icon

V novom byte počujeme večer klopkanie

28. feb 2020

Ahojte dievčatá prišla som si sem pre logickú radu :D S manželom sme kúpili nový byt, pani tam bývala asi pol roka a šla bývať preč.Od kedy sme kúpili byt, tak skoro každý večer okolo 22.00 ked je ticho a lahneme si do postele tak počujeme také klopanie ale také divné to je, akoby niekto klopal na drevo ale tak po trikrát a to sa opakuje asi hodinu a potom je ticho. Ja som si to všimla dávnejšie len nič som neriešila lenže včera manžel ma vystrašil a povedal že to môže byť duch. Nebála by som sa keby mi netrebalo spávať samej s dieťatom lebo manžel chodí často na nočné.Prosím čo to môže byť? Nejaké logické vysvetlenie musí byť.Len ma nestrašte...

Strana
z3
autor
1. mar 2020

@dayanare počúvam ale nieje to presné toto , je to na taký štýl ale nie je to toto.

autor
1. mar 2020

@zania a nevieš mi pustiť zvuk? alebo nahrať?? prečo je to nastavené presne na noc??

autor
1. mar 2020

@zania a ešte jedná vec to ho máte každý den nastavený ?? myslím každý večer to klopká?? Lebo my to nepočujeme každý večer napríklad predvčerom ani včera sme to nepočuli .... Dá sa to nastaviť aj obdeň??

cacianka
1. mar 2020

Pocut pracku v noci je otras.
Ja som napisala na A4 oznam a vycapila na obe brany a do vytahu, aj na male A5 a vhodila do schranok. V style ze zatvarane dveri buchanim, stekot psov a hukot pracky sa nesie panelovou sustavou, vsade to počuť, otravuje to a obtazuje, narusa dobre mravy, tak nech zvážia a prestanu.
Pekne slusne som to stylizovala a ver ze zabralo.
Co ma nejaky debil prat v noci ! Zvuk a vibrácie sa nesú neskutocne do okolia.
Ak to nepomôže oslov spravcu bytov a ten nech napíše oficialnu výzvu

moninah
1. mar 2020

Mozno vecer niekto pusti roboticky vysavac a poklope, ked prejde po prahu alebo co. Alebo nejaka rurka aj v stene z umyvacky, pracky. Nad nami mala macka taku blbu hracku-lopticku, co divne buchotala na dlazbe. Mozno to tuka aj cez den, no ty to pocujes, az ked je vecer klud.

zania
1. mar 2020

Vies co,mne to nastavoval znamy,je to na noc,ked spime,a ked nie sme doma cez den. Niekedy ide aj cez den,ked doplna zasobnik vody,ale uz to ani nevnimam. Ono to ma nastavene casy,ale zaroven sa to nejako reguluje podla spotreby. V lete to islo len noc,ale teraz ked sa kuri,musi ist aj mimo nastavene casy podla potreby. Mame to na hlavnom privode,cize vsetka voda,zasobnik 120l.
Takze kludne to moze byt toto,nejaky model menej inteligentny,ide len podla potreby,kludne aj obden,mozno aj raz za tyzden. Ked ho zacujem,tak ti ho nahram. Su to trikrat zaklopkania. Ja som sa zo zaciatku na to aj obcas zobudila a zlakla,ze niekto klope,isla som cela pokakana na prizemie(tiez mi napadali same hovadiny) 😂🤣😁 teraz ho uz nevnimam

marca12
1. mar 2020

Kludne to moze byt pracka. Moja pracka predtym ako ide vypustat vyda taky klopkavy zvuk,ale skor kovovy,ale kludne to cez steny bytu moze zniet ako na drevo. Fakt je to nieco take ako ked zaklopkas na nieco. Tak 3-4 x zaklopka a robi to aj po vypustani. Ak suseda bezne perie v noci,tipla by to na pracku. Nevsimla si si,ci to klopka aj vtedy,ked ide pracka? Pracku mozes pocut,ked zmyka,tak v rozmedzi pol hodiny az hodiny predtym by malo prist klopkanie. Ale mne by tiez nahnalo strach aj by som mala kvalitne nahnane v gatiach pri zaklopkani v noci. Mne sa raz stalo,ze som sa zobudila na pukanie,ale take precudesne. Sama doma,ja nakakane,srdce az v krku. Strasne som sa bala,na obranu som schmatla nocnu lampu,zapalila svetlo v spalni a zakradala som sa popri stene az do kuchyne a tam som zbadala na radiatore pecivo,ktore som dala vysusit. A zistila,ze to si tam poprdaka chlebik. Dodnes sa na sebe smejem

adkoalauri
1. mar 2020

Som sa zasmiala,lebo sme boli na dovolenke a tiez sa nam toto stalo,podla nas radiator to bol,jazdy vecer v tom istom case, a sused tak silno zabuchal na nasu stenu,ze som skoro vyletela z postele..myskel si,ze my to robime..odvtedy som ho volala buchac..

adkoalauri
1. mar 2020

A sice byvame v dome a v pivnici mam práčovnu,velakrat ju mam nastavenu na tretiu aby zacala prat a rano to hodim do susicky.Na obed manzel vyberie suche pradlo a poobede zehlim.To su nase vselijake zvyky...

