V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zora256 vieš čo, ja som ms mala pred 2týždňami, ale neviem, či mi pred ms praskol ten folikul pregnylom alebo nie 😒
@kristina1818 ahoj,ak sa mozem zapojit...tak by som ti len kcela pradit ze stres je nas nepriatel. Pri snazilkovani by si mala byt v klude. Pri sexe potom ako tvoj muzik vypusti svojich sampionov 😀 tak by si sa mala spravit aj ty - vraj to pomoze a orgazmus urychli tie procesy vo vnutri tela...a potom po sexiku by si mala tiez v pokoji aaspon 5 minut lezat....a hlavne vsetko v pokoji... ja iem ze sa to ahko hovori ale hlavne nech sa zo snazilkovania nestane "praca"
@kemonka Ahoj!
Presne ako píšeš,druhé zvládneme ľavou zadnoupreto by som nedbala keby som narok rodila aby som bola vtom ešte a tak by bola aj väčšia zábava z dvoma deťúrencami to by bola pre nás i fuška ale dalo by sa poriadne zahrať 😀 ,až sa bojím tešiť dopredu.A držím palce aby Ti dobehla návšteva,aby ste sa mohli pustiť do snaženia 😉 !
@lindusik my s tým zväčša nemáme problém a urobíme sa naraz.. aj ja som čítala, že je to lepšie že to tam lepšie vcucne potom :D a skúšala som aj nohy dvíhať, dokonca ma manžel dvihol za nohy a triasol, aby tí malí zmrdi čo najdalej zašli až sme mali z toho komédiu 😀 no napriek tomu sa neda nemyslieť na to...
@zora256 nie, práveže som na sono bola hneď po ms a tento mesiac máme pauzu a od februárového ms mám začať brať clos a folikulometria
@kristina1818 😀 😀 😀 "mali zmdri" 😀 😀 😀 si ma pobavila...Tak potom len hlavu hore a budem drzat palceky 😉
@kemonka Ahoj!
Neboj a nestresuj,lebo aj stres blokuje.Ver tomu že príde a mysli na niečo príjemnejšie,napríklad si naplánuj s rodinkov výlet,alebo prechádzku na výkend a zabavte sa,aby si nato nemyslela a ona dorazí 😉
@stastnunka Ahoj!
Tak to si vpodobnej situ ako som bola ja ja som bola už na hranici,že mi lekár odstaví liečbu a posielal nás na um oplodnenie a bác potom keď som knemu prišla tak už stým že mám pozitívne testy 😀 a to som bola už v 5 tt a 4dni,čo bola sranda i šťastie zároveň,čiže som nikam nemusela ísť,to by bolo aj vtvojom prípade podobná situácia,prajem Ti to zaiť to prekvapko 😉 !Aby si nemusela žiadne lieky brať max na udržanie tehotnosti duphaston.
@all123 😀 presne preto iste 😀 ale podla mna som este nebola pripravena na porod...totiz lekar mi vyvolal porod v 39 tyzdni, napichal ma oxitocinom pichol plodovku a stale nic,bolesti strasne ale neotvorila som sa,no tak som isla po 9 hodinach na salu. inak pdla mna to urobil lebo mal 24hodinovku,ale to uz je jedno hlavne ze to dopadlo dobre 🙂
@zora256 dupaston som brala pri prvom tehu, kedže som otehotnela po vyše 2 rokoch, ale nepomohol. no uvidím, doktor mi povedal, že ak nezaberie clost a pregnyl, tak jedine na laparku ☹ z tej mám celkom strach ☹
@lindusik a ja som myslela,že to som sa iba ja neotvorila...ale ty už v 39tt ??? ja už v 41tt som mala zlé ctg,bola som po prvom termíne tak ma nechali v nemocke a tiež ma napichali oxytocínom,nič sa nedialo iba mi odišla hlienová zátka a tak sa rozhodli,že dajú vyvolávačku..bolesti došli asi po hodke a potom celý deň v bolestiach,ctg sa zhoršovalo a tak,že ma doktor vyšetrí ako sa to vyvíja,nález slabý,otvorená len tesne na 1 prst..a tak mi vraveli,že ma ukončia,pripravili ma a malý sa mi narodil o 19,20 hod 😀 krásny zdravý síce menší mal len 48cm a 2840g takže bol malý na svoj gestačný vek-tak mi to povedali lekári...ale chválabohu,bol živý a zdravý a bol môj tak som bola šťastnááá 🙂 a druhé bábo by si ako išla rodiť ??? či to závisí ako sa to bude vyvíjať???
