icon

V našom dome straší, čo robiť?

2. jún 2021

Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.

autor
2. jún 2021

@kiki68 az mi prešiel mraz po chrbte... ona tu inak často chodila , vzdy s nejakou zámienkou aj keď už vedela ze si to nezelam. Musela som tvrdo a rázne doslova zakázať jej chodit k nám, inak by som asi do dnes mala ex každý deň na káve

elisebah91
2. jún 2021

To nikto nevie co ma spolocne magia a kroky v dome u vas....na to su urceny a skoleny ludia...knazi,exircisti(v kazdej dieceze jeden), nakontaktuj ho..

autor
2. jún 2021

Ak nie nastahovanu

autor
2. jún 2021

@elisebah91 zajtra mu zavolám.

Vďaka vám vsetkym som si uvedomila vaznost situacie

elisebah91
2. jún 2021

Co mozes robit kym si zozenies svatenu vodu a realne knaza? Mozes sa modlit..zapal sviecku a modli sa, k anjelovi straznemu svojmu i muza, k rvojim i jeho patronom,
k Michalovi archanielovi-Sv. Michal archanjel, bráň nás v boji,
buď nám ochrancom proti zlobe a úkladom diabla.
Pokorne prosíme, nech mu Boh ukáže svoju moc.
A ty, knieža nebeských zástupov,
Božou mocou zažeň do pekla satana
a iných zlých duchov,
ktorí sa na skazu duší potulujú po svete.Amen.

Alebo

elisebah91
2. jún 2021

@elisebah91 alebo pancier sv. Patrika(pre mna silna modlidba)-Premocný a živý Bože!

Vstávam dnes Tvojou mocnou silou,

vzývam Trojicu,

verím v Spasiteľa Ježiša Krista, nášho Pána a Kráľa,

vyznávam jedinosť a veľkosť Stvoriteľa všetkých stvorení.

Zväzujem sa dnes a naveky

mocnou silou Kristovho narodenia a Jeho krstu,

silou Jeho ukrižovania a pochovania,

silou Jeho zostúpenia k zosnulým,

silou Jeho zmŕtvychvstania a nanebovstúpenia.

Zväzujem sa silou

lásky cherubínov

poslušnosťou anjelov

službou archanjelov

modlitbou patriarchov

predpoveďami prorokov

hlásaním apoštolov

vierou vyznávačov

nevinnosťou svätých panien

a skutkami svätých mužov

plný nádeje na vzkriesene a odmenu.

Zväzujem sa mocou Neba

svetlom slnka

svitom mesiaca

nádherou ohňa

rýchlosťou svetla

svišťaním vetra

hĺbkou mora

stálosťou zeme

a pevnosťou skál.

Zväzujem sa Božou mocou, ktorá mi udáva smer,

Božou cestou, ktorú mi Boh pripravuje,

Božou múdrosťou, ktorá ma vedie,

Božím zrakom, ktorý ma stráži,

Božím uchom, ktoré ma počúva,

a Božím slovom, ktoré ku mne hovorí.

Božia ruka ma bráni,

Boží štít ma chráni,

Božia sila ma podopiera,

Božia armáda ma oslobodí

od pokušenia nerestí,

od úkladov zlého,

od každého, kto mi praje zle,

či už je ďaleko, alebo blízko,

sám alebo sú viacerí.

Zvolávam dnes všetky tieto Božie sily

medzi mňa a tých zlých,

proti každej nemilosrdnej a krutej sile,

ktorá by odporovala môjmu telu alebo duši,

proti hlásaniu falošných prorokov,

proti čiernym zákonom pohanstva,

proti falošným zákonom bludárov a heretikov,

proti čarom bosorákov a čarodejníkov,

proti každému poznaniu,

ktoré škodí ľudskému telu a duši.

Kristus ma dnes zaštíti

pred jedom, pred popálením,

pred utopením, pred zranením,

aby som mohol prijať hojnú odmenu.