katlenad
1. mar 2020

Tak ale toto ma zacalo zaujimat. Ked sme byvalu v byte tiez presne vecer o priblizne rovnakom case (u nas cca 21:30) 3 klopkania sysmetricke. Chvilu ticho a zas. As tak polhodinu, mozno viac. A potom nic. Tiez nie kazdy den. Doteraz netusim.co to bolo. Teraz byvame v dome a na mna je tu strasne ticho 🙂 to bude asi nejaka panelakova vec toto.

autor
2. mar 2020

Dievcata stale neviem co to je....

reskator87
28. jún 2021

Tri klopnutia za sebou môžu byť aj znakom démonickej posadnutosti, trikrát za sebou buchnutie alebo klopanie je výsmechom Svätej trojici...

snowflake07
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jún 2021

@reskator87 ty sa už ukľudni ! Bola to susička od susedov !

evica01
4. júl 2021

Takze zahada vyriesena 😁 Som tu nazrela po dlhom case 🙋🏼‍♀️

saska_ba
15. nov 2022

Ahoj, ja som dnes v noci počula 2x klopkanie. Vysvetlím: Bývam v RD-štvorročný, ja, muž, 2male deti, pes. Pes spi pri mne na zemi, deti v izbicke, je tam aj kamera. Išli sme spat okolo 22:40, muž zaspal, doma ticho s ja som ešte počúvala podcast na mobile. Telefón bol po vankúšom. Už pomaly zaspavam, keď zrazu zapocujem klopkanie, asi 3x, čistý zvuk akoby niekde na chodbe 5metrov odomna, ľahnem si naspäť, však možno sa mi niečo zazdalo, trosku vystrašená, stisim podcast na minimum. Po asi 2-3 minútach sa to zopakovalo. Vtedy sa mi skoro zastavil krvný obeh, naozaj som sa zľakla, budila som muža, išli sme pozrieť dom, nakukla som na záhradu. Nikto nikde nebol. Na dome mame jednu kameru, kde sme pozerali záznamy na ktorých nič podozrivé nieje. Samozrejme ma napadlo, či aj náhodou deti, kuknem kameru aj spätný záznam a nič sa nedialo, deti hlboký spánok, bez pohybu. Bol to taky zvuk, ako kedy naozaj niekto klopal ale zvnútra domu. Mužovi som to potrebovala dosvedčiť, niežeby mi neveril, ale chcela som si byt ista, že by vedel, že sa naozaj niečo dialo. Preto ma napadlo, lebo v celom dome, (sme v bungalove) bolo absolútne ticho, tak že by to mohla zachytiť kamera v izbicke, zachytiť ten zvuk, po dlhom počúvaní a čakaní, tam klopanie naozaj zachytilo 😏 Z kamery čo je v detskej to bolo počuť akoby z chodby, zvuk z inej miestnosti, čo presne zodpovedá tomu ako som to počula ja. Zo spálne mame väčšinou otvorené dvere.
Nešla práčka, ani sušička ani umývačka. Všetky spotrebiče boli v stave vypnutom. Aj keby nie, klopkanie mi nerobí ani jeden. Susedov v dome nemame. Pes, muž, deti v spánku. Neviem si to vysvetliť, ale všetko je možné 🙃 Uvidíme aká bude ďalšia noc. Pevne dúfam, že ´klopkacik´ si isiel po svojom.

lenkadenisa
15. nov 2022

Posadnutá sušička 😂😂😂

lenkadenisa
15. nov 2022

@saska_ba kuna? to sú iné buchoty, keď po dome behá kuna (v streche napr), ako človek

saska_ba
15. nov 2022

@lenkadenisa nie nie, nad nami je povala a tam nič nebehalo. Počula som to kúsok odomna.

saska_ba
15. nov 2022

@lenkadenisa zas takú smart sušičku nemám čo vie klopať ako návšteva 😂

autor
15. nov 2022

@saska_ba ak by to bol duch, alebo niečo také na čo myslíš tak asi by pes reagoval hneď ako prvý. U nás sa to vyriešilo, bola to sušička od susedov, ktorí sa odsťahovali a už je pokoj.

bluka2
15. nov 2022

Mne minulý týždeň klopkala suseda, že z môjho bytu o 4 ráno vždy vychádza nejaký divný zvuk, akoby z radiátora, že či vtedy kurim. Jasné, že nie. Ale zapínam umývačku okolo polnoci keď idem spať (je úplne tichá, nenapadlo mi, že môže potom zrejme ku koncu urobiť nejaký zvuk - ja to nepočujem). Umývačka trvá 3:55, tak hádam to ju rušilo. Už púšťam ráno. Takže ak to neprešlo, tak to bude to ruhanie sa sv. Trojici 😂
100% zvuk stroja alebo budík na mobile, keď si ma nejaký sused vziať tabletku, hocijaká taká blbosť. Pusti to z hlavy, nemusíš vedieť. Nabudúce na vtipnú poznámku manželovi povedz, že to si sused vždy značí ďalších troch, ktorých zabije 😜

bluka2
15. nov 2022

Aha, už čítam vysvetlenie. Tak predsa stroj 🙂

Strana
z3