@all123 lekar ktory ma odrodil mi povedal ked sme sa lucili ze sa vidime pri druhom 😀 a manzelovi povedal ze by som sa aj tak neotvorila (ale nepovedal preco) a ze dalsi porod bude urcite sekciou... takze ja uz som zmierena,aj ked pre mna bola operacia velmi stresujuca a velmi zle som sa zotavovala...este mesiac po porode som o dalsom babatku nechcela ani pocut 😀 ale vsetko preboli a na zle sa zabudne,ze? a teraz sa uz neviem dockat dalsieho chrobacika....
@lindusik mne povedali to isté,že by som sa neotvorila ale tiež nepovedali prečo...no moja mamina tvrdí,že to je možno z liekov,čo som brala,mala som totiž streptokoka a nie a nie ho vykynožiť 😒 ale ja neviem..ja som ani o takom niečom,že sa žena pri pôrode neotvorí ani nepočula..a mala si iba lokálnu anestézu alebo celkovú??? tak ako vravíš na všetko zlé sa zabudne 🙂 len nech je malinké zdravučké 🙂
@lindusik si nebola po pôrode??? hej mala by byť pauza 2 roky ale myslím,že od pôrodu do pôrodu,no niesom si istá 😒 ale tak boli prípady,že žena otehotnela aj 8 mesiacov po sekcii a všetko bolo OK..ale tak ono to je individuálne 😉 ale tak ked začnete snažilkovať tak maličká už bude mať 1,5 roka tak si myslím,že by to malo byť v pohode 😀
@zuzi_k ahoj ja som tiez brala duphaston a asi pred rokom a pol ked mi ho nasadil 1 krat tak po 2 mesiacoch som nedostala menstruaciu, test bol negat., tak som sla na kontrolu a som mala malu cysticku, ale dal mi vyvolavacku a pak praskla, takze som dostala aj mrchu..ale pak uz to bolo v poho ked som ho brala..🙂tak drim palce, mozno si aj tehot..nemozes vediet 🙂
no na vyvolavacku v pohode, ale napr..mi daval pregnyl na ovulovanie a na to som dostala alergicku reakciu, kks som svrbela asi mesiac..
ale potom sa mi to nejak vyliecilo, bo som normalne ovulovala, kedze som aj otehotnela minuly rok, ale dopadlo to na prd, tak teraz uz mozme zacat nanovo 🙂ale budem si robit ovu testy, aby som presne vedela ked mam, bo pri 1 tehu som otehotnela nejaky 20-25 den mc, takze asi to budem mat posunute ..tak uvidime dufam, ze secko dopadne ok 🙂 aha a nemohlo to byt tym, ze si mala tiez nejaku malu krvnu cysticku a ked ti rdal vyvolavacku tak prasbkla, a tym padom si mala aj tie bolesti ...?
@zora256 ahoj, dakujem, tak mala som menstruaciu každy mesiac pred tym ako som zacala brat anti, ale nie pravidelny cyklus meškali mi stale den dva, potom ked som brala anti 6 rokov som ju vysadila a menstr. som mala tak raz za tri mesiace tak som o pol roka zacala zase brat anti ,tak neviem neviem co to bude
@stastnunka Ahoj!
Tak tej laparky by som mala aj ja strach,keďže vraj to dávajú cez brušnú dutinu,to asi tam spravia otvor ☹ .Tak držkám palce,aby nebola potrebná🙂
@mirkamirkaa Ahoj!Tak držkám palce,aby sa Ti čím skôr dala do poriadku,vraj ak cyklus po Hak do pol roka nie je pravidelný tak to treba riešiť liekmi.
@zora256 no dúfam,že ju nebude treba, ale ak by áno, tak čo už, my ženy zvládneme všetko 😉

@lindusik my ešte nie,až od leta začneme..mám pred sebou operáciu tak ked sa dám po nej dokopy,ked sa zotavím tak potom v lete..ja to počítam zatiaľ na taký marec,apríl 2013..ale aj zimu by som brala 🙂 a ty máš takú starú dcérku ako ja synčeka 😉 a vy snažilkujete???