icon

V novom byte počujeme večer klopkanie

28. feb 2020

Ahojte dievčatá prišla som si sem pre logickú radu :D S manželom sme kúpili nový byt, pani tam bývala asi pol roka a šla bývať preč.Od kedy sme kúpili byt, tak skoro každý večer okolo 22.00 ked je ticho a lahneme si do postele tak počujeme také klopanie ale také divné to je, akoby niekto klopal na drevo ale tak po trikrát a to sa opakuje asi hodinu a potom je ticho. Ja som si to všimla dávnejšie len nič som neriešila lenže včera manžel ma vystrašil a povedal že to môže byť duch. Nebála by som sa keby mi netrebalo spávať samej s dieťatom lebo manžel chodí často na nočné.Prosím čo to môže byť? Nejaké logické vysvetlenie musí byť.Len ma nestrašte...

0silvia0
28. feb 2020

dobre, začína to o 22 alebo 23, a trvá to dokedy tie klopacie intervaly? Do rána?

autor
28. feb 2020

@evica01 no ja nemám umyvačku riadu ale presne myslím na nu, že či to ona nemá na svedomí ?

autor
28. feb 2020

@0silvia0 nie pol hodinu alebo hodinu a potom je klud...

autor
28. feb 2020

Dievčatá počujem to už dlho nikdy mi to nevadilo len včera manžel pustil debilinu do eteru že duch a smial sa :/ a teraz nemam pokoja

autor
28. feb 2020

@cormeum hladám reálne riešenie a nie ducha

0silvia0
28. feb 2020

neboj, duchovia vyklopkávajú až o polnoci😂
Ale nie, vážne, skús si to znova vyhodiť z hlavy a neriešiť... povedz si v hlave, že je to nejaký radiátor a koniec, nerieš...

autor
28. feb 2020

@0silvia0 ja mam chuť isť do suseda ale čo ak si pomyslí že som blázon? čo mu mam povedať že počujem klopanie v noci, a či to nerobí vaša práčka či umývačka a nevadí mi to, len som chcela vedieť čo to je? :D a po tej vete už vidím jeho pohlad a pohlady ostatných susedov :D :D

autor
28. feb 2020

@0silvia0 ja by som to neriešila kebyže moj manžel spí pri mne... len on má dosť často nočné preto sa bojím po tej jeho poznámke

korunka1
28. feb 2020

By si sa divila, čo všetko ľudia doma majú, po večeroch to zapnú . Bude to nejaký prístroj.
Duchovia sú v rozprávkach a filmoch.

autor
28. feb 2020

Ale napríklad mi príde divné aj to že tí susedia začnú prať aj v noci ... proste práčka im ide aj o jednej rano

0silvia0
28. feb 2020

podľa mňa pokojne choď k susedovi sa spýtať, či niečo večer nepúšťa. Povedz, že ti to síce nevadí, ale zaujíma ťa to, lebo je to divný zvuk. Keby som bola tvoja suseda, nemyslela by som si o tebe nič šibnuté 😎

autor
28. feb 2020

@0silvia0 presne to chcem urobiť len sa bojím že čo si pomyslí, a čo ak to roznesie po celej bytovke a budú sa na mne zabávať :/

autor
28. feb 2020

@cormeum nechcela som ta uraziť len mi prídeš ako moj manžel strašíš ma

korunka1
28. feb 2020

Niekedy bola taká tarifa nočný prúd a bolo to lacnejšie.😀

jannyr
28. feb 2020

U nás také klopkanie ťukanie vydávajú stupačky každé ráno o 4:00, netušila som to, kým sme nemali dieťa 😆

bosorka2828
28. feb 2020

Neries co si o tebe pomyslia susedia. Normalne by som sla za susedmi, aj tymi, co pustaju o 23tej pracku a povedala im, ze to u nas velmi pocut, rusia nocny klud a nech peru skor a nie v noci. Treba si spravit poriadok.

autor
28. feb 2020

@jannyr u nas stupacky trochu iny zvuk maju...

autor
28. feb 2020

@korunka1 to ma napadlo tiez ... Lebo prat o jednej rano je divne

autor
28. feb 2020

@bosorka2828 aj o jednej rano ju pustaju.. Nemam odvahu ist za nimi...

evica01
28. feb 2020

Na pracke sa da nastavit casovac. Ak maju aj susenie v pracke tak rano ma pani oprane aj vysusene bez toho aby pri pracke fyzicky stala a zapla ju.

evica01
28. feb 2020

To bude nejaky stroj. Na 100%. Taky presny. No nie?
Cistic vzduchu alebo co.

evica01
28. feb 2020

Este jedine ze by pan sused zasuval do pani susedy na presno 🤷🏼‍♀️
Ak maju rozheganu postel.. no vsetko je mozne 🙄

carduelis
28. feb 2020

Nám tak neskoro večer puká chladnička keď sa “prebudí k životu”.

jankapepe
28. feb 2020

Sušička 🙂

jankapepe
28. feb 2020

A suseda ti čo na to povedala?

autor
28. feb 2020

@jankapepe myslis? Pani vesia vonku oblecenie....

autor
28. feb 2020

@jankapepe nebola som sa pytat...

dayanare
29. feb 2020

Ja mám na mobile nastavený zvuk upozornení a sms také klopkanie, znie to presne, ako to opisuješ, 3-krát akoby na drevo 🙂

zania
29. feb 2020

Nam takto klopka zmakcovac vody. Je nastaveny na presne casy v noci a cez den(to nepocut)a takto trikrat klopne,chvilu ticho a zase klopka. Asi hodinu to trva,kym prejde cyklus. Takze za mna to bude tiez nejaky pristroj