Kristus pri mne, Kristus so mnou, Kristus vo mne,

Kristus predo mnou, Kristus za mnou,

Kristus nado mnou, Kristus podo mnou

Kristus po mojej pravici, Kristus po mojej ľavici.

Kristus, keď si líham

Kristus, keď si sadám,

Kristus, keď vstávam,

Kristus, keď idem.

Kristus v srdci každého človeka, ktorý na mňa myslí,

Kristus v každých ústach, ktoré o mne hovoria,

Kristus v každom oku, koré na mňa hľadí,

Kristus v každom uchu, ktoré ma počúva.

Vzývam Trojicu:

večný Otec, večný Duch, večné Slovo,

Sláva, Sláva, Sláva!

Kristus prišiel v Tele,

Kristus je Pán,

Kristus je Kráľ!

Amen

elisebah91
2. jún 2021

@elisebah91 ale najsilnejsia modlidba je ruzenec,preto zober ruzenec a volaj Boziu Matku...ide o to ze demoni a zle bytosti ju nenavida....takze KDE MA MIESTO MARIA TAM zly duch,demon nema miesto a uteka odtial.....ale vzdy treba toho knaza...ja som len veriaca laicka..knaz ma inu osobitnu moc, pre to je svateny...

andreatytler
2. jún 2021

No ja som velky bojko, ked ide o duchov. Ja by som sa asi odstahovala. Nemala by som nervy na to aby som sa s nimi natahovala a bojovala.
Je to cudne s tou ex a ako sa vam tam pchala a s tymi piramidami a to ako na nich muz lipne uz duplom. Ja by som ich vyhodila uz len preto ze su od ex.
Ked som sa nastahovala do nasho domu, chcela som si nechat zopar veci, co tu nechal predchadzajuci majitelia. Mne sa pacila myslienka ze akoby naviazem na ich pobyt a budem respektovat fakt ze stravili v dome vela rokov a nechali tu vela spomienok. Ale casom som mala z toho zly pocit a vsetko som dala prec.
Vela stastia v boji s duchmi.

autor
2. jún 2021

@andreatytler tu je kopu jej veci ešte, hlavne v pivnici. To asi musim.objednat kontajner 😆

@elisebah91 ďakujem. Zajtra si to vytlačím a asi je na čase pohľadať to písmo co som dostala daaavno

andreatytler
2. jún 2021

Urcite objednaj ten kontajner... naco to tam mate? A este k tomu v pivnici... ved v kazdom horore je to tak ze duchovia su bud v pivnici alebo na povale... chod sa pozriet aj na tu povalu

katus226
2. jún 2021

Necitala som všetko, ale nebude to nieco naviazane skor na jedného z vás nez na samotny dom? Ak teda nestoji na indianskom pohrebisku 🙈 sudim podla toho, co bolo u nas, zvuky, buchanie, klopanie... Az som dotycnu osobu poprosila, aby zomrelych nechala v pokoji odist 😔

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
3. jún 2021

Svatenu vodu od farára a v každej izbe pokropit a sa pomodliť v každej izbe

elenita
3. jún 2021

No tie pyramidy na mna osobne posobia veeelmi divne, a este aj to, aky postoj k nim zaujima Tvoj muz. Viac nez zvlastne.

unicornlady
3. jún 2021

Ja viem inak o jednom dome (tuším dakde ako je Radošina smer Piešťany, smerom v lese), tam stavali taký honosnejší dom, ale že tam také strašné zvuky bolo počuť (každý to počul, dakto aj videl), že to ani nedostavali a nikto to ani neodkúpil, ani nič. Nakoniec nejak vypátrali (neviem presne), že pri stavbe domu (alebo dakde na tom mieste, neviem presne) boli nejaké materiály, kde sa kedysi čarodejnice pálili, tak v dome že bolo počuť tie ženské výkriky.
Inak je to pri ceste, tam ako nie je nič. To len vnútri.

A o jednom dome viem, ktorý bol postavený na nejakom mieste, kde kedysi násilne ľudí zabíjali. A v tom dome viac ľudí umrelo na rakovinu.

