar v Kanadskom meste
Tumbler Ridge najpr zastrelila mamu a brata a potom v skole 6 spoluziakov a nakoniec seba.
To 18 rocne dievca od 12 rokov bola preoperovana z chlapca na dievca...

Strana
z5
anonym_b36762
Dnes o 16:17
@bykaterina

@anonym_b36762 skus google ako sa presne vola, ale kym pride na trh to mozno bude 10r este trvat. :(

@bykaterina skúšala som, viem len o lieku, ktorý zatiaľ pomohol myšiak ale nie je otestovaný na ľuďoch. Myslis ten? Čo zadať do googlu? Aké bližšie info?

anonym_0aed56
Dnes o 16:37

Toto je take selektivne. Ako palestinci a iranci. Palestinci urobili teroristicky utok, vyze tisica mrtvych, v uliciach oslava. Izraelci im to vratili. Velke protesty, vsade zelene vlajky. Dnes iranci protestuju proti vlade, iranska vlada ich zabija po tisicoch a nikoho co protestoval za palestinu, to absolutne nezaujima. Maju na salame. Nie je to take in, ako protestovat za Palestinu.
Ked vrazdili normalni magori, uplne nezajem. Ak sa magor dal predtym operovat, tak fanatici spustili svoje tance. Pritom je to to iste, vsade umieraju nevinni. Len jedni su nevinni a ti druhi este nevinnejsi. Za jednych sa protestuje, na druhych sa se.ie.

anonym_0aed56
Dnes o 16:49

Pritom si iba antisemiti chcu kopnut do zidov a ti co nenavidia vsetko, co podla nich nie je normalne, si chcu kopnut do lgbti. Ale s usmevom pojdu pozdravit nasho lgbti prezidenta, lebo to je iny, nas lgbti, chudacik, ani nevie, ako sa tym "nakazil". A ti druhi su cudzi, fuj, chcu nas urcite ovladnut a vsetkych preoperovat. Vedia to z dovernych zdrojov. A potom sa clovek nema smiat z plochozemcov, pricom to nie je na smiech, su nebezpecni vo svojej hluposti a fanatizme.

anonym_0aed56
Dnes o 16:54

Jeden nenavidiaci chory fanatik tu uz zabijal homosexualov v koncentrakoch a ti co mu pri prejavoch hajlovali, mu za to tlieskali. A na Slovensku je kopec potomkov nacistickych ludakov ...

anonym_0aed56
Dnes o 17:07

citát nemeckého evanjelického pastora a antinacistu Martina Niemöllera (1892–1984), ktorý sa stal varovaním pred apatiou a tichým súhlasom s totalitnými praktikami.
Pôvodné znenie (Martin Niemöller):
„Keď nacisti prišli po komunistov, mlčal som, lebo som nebol komunistom.
Keď uväznili sociálnych demokratov, mlčal som, lebo som nebol sociálnym demokratom.
Keď prišli po odborárov, mlčal som, lebo som nebol odborárom.
Keď prišli po mňa, neostal už nikto, kto by mohol protestovať.“
Ten pan zabudol spomenut, ze najskor zobrali novinarov ( vid dnes Janko Kuciak a jeho priatelka), potom homosexualov (vrazda dvoch lgbti tym chorym magorom na Zamockej,...) A ti co tu dnes vykrikuju proti lgbti, sa pojdu s kludnym svedomim v nedelu a s usmevom pokrytecky vyspovedat do kostola a zabudnu, ze nenavist k bliznemu je tiez hriech.

sara07
Dnes o 17:15
@pr85

@sara07 Prečo by som si vymýšľal? Mám 5 týždňového syna. Ale nejaký fanatizmus? Prosím ťa, kde ho vidíš?

