V ktorom mesiaci sa rodí najviac deti? Kedy ste rodili?
Kocky velmi ma zaujima, kedy sa rodi najviac deti.. vyjadrite sa aky mesiac ste rodili?
maj🙂
ale minule o tomto hovorili v reflex a tam bolo ze na Slovensku sa najviac detí rodí v Apríl -MAJ a september toz asi preto ze v lete sa plodia a tie septembrove zas v zime v decembri tusím ked su sviatky vsetci doma a nemaju co robit 😀 😀 😀 😀 az ma pamat neklame
marec, april a jul
februar
koniec decembra 😉
maj, druha cakame v januari 🙂
januar a oktober
@zuzky1104 aj my cakame v januari 🙂
august 😉
prvy jun, a teraz august 😉
podla mna najviac február marec ... začiatok teplých dní ...stan ... ohen atď 😎 rodila som 28.2 2011
@solinkarka Viem solinarka 😉 , poznam Ta z januaroviek 2012, bola som tam az tyzden, nakolko som neprispela za tyzden ani raz tak ste mi zablokovali pristup 😉
@zuzky1104 😀 no ja som ta nezablokovala 😒 oni si vymysleli take pravidla...ale vsak mozes sa kedy kolvek vratit 🙂
jun a marec 😉
maj a november
starsi august
mladsi marec
@solinkarka
Dakujem 🙂
zaciatok decembra... a aj druhe sa ma narodit zaciatkom decembra 😎
máj a druhé teraz v septembri 😀
my sme tiež májoví 🙂
staršia dcérka január synček teraz 15.7. 🙂
marec-november
najstaršia dcéra je septembrová, prostredná dcéra je decembrová a najmladší syn je aprílový 🙂
vraj najviac detí sa rodí v sept ako uz spomínali baby predomnou (vianoce, silvester a tak... ako u nás 🙂 )
nase deti sa narodili: január, september a august.
ak to budes potom nejako vyhodnocovať, čo ti vyšlo daj prosím vedieť. celkom by ma to zaujímalo. 🙂
synček je november a druhé by sme chceli mať tiež zimné dieťa 😉
april-marec
máj 😉
kdyz to dobre dopadne, tak april 🙂)
jún..

december a január , ale obe mali byť január len sa malá trochu predbehla.