Inak ja v dome tie občas počujem zvuky, aj pukanie. dokonca aj na povale akoby niekto chodil, ale tam skôr ide o to, že napr. drevo, to zvykne vydávať zvuky (z tepla sa rozťahovať- sťahovať), aj železo (kúrenie), a na povale tam stačí, že prebehne myš alebo niečo. Lebo raz som tak viackrát v noci počula chodenie po povale, až som sa na to budila. Aj som to dala pozrieť jednej osobe, čo dokáže "vidieť viac", ale že nič takého nevidí. Že asi lasica prebehla na strechu (mali sme tam takú medzeru) a to sa mohlo aj tak ozývať.

V tvojom prípade sú tie veci od ex ozaj divné. Ešte mi napadlo, že sa môžete susedov spýtať, čo je to za miesto atd.. Ale predtým tam nič nikto nepočul? Len keď ex odišla?

jana_eyre_2
3. jún 2021

Aj ja počujem doma zvuky, kroky, niekedy nevysvetliteľné niečo padne, alebo buchne a ja neprídem na to čo to je.. zažila som už aj to, že som bola presvedčená na základe zvukov z predsiene že prišiel muž a on ešte len na ceste.. len pred pár dňami sa mi stávalo že v rovnakom čase vnoci vždy čosi spôsobilo hluk.. minule to bola doska na krájanie čo bola opreta o stenu na linke, na druhý deň už neviem čo a na tretí sa zobudil syn a vraví mi že počul ako niekto dole vreckovky vyberá.. 🤷 a mám veľa iných zážitkov..

niekedy to býva častejšie, niekedy málokedy.. dom sme stavali my, muž nemá žiadnu zlu ex, predtým tu bolo pole, ešte pred poľom lesy.. stavali sme s nových materiálov.. nie žeby má niekedy naozaj vážne nenapadlo čo to má znamenať a kto to robí, zlaknem sa.. ale ja si to zväčša vysvetľujem tak, že môj mozog má nejaké spomienky ktoré mi v podobe zvukov prehra v hlave a ja mám pocit že sa to reálne deje.. niečo ako dejavu.. lebo deje sa to všetko hlavne vtedy keď som unavená.. a keďže už mám poruchu spánku pár rokov, unavená som často.. a v noci v polospánku je to ešte jednoduchšie aby mozog vyprodukoval čosi čo reálne nie je..

Nespochybňujem že sa nevysvetliteľné veci dejú, určite áno, ale niekedy treba myslieť aj na to či to nie je fakt len náš mozog..

Mimochodom, mala som kamarátku, ktorej sa stávalo to iste, riešila to aj s kňazmi, potom aj s nejakými inými ľuďmi (ja sa v tom nevyznám) ale prestalo to vždy len na chvíľu a vrátilo sa to a tak to bolo dookola..

Neviem čomu verit, ale viem že sa hlavne netreba báť..

kaki3
3. jún 2021

Asi by som sa zblaznila, aj to ako reaguje na to, ze nechce aby si to dala prec, ked uz je medzi nimi koniec, tak by som ratala, ze mu to nebude robit problem zbavit sa toho, odstrihnut sa od takychto veci.

