V novom byte počujeme večer klopkanie
Ahojte dievčatá prišla som si sem pre logickú radu :D S manželom sme kúpili nový byt, pani tam bývala asi pol roka a šla bývať preč.Od kedy sme kúpili byt, tak skoro každý večer okolo 22.00 ked je ticho a lahneme si do postele tak počujeme také klopanie ale také divné to je, akoby niekto klopal na drevo ale tak po trikrát a to sa opakuje asi hodinu a potom je ticho. Ja som si to všimla dávnejšie len nič som neriešila lenže včera manžel ma vystrašil a povedal že to môže byť duch. Nebála by som sa keby mi netrebalo spávať samej s dieťatom lebo manžel chodí často na nočné.Prosím čo to môže byť? Nejaké logické vysvetlenie musí byť.Len ma nestrašte...
@evica01 no ja nemám umyvačku riadu ale presne myslím na nu, že či to ona nemá na svedomí ?
@0silvia0 nie pol hodinu alebo hodinu a potom je klud...
Dievčatá počujem to už dlho nikdy mi to nevadilo len včera manžel pustil debilinu do eteru že duch a smial sa :/ a teraz nemam pokoja
@cormeum hladám reálne riešenie a nie ducha
neboj, duchovia vyklopkávajú až o polnoci😂
Ale nie, vážne, skús si to znova vyhodiť z hlavy a neriešiť... povedz si v hlave, že je to nejaký radiátor a koniec, nerieš...
@0silvia0 ja mam chuť isť do suseda ale čo ak si pomyslí že som blázon? čo mu mam povedať že počujem klopanie v noci, a či to nerobí vaša práčka či umývačka a nevadí mi to, len som chcela vedieť čo to je? :D a po tej vete už vidím jeho pohlad a pohlady ostatných susedov :D :D
@0silvia0 ja by som to neriešila kebyže moj manžel spí pri mne... len on má dosť často nočné preto sa bojím po tej jeho poznámke
By si sa divila, čo všetko ľudia doma majú, po večeroch to zapnú . Bude to nejaký prístroj.
Duchovia sú v rozprávkach a filmoch.
Ale napríklad mi príde divné aj to že tí susedia začnú prať aj v noci ... proste práčka im ide aj o jednej rano
podľa mňa pokojne choď k susedovi sa spýtať, či niečo večer nepúšťa. Povedz, že ti to síce nevadí, ale zaujíma ťa to, lebo je to divný zvuk. Keby som bola tvoja suseda, nemyslela by som si o tebe nič šibnuté 😎
@0silvia0 presne to chcem urobiť len sa bojím že čo si pomyslí, a čo ak to roznesie po celej bytovke a budú sa na mne zabávať :/
@cormeum nechcela som ta uraziť len mi prídeš ako moj manžel strašíš ma
Niekedy bola taká tarifa nočný prúd a bolo to lacnejšie.😀
U nás také klopkanie ťukanie vydávajú stupačky každé ráno o 4:00, netušila som to, kým sme nemali dieťa 😆
Neries co si o tebe pomyslia susedia. Normalne by som sla za susedmi, aj tymi, co pustaju o 23tej pracku a povedala im, ze to u nas velmi pocut, rusia nocny klud a nech peru skor a nie v noci. Treba si spravit poriadok.
@jannyr u nas stupacky trochu iny zvuk maju...
@korunka1 to ma napadlo tiez ... Lebo prat o jednej rano je divne
@bosorka2828 aj o jednej rano ju pustaju.. Nemam odvahu ist za nimi...
Na pracke sa da nastavit casovac. Ak maju aj susenie v pracke tak rano ma pani oprane aj vysusene bez toho aby pri pracke fyzicky stala a zapla ju.
To bude nejaky stroj. Na 100%. Taky presny. No nie?
Cistic vzduchu alebo co.
Este jedine ze by pan sused zasuval do pani susedy na presno 🤷🏼♀️
Ak maju rozheganu postel.. no vsetko je mozne 🙄
Nám tak neskoro večer puká chladnička keď sa “prebudí k životu”.
Sušička 🙂
A suseda ti čo na to povedala?
@jankapepe myslis? Pani vesia vonku oblecenie....
@jankapepe nebola som sa pytat...
Ja mám na mobile nastavený zvuk upozornení a sms také klopkanie, znie to presne, ako to opisuješ, 3-krát akoby na drevo 🙂
Nam takto klopka zmakcovac vody. Je nastaveny na presne casy v noci a cez den(to nepocut)a takto trikrat klopne,chvilu ticho a zase klopka. Asi hodinu to trva,kym prejde cyklus. Takze za mna to bude tiez nejaky pristroj

dobre, začína to o 22 alebo 23, a trvá to dokedy tie klopacie intervaly? Do rána?