icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

cubana
18. jan 2012

@silvuska47 no ja som zas nemala ziadne taketo extremy, len v den ked som mala dostat menstