V každej diskusii je kritika, odcudzovanie a závisť
Ahojte zienky uz som tu na MK dlhsie ale dnes sa mi po dlhsej dobe precitat viacej diskusii a je mi blbo z toho ze v kazdnej jednej sa najdu zeny ktore kritizuju, odcudzuju, ponizuju, urazaju alebo zavidia. Zeny prosim zobudte sa ved je to forum kde si mame radit a pomahat a nie zakladatelkam tem nalozit este viac na plecia. Vsak mame toho dost okolo deti, rodiny, prace tak si aspon takto pomozme a sprijemnime si tazke dni co i len milym povzbudivim slovom.
@diewcatqoo Nie vôbec
no, ak by som mohla svojou troškou prispieť...
Pred pár dňami nejaká žena založila diskusiu, ktorá okrem popisu problému obsahovala aj fotky toho, čo vykakala. Bolo to vážne nechutné, nikto nie je na také obrázky zvedavý. Iba som to okomentovala, podľa mňa ešte dosť v pohode oproti ostatným, že je to teda nechutné. Ale poslala som k téme dotyčnej správu. Pretože sa pýtala na veci, v ktorých, myslím si, som vedela poradiť, alebo aspon nasmerovať.
Dotyčná si správu ani neotvorila, a následne ma v statuse na svojom profile nazývala hlúpou, kázala mi ísť si dať Xanax a strašne sa navážala do každého, kto jej čo i len naznačil, že postovať tu do diskusii ho.ná nie je zrovna najlepší nápad.
Takže nie je to len o diskutujúcich, ktoré sa pustia ako supy do nejakej chudinky, ktorá potrebuje pofúkať bobo, ale aj niektoré zakladateľky neznesú spätnú väzbu a dokonca sú dosť nespravodlivé a prestávajú odlišovať tých, čo chcú pomôcť od tých, čo si chcú iba kopnúť.
@h_petra 😱😱😱no pekne... 🙄
Mnohým ženám tu chýba to základné a to je taktnost. Môže sa napísať pravda, aj krutá, ale všetko má svoje sposoby. No každá sme nejaká povaha a na viaceré dosť ostré jazýčky tu som si už zvykla. Ľúto mi je len báb ktoré ozaj potrebujú pomoc, mozno sú aj zúfalé a hneď v prvých troch komentoch sa to na nich zosype. Stále si myslím že sme ženy a mali by sme sa podporiť, aj keď sa niekedy chytáme za hlavu kvôli gramatike,či zmyslu témy.
@oli18 s tou kririkou mas pravdu....ale predstav si, že sem zabludia aj -násťročne dievčatá, ktorym rada od zrelšej ženy može prevratiť život naruby. V dobrom aj zlom.... Ja sa snažim aspon trochu si v tej pozicii predstaviť vlastnu dceru, ktora ma teraz 11r. Co by som jej poradila, ako, ako neubližiť, neponižiť ešte detsku dušu ....aj keď sa Ti otazky zdaju stupidne, banalne, pre ne to je v tom momente cely svet. Možno ako pre ženu ktora je v koncoch a tiež je bezradna ako male dieťa.... Fakt je ale že je ťažke "na diaľku" odhadnuť komu pomože v tej chvili kritika a komu štipka empatie. Ja som zastancom radiť sa skor s tymi ktorych poznam ja a ktori poznaju mna. Su ale ludia, ktori takych ludi okolo seba nemaju. No to je ale smutne memento tejto doby...bohužiaľ....samota je najviac viditeľna vďaka viralnemu svetu 😞

Máš úplnú pravdu! Vždy ľutujem keď sa niekam zapojím. A to si poviem že ozaj s najlepším svedomím napíšem len nejakú neutrálnu vec- už si na zo dokonca dávam pozor a vždy niekto začne útočiť. Vždy som si vravela že to je tým že ženy sú take (alebo ja) lebo ja som si nikdy so ženami moc nerozumela ale vidím že niesom jediná 🙂 takto sa odpovedi nedostane autor tej ktorej otázky čo je smutne :( máš moje veľké plus že si to tu spomenula. Ďakujem 🙂