spinone
3. jún 2021

čítam si vašu diskusiu a mrazí ma spolu s vami..niečo podobné som zažila..(ale to je na dlho) napadlo ma, neviete zistiť kto predtým býval vo vašom dome, alebo to bol novopostavený dom? niekedy to má súvis aj s majiteľmi pred vami, že duša človeka blúdi a toto je len akési volanie po pokoji..
určite vám radím spojiť sa s kňazom a dať odslúžiť omšu za dušu, ktorá blúdi po vašom dome..
ďalšiu vec čo píšete je, že sa odcudzujete s manželom, to nie je dobré.. obávam sa, že to všetko môže spôsobovať ex vášho manžela, keďže ste písala, že sa venuje čiernej mágie..
poradím vám ešte jednu vec..začnite sa modliť k Sv. Rite, vygooglite si ju..je to patrónka manželstva, a ak sa k nej začnete modliť za záchranu manželstva, uvidíte tie zázraky, aké sa začnú diať..v prvom rade toto všetko môžete prekonať len vtedy ak budete držať spolu s manželom..modlitba má obrovskú moc..
inak tiež si osobne myslím, ako tu písalo veľa žien vyššie, že tie pyramídy v každej izbe, vôbec nie sú dobré..neovládam čiernu mágiu a ani nikdy nechcem, ale čo vy viete..možno ex vie, ako cez tieto pyramídy dostať do domu zlých duchov, ktorí robia neplechu..osobne by som ich ihneď vyhodila..ale ako som vám písala vyššie najskôr sa začnite modliť k Sv.Rite za osvietenie vážho muža a potom ich spolu vyhoďte..
drží vám palce.ozvite sa ako to dopadlo, veľmi ma to zaujíma..

katus226
3. jún 2021

Tie pyramidy nebudu nahodou orgonity? Davaju sa aj do zahrad, k pocitacu, tv... Vela ludi si ich vyraba doma

autor
3. jún 2021

@katus226 ano je to orgonit

autor
3. jún 2021

@katus226 vyrábala ho ex

vikusjk
3. jún 2021

zaujimavy clanok, mozes skusit niektoru z tychto metod, ci sa to aspon nezlepsi

https://blog.naturnet.sk/10-sposobov-ako-si-oci...

autor
3. jún 2021

@unicornlady tie zvuky som najprv pocula ja, potom muz s tým sam za mnou prišiel, ze ,,sa hneváš ze si včera prišla dole a ani si ma nezasla pozdraviť do pracovne? No ja som spala, z izby som do rana nevyšla.
Potom ta kamoška...

Toto je novostavba síce 10rocna. Nove pozemky, nic tu nebolo- lúka. Susedia su v pohode. Predomnou tu nežila žiadna žena, len jeho ex tu chodievala

jankapepe
3. jún 2021

Aký je to dom? Drevený?

autor
3. jún 2021

@jankapepe ano aj, priečky a poschodie je drevo

autor
3. jún 2021

@jankapepe tuto možnosť sme tiez brali do úvahy, ved drevo puka, pracuje, ...

eva112014
3. jún 2021

Podľa mňa všetky predmety, veci od ex treba vyhodiť, či podarovať ďalej. Aj z pivnice.

tatiana262
3. jún 2021

Svätena voda nepomôže, teda nie tak, že pokropíš rohy izby. Na to je potrebný konkrétny "rituál" alebo ako to nazvať, ktorý ovládajú kňazi. Čiže len zavolať kňaza nech vysvätí dom určite. Neviem ci to pomôže, nám nepomohlo (sme veriaci).
Veci, ktoré patrili bývalej alebo tie pyramídy ti tiež nepomôže ak len vyhodíš, treba to vraj spáliť. Každý podozrivý predmet.
Ja nie som odborník, nevyznám sa veľmi, len mam zopár skúseností a tiež staršie osoby z rodiny a známi nám radili zo svojich konkrétnych skúseností.
U nás v byte tiež straší, dejú sa tu čudné veci, reagovala dcérka tak do troch rokov a teraz aj drobec. Nie je to stále, vždy je to v intervaloch kedy mame kľud a potom sa to opäť vráti a dejú sa veci. Zatiaľ sme si nepomohli ale v najbližšej dobe sa plánujeme sťahovať, snáď si "to" nevezmeme so sebou, niekedy to nie je viazané na byt/dom a stávali sa nám aj predtým zvláštne veci, akurát sme to až tak nevnímali ako pri deťoch.

jankapepe
3. jún 2021

No vidíš záhada vyriešená 😁🤣😁
Drevo pracuje, praská, bucha, vrzga atď
Čudujem sa že tu všetci zabudli na túto jednoduchú vec a hneď riešia duchov,diablov.... pyramídy

autor
3. jún 2021

@jankapepe ano, keby to bolo drevo tak tu nezakladám diskusiu