@pr85 kolko ludi napr zabiju denne na ukrajine , kolko deti celé roky
to berieš tak že to je jedno ? alebo stalo sa ?
z rima nejake ostrejšie vyhranenie som tiež nepočula ale tak čo čakat o cirkvi čo sa paktovala s hitlerom
ale ked sa stane toto je diskusia s vami na 5 strán ?
ano si krestansky fanatik na tom trvam a farizej
nemám si ako overit ,takže udaj či maš nemaš syna beriem z rezervou a verit ti nemá prečo
a prečo riešiš toto lebo lgbt že ...

pr85
Dnes o 17:17
@anonym_0aed56

@pr85 No ty si jasny myslitel, ze "to len progresívci a liberáli vítajú masovú imigráciu." Na to si kde prisiel? Progresivny - pokrokovy, liberalny - slobodomyselny, uznavajuci slobodu. Co ti vadi na pokroku a slobode? Radsej budes v zemlanke pit savo pri petrolejke, ako mat pokrok (nove technologie, pokroky vo vede, zdravotnictve,...) a slobodu (demokracia).

@anonym_0aed56 lenže súcasny prigresivizmus a liberalizmus nie je o technologickom pokroku a slobode. Je to o podpore istých menšín, ktoré títo progresívne liberálni politici využívajú, aby sa dostali k moci. A tieto menšiny majú protikladné záujmy. Vo Francuzsku Macron podporuje LGBT aj masovú imigráciu naraz. A je jasné, kto bude víťazom. Len medzi porazených budú patriť aj obyčajní bieli Francúzi.

sara07
Dnes o 17:18
@vevesh

@sara07 popravde, ja som ani nevedela, ze je to v takom veku a takto mozne. Myslim, ze to nie je v ziadnej krajine extra regulovane (pokial mas peniaze, dobre posudky ci znamosti a kombinacie toho). Viem o operaciach hermafroditoch po narodeni, ale take, ze si dieta povie v puberte, ze mne sa zda, ze som naopak a aj "kompletna prerabka" do roka, tak to bolo aj na mna too much a too soon. Mne pripada dana dievcina, ze sa ani s tym "renovovanym" telom nevie zmierit a urcite psychicke problemy su tam viditelne na prvy pohlad. Ale podla lekarskych sprav je vsetko ok🤐🤐🤐🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

@vevesh je , každa krajina ma svoje zakony
napr v takom španielsku musi rozhodnut sud na zaklade posudkov a od 16 r až
u nás su dost prisne posudky od viacero špecilistov aby vôbec niečo začali , a určite nie pri dietati
skutočne niektore časti liečby premeny ani sa nevykonavaju na sk a ani nie su hradene poistovnou
podla štatistik sr sa to konči u zmeny rod.listu a dokladov,

pr85
Dnes o 17:21
@sara07

@pr85 kolko ludi napr zabiju denne na ukrajine , kolko deti celé roky
to berieš tak že to je jedno ? alebo stalo sa ?
z rima nejake ostrejšie vyhranenie som tiež nepočula ale tak čo čakat o cirkvi čo sa paktovala s hitlerom
ale ked sa stane toto je diskusia s vami na 5 strán ?
ano si krestansky fanatik na tom trvam a farizej
nemám si ako overit ,takže udaj či maš nemaš syna beriem z rezervou a verit ti nemá prečo
a prečo riešiš toto lebo lgbt že ...

@sara07 A čo má pápež akože robiť? Podporuje materiálne ukrajinskych grekokatolikov (je ich 6 miliónov) a to je všetko, čo vie spraviť. A čo robí napr. také NATO ? To je klinicky mŕtve (čítať Macron-a).

anonym_0aed56
Dnes o 17:21
@pr85

@anonym_0aed56 lenže súcasny prigresivizmus a liberalizmus nie je o technologickom pokroku a slobode. Je to o podpore istých menšín, ktoré títo progresívne liberálni politici využívajú, aby sa dostali k moci. A tieto menšiny majú protikladné záujmy. Vo Francuzsku Macron podporuje LGBT aj masovú imigráciu naraz. A je jasné, kto bude víťazom. Len medzi porazených budú patriť aj obyčajní bieli Francúzi.

@pr85 Ked tvoj syn vyrastie a zistis, ze ma homosexualne sklony. Co spravis, zabijes ho, zmlatis ho? Budes ho nenavidiet? On za to nemoze, ze sa tak narodil a ma otca debila.

anonym_37722e
Dnes o 17:22
@anonym_0aed56

@anonym_autor asi ti nedochadza, ze spojenie bigotni lgbti je ujovina na entu. Nabozenstva (tie najvacsia, krestanstvo, islam) nepovoluju homosexualitu.
bigotný – slepo a neznášanlivo veriaci, svätuškársky. Súvisiace slová pre „bigotný”: bigotnosť – prehnaná zbožnosť.
Fascinuje ma, ako sa niekto ohana cudzimi slovami, nezvladne ani ich gramatiku, nechape ani ich vyznam. Ale mysli si, aky je bohvieako mudry.

@anonym_0aed56
Trepes, nastastie mame AI takze
Yes, individuals who identify as LGBTQ+ can also hold, express, or act on bigoted beliefs. Belonging to a marginalized group based on sexual orientation or gender identity does not exempt a person from harboring prejudices against other groups—including within the queer community itself, a phenomenon often referred to as "lateral violence" or internalized

sara07
Dnes o 17:35
@pr85

@sara07 A čo má pápež akože robiť? Podporuje materiálne ukrajinskych grekokatolikov (je ich 6 miliónov) a to je všetko, čo vie spraviť. A čo robí napr. také NATO ? To je klinicky mŕtve (čítať Macron-a).

@pr85 ostro odsudiť a pomenovať tak ako to je , neschovavat sa za slovička
takže podporuje grekokatolikov a zvyšok nie su ludia , čo su vlastne ? podla vás teda
nato na rozdiel od papeža robi toho viac a každému je jasné ich postoj
bez nato by ukrajina davno padla , to chceš ako teraz spochybnovat ?
ja som si vypočula prehlasenie papeža k tomuto aj od nato pravidelne a je to sakra rozdiel

sara07
Dnes o 17:37
@pr85

@pr85 ja sa ani nedivím že na sk vyhravaju volby strany ktore vyhrali
pretože ludom ako ty stači zamavat vlajčkov lgbt a hned šlahate hlavou o zem a volite

anonym_37722e
Dnes o 17:51
@muzula

ty sa najprv nauc ako sa pise mnozne cislo pridavnych mien a potom si nastuduj, co znamena slovo progres a od neho odvodene progresivec

@muzula
Dakujem typicke Slovensko koncetruje sa podstatne ako kosele v parlamente
Takze tymto arzenalom sa chvalil na FB , ale bol nastvaty na premenu z chudeho maleho chlapca 12 ricneho sa stala 180 velka baba a to
necakal, a nechcel.

anonym_48ce1d
Dnes o 18:13

Zaujímavé je, ak chceme šoférovať, kúpiť si alkohol, cigarety.... musíme dosiahnuť vek 18 rokov, ale o zmene pohlavia a užívaní hormónov, ktoré priamo vplývajú na psychické zdravie je možné rozhodnúť v detskom veku. Je vedecky dokázané, že u tejto skupiny ľudí je zvýšené percento psychických ochorení, samovrážd... Prestať konzumovať alkohol, fajčiť.. môžme v rôznom veku, ale vrátiť zmenu pohlavia a zničenú psychiku už nie, preto končia tieto prípady tak smutne.

pr85
Dnes o 18:24
@anonym_0aed56

@pr85 Ked tvoj syn vyrastie a zistis, ze ma homosexualne sklony. Co spravis, zabijes ho, zmlatis ho? Budes ho nenavidiet? On za to nemoze, ze sa tak narodil a ma otca debila.

@anonym_0aed56 nie, budem ho ľúbiť, ako teraz.

anonym_0aed56
Dnes o 18:27
@pr85

@pr85 ale ved ty lgbti neznasas. Ok, budes ho lubit, lebo je tvoj. A co ked ho taki ako ty dokopu na smrt vecer v meste, lebo je lgbti a nie je ich. Len preto, ze si chcu v skupine kopnut do niekoho. Uz chapes, ake je nebezpecne upierat niekomu prava, lebo je iny? Nehovoriac o tom, ze na to nemas pravo. Pred ustavou sme si vsetci rovni. Bieli, hnedi, muzi, zeny, hetero aj homo,...

pr85
Dnes o 18:30
@sara07

@pr85 ostro odsudiť a pomenovať tak ako to je , neschovavat sa za slovička
takže podporuje grekokatolikov a zvyšok nie su ludia , čo su vlastne ? podla vás teda
nato na rozdiel od papeža robi toho viac a každému je jasné ich postoj
bez nato by ukrajina davno padla , to chceš ako teraz spochybnovat ?
ja som si vypočula prehlasenie papeža k tomuto aj od nato pravidelne a je to sakra rozdiel

@sara07 Fakt? NATO je hlavne USA (najväčšia a najsilnejšia armáda v NATO a potom Turecko -- druhá najsilnejšia armáda v NATO). Máš pocit, že Trump a Erdogan robia niečo pre Ukrajinu? Ja teda nie. USA hostí Ľutina veselo na Aljaske (rok 2025) teraz v Miami. A Erdogan veselo obchoduje s Ruskom, Turecko je plne ruských dovolenkárov. Turecko samozrejme na Rusko nezaviedli žiadne sankcie a Turkstream prepravuje bez problémov ruský plyn. Takze tá podpora zo strany NATO sú len reči.

mondolina
Dnes o 18:30
@pr85

@pr85
aj sa ho zastaneš keď ho budú opľúvať?

sara07
Dnes o 18:31
@anonym_48ce1d

Zaujímavé je, ak chceme šoférovať, kúpiť si alkohol, cigarety.... musíme dosiahnuť vek 18 rokov, ale o zmene pohlavia a užívaní hormónov, ktoré priamo vplývajú na psychické zdravie je možné rozhodnúť v detskom veku. Je vedecky dokázané, že u tejto skupiny ľudí je zvýšené percento psychických ochorení, samovrážd... Prestať konzumovať alkohol, fajčiť.. môžme v rôznom veku, ale vrátiť zmenu pohlavia a zničenú psychiku už nie, preto končia tieto prípady tak smutne.

@anonym_48ce1d v zahraniči, nie u nas ,boha však kym sa budete rozčulovat a dristat aspon si to overte čo dristate

sara07
Dnes o 18:31
@mondolina

@pr85

@mondolina dá ho liečit nie

sara07
Dnes o 18:32
@pr85

@sara07 Fakt? NATO je hlavne USA (najväčšia a najsilnejšia armáda v NATO a potom Turecko -- druhá najsilnejšia armáda v NATO). Máš pocit, že Trump a Erdogan robia niečo pre Ukrajinu? Ja teda nie. USA hostí Ľutina veselo na Aljaske (rok 2025) teraz v Miami. A Erdogan veselo obchoduje s Ruskom, Turecko je plne ruských dovolenkárov. Turecko samozrejme na Rusko nezaviedli žiadne sankcie a Turkstream prepravuje bez problémov ruský plyn. Takze tá podpora zo strany NATO sú len reči.

@pr85 škoda reči s tebou
proste amen tma vybavene

pr85
Dnes o 18:34
@mondolina

@pr85

@mondolina a čo myslíš tým opluvanim?

anonym_48ce1d
Dnes o 18:42
@sara07

@anonym_48ce1d v zahraniči, nie u nas ,boha však kym sa budete rozčulovat a dristat aspon si to overte čo dristate

@sara07 kroť svoju agresiu a slovník, vyjadrujem sa k téme.

sisaka
Dnes o 18:44

@anonym_0aed56 hanbíš sa za svoje názory?
Sice ja osobne sa nečudujem, ale dnes ti ide, to nedokáže hocikto do témy o streľbe v Kanade zamontovať Hitlera, Židov, Palestínu, Irán, koncentraky, homosexuálov a dokonca Kuciaka! Mal/a by si byť na seba za tento výkon pyšná a písať pod vlastným nickom.

pr85
Dnes o 18:45
@sara07

@pr85 škoda reči s tebou
proste amen tma vybavene

@sara07 no neodpovedala si na fakty, ktoré som prezentoval. Štáty NATO, ktoré majú 2 najsilnejšie armády v aliancii spolupracujú s Ruskom. Pridaj k tomu Maďarsko a Slovensko, ktoré majú ambivalentny postoj k Ukrajine a pre ostatných členov (napr. Španielsko, Portugalsko, Taliansko alebo Grécko) je Ukrajina veľmi ďaleko a ľudí v týchto krajinách vôbec nezaujíma. Ale hlavne pápež, ktorý nemá žiadnu armádu, má podať silné proukrajinske vyhlásenie (lebo si to pár slnieckarov, ako sara07 praje) a ohroziť fyzicku bezpečnosť ruských katolíkov (žije ich v Rusku cca. 600 000 a pri Putinovi by ma neprekvapilo, ak by katolícka Cirkev išla s ním do konfrontácie, že by prišli tvrdé protiopatrenia a možno aj zákaz činnosti Cirkvi). Vidno, že diplomacii nerozumieš, to nie je prvoplánový aktivizmus. 🙂

pr85
Dnes o 18:53
@anonym_0aed56

@pr85 ale ved ty lgbti neznasas. Ok, budes ho lubit, lebo je tvoj. A co ked ho taki ako ty dokopu na smrt vecer v meste, lebo je lgbti a nie je ich. Len preto, ze si chcu v skupine kopnut do niekoho. Uz chapes, ake je nebezpecne upierat niekomu prava, lebo je iny? Nehovoriac o tom, ze na to nemas pravo. Pred ustavou sme si vsetci rovni. Bieli, hnedi, muzi, zeny, hetero aj homo,...

@anonym_0aed56 a ako by asi tak spoznali, že je gay? Ináč možno vás tu všetkých sokujem, ale mám aj gay priateľov (vlastne sú to zenini priatelia a cez ňu som ich spoznal). Ale správajú sa normálne, obliekajú sa ako ostatní chlapi a čo si robia v posteli, je ich vec a mňa do toho nič (čo neznamená, že to schvaľujem a podporujem, ale oni nie sú praktizujuci katolici). Ale normálne sa nimi rozprávam a nemám problém byť s nimi. S čím podstatne nesúhlasím je podpora homosexualizmu/ gender ideológie.

Presne podľa zásady miluj hriešnika, nenávidí hriech.

pr85
Dnes o 19:03

@anonym_0aed56 Dobre, že si spomenula ten Izrael a Palestína. Free Palestína hnutie má obrovskú podporu LGBTI hnutia (aj na pride-e v BA sa protestovalo za Palestínou). Ale LGBTI hnutie je úplne ticho ohľadom LGBTI ľudí v Palestína. V Izraeli môžu žiť otvorené, v Palestína sú prenasledovaní.

Trochu na zasmiatie: https://www.reddit.com/r/Slovakia/comments/187e...

bykaterina
Dnes o 20:05
@anonym_b36762

@bykaterina skúšala som, viem len o lieku, ktorý zatiaľ pomohol myšiak ale nie je otestovaný na ľuďoch. Myslis ten? Čo zadať do googlu? Aké bližšie info?

@anonym_b36762 však áno o Tom píšem. Však som písala že vynašli nie že už je v užívaní.

mondolina
Dnes o 20:42
@pr85

@anonym_0aed56 a ako by asi tak spoznali, že je gay? Ináč možno vás tu všetkých sokujem, ale mám aj gay priateľov (vlastne sú to zenini priatelia a cez ňu som ich spoznal). Ale správajú sa normálne, obliekajú sa ako ostatní chlapi a čo si robia v posteli, je ich vec a mňa do toho nič (čo neznamená, že to schvaľujem a podporujem, ale oni nie sú praktizujuci katolici). Ale normálne sa nimi rozprávam a nemám problém byť s nimi. S čím podstatne nesúhlasím je podpora homosexualizmu/ gender ideológie.

Presne podľa zásady miluj hriešnika, nenávidí hriech.

@pr85
takže čisto teoreticky...tvoj syn, dcéra keď sa narodí ako homosexuálne orientované....bude od narodenia hriešne.
ty si taký pokrytec až to bolí.
vieš čo je vlastne podpora Lgbt?

Strana
z5