icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuzulik160
1. nov 2011

@orchis ahoj ani ja som nikoho nepoznala myslela som ,ze som len jedina v okolí s tromi potratmi za sebou,ale tie zeny len nechceli o tom rozpravat az kym som nezacala ja. Mne to velmi pomaha,ked sa mozem s niekym o tom porozpravat ,hlavne po potrate mi to velmi pomohlo. A tak som sa dozvedela ,ze kopec mojich kamaratok maju ten isty problem co ja - potrat ☹ ale konecne prehovorili a myslim,ze im to tiez pomohlo oslobodit sa od smutku. 🙂

monik83
1. nov 2011

Ahojte. Aj my asi začneme až po Novom roku. Teraz mám 2 týždne po kyrete. Zamlknutý potrat v 11 t.t. Tak sa dávame dokopy

evaevika
1. nov 2011

Ahojte babenky ja som po samovolnom potrate potratila som v 10 tt bolo to premna strasne a strasne to este stale boli ties by som sa chcela zacat pokusat o babenko ale neviem kedy co by bolo najlepsie chcela by som ako najrychlejsie ale sa strasne bojim .Co by ste mi poradily?Dakujem vam

kkatka113
1. nov 2011

@evaevika Ahoj, vitaj medzi nami, no mne prvy raz ked sa mi to stalo v 12.tyzdni, ale ja som sla na kyret a neviem ci aj ty...., tak mi doktorka poradila pockat tri mesiace, pockala som teda presne 2 cykly a hned po tom sa mi podarilo znovu otehotniet, ono to vraj staci a normalne sa babo udrzalo a cely priebeh super, akurat v osmom mesiaci nestastna nahoda a zamotana pupocna snura...ale tie dva cykly naozaj stacia, vsak telo si to uz urci same ci je na to pripravene a bud sa podari hned alebo neskor....a uzivaj kyselinu listovu a alchemilkovy caj respektive zensky caj ktory obsahuje alchemilku, je to super na zenske organy a vystelku maternice....drzim palce aby sa coskoro podarilo, ja mozem az v aprili cize pre mna po pol roku kvoli pokrocilemu stadiu....kolko mas uz po?

nelicefo
1. nov 2011

Teda kocky ale pisete o 106. Nestiham Vas citat.

P.S. dnes som sa pomodlila za vsetkych anjelikov a poprosila ich aby nam poslali do bruska ich surodencov. 😉 Takze kocky....v roku 2012 vsetky tehulky! 😉

evaevika
1. nov 2011

@kkatka113 ahoj dakujem ti velmi pekne za radu ja mam po potrate mesiac a jeden tt som uz zufala stoho lebo neviem kedy mam ocakavat menstruaciu a aka ma byt ci silna ci slaba 27.10 som zacala krvacat trosku myslela som ze to menstruacia ale potom na druhi den nic a potom zase trosku . tak neviem ci to bola alebo nie.dakujem ti

kkatka113
1. nov 2011

@evaevika No ono sa to musi asi samo upravit, chce to nejaky cas....mne sa tiez zda akurat dnes ze sa prva menstruacia blizi, lebo som zacala tak nejak spinit, a som presne dnes 5 tyzdnov od cisarskeho, tak mozno to uz pride uvidime... ono hlavne tvoj gynekolog ak si s nim spokojna a mu doverujes a ta pozna, poradi ti najlepsie kolko treba cakat, mne moja doktorka povedala teraz ze aj ked som po cisarskom tak staci pol roka, nech to moc dlhsie neodkladam, tak mi ostava este 5 mesiacov cakat, ale ubehne to rychlo, tak sa drz a tesim ako si budeme pisat co pomaha proti nevolnostiam a podobne....dufam ze to bude coskoro, resp. ze cas rychlo ubehne a uz to tu bude 🙂

vejula
1. nov 2011

ahojte dievčence, vlastne ani neviem či sa može pridať, či bude snažilkovanie v mojom pripade možne kedže ešte dojčim staršieho synčeka tak často že ani mrcha ešte nedorazila, takže moje snažilkovanie bude o to sťažene, ale čo už verim že sa podari ked na to bude najvhodnejší čas, ale teda rada by som už v novom roku otehu, takže občas kuk ako sa vam dari a budeme sa povzbudzovať navzajom

evaevika
1. nov 2011

@kkatka113ty si moje slniecko som strasne rada ze sa najdu este taky ludia ako si ty si zlata dakujem ti za podporu normalne si ma potesila som rada ze som ta tu nasla aj ty sa drzkaj Vdaka 🙂 a dufam veru ze coskoro budeme uz stastne obidve tesim sa ked si budeme radit co treba robit dakujem ti pa

kemonka
1. nov 2011

@evaevika ahojky, tak myslím, že začiatok nového roku je ideálny na začiatok snažilkovania......malo by sa dodržať tie 3 mesiace po potrate

kemonka
1. nov 2011

@nelicefo jej to je pekné od teba, aj ja som dnes na to presne myslela, lebo tiež som za malých anjelikov zapálila sviečočku ☹ nech máme zdravé bábätka pod srdiečkom čo najskôr

@vejula ahojky 😉

vejula
1. nov 2011

@kemonka ahojky.. kukam že žilinsky kraj,,, ja som priamo zo žiliny, a ty odkial? Tak od januarazačinate snažilovať?

kemonka
1. nov 2011

@vejula ja už snažilkujem 😀 ale zatial len tak, ked je čas 😀 😀 😀 zo Žiliny? Ja som pri Turčianských Tepliciach. V nedeľu sme boli v Žiline. 😀

vejula
1. nov 2011

@kemonka hihi no ved ja sa tiež už nechranim, ale tak snažilkovať počitať dni nemožem kedže mrchu nemam ešte, tak je to všetko len take, že sexujeme bez ochrany, aj to len ako pride. Ale je mi luto staršieho odstavovať, ked on je taky cicikovy zavislačik, a ja si dojčenie tiež vychutnavam 🙂

zuszana
1. nov 2011

@veeron aj ja pijem alchemilku, aj my celkom chutí 🙂 a plánaujem si kúpiť femibion 800, doteraz som brala calibrum baby plan, ale chcem zmeniť, vraj je ten femibion lepší 😉

kemonka
1. nov 2011

@vejula no ved jasné, je to dobré, že kojiš ešte, najlepšie je čo najdlhšie 😉 ale tak uvidíte....a prvé sa vám podarilo hneď?

kemonka
1. nov 2011

@zuszana a môžem sa opýtať, keď piješ alchemilku, robíš si niekedy aj prestavku? Alebo ho piješ vkuse každý deń?

vejula
1. nov 2011

@kemonka 2-3 mesiace po vysadeni HAK... Teda mala som jeden cyklus a potom dlho nič (trochu mi nejako cyklus zahaproval) no ale ked som si asi 2 mesiace po prvej mrche spravila test bol pozitivny.. Takže vlastne moc sme sa nenatrapili.
A hej s tym kojenim, ja to berem fakt ako dar že možem tak dlho kojiť, nikdy som nemala malo mliečka.. Tak to chcem využivať, a ked vidim ako maly mliečko miluje a v noci ešte v polospanku len kriči cici cici, je to straaaašne mileeeee 😵

havana21
2. nov 2011

Teda dievčence ste sa riadne rozpísali 🙂 ale veď to je dobré.... takže na rok zakladáme novú tému pre nás všetky v kolonke tehotenstvo 😉 uvidíte podarí sa nám to

marecek1
2. nov 2011

@zuzulik160 ahoj 🙂 presne ako píšeš, aj ja som bola rada, keď som sa o tom, že som prišla o mimi, mohla s niekým porozprávať, len dusiť tú bolesť v sebe - to bolo pre mňa strašné. celkom fajn, že sú tieto fóra, kde človek stretne ľudí s podobnými skúsenostiami, ktorí si sami tieto smutné chvíle zažili a vedia preto človeka úplne pochopiť.

marecek1
2. nov 2011

@zuszana keď som bola tehotná so svojím synčekom, tak som tiež najskôr užívala Calibrum, ale mne nejako "nepasoval" , tak mi nakoniec lekár odporučil jednotlivé vitamíny, ktoré som užívala (samostatne kyselina listová, éčko...), teraz keď sa snažilkujeme, mám femibion, s týmto som viac spokojná.

marecek1
2. nov 2011

@nelicefo
@kemonka tiež som sa včera na cintoríne pomodlila za nevinných anjeličkov v nebi. nech k nám všetkým čím skôr "priletia" noví, aby sme sa s nimi mohli tešiť tu na zemi.

marecek1
2. nov 2011

@havana21 presne tak, aj ja dúfam, že sa stretneme v nejakej téme typu tehuľky 2012 🙂 🙂 🙂

havana21
2. nov 2011

@marecek1 musíme veriť 😉

katka3012
2. nov 2011

@kemonka Aspon ktosi ma tu privital 😀

kemonka
2. nov 2011

@katka3012 hehe 😀 a čo nám napíšeš o sebe? Už sa snažíte, či len plánujete? 😉

katka3012
2. nov 2011

@kemonka este sa nesnazime,planujeme po novom roku priblizne v auguste,to bude mat mala rok a 8 mesiacov a co vy ,kedy planujete 🙂

mimi1111
2. nov 2011

@havana21 dakujem nebola som tu dlhsiu dobu nemala som cas teraz nejako mi to nevychadza ☹ co je tu noveho??

kemonka
2. nov 2011

@katka3012 my sme už začali, ale zatial sa nám nedarí. V podste aj na prvé bábo som čakala 8 rokov, kým sa podarilo ☹ tak dúfam, že teraz to tolko nebude 😀

havana21
2. nov 2011

Teda ženy - obdivujem tie čo sa snažia roky 😉 klobúk dolu....
mňa by porazilo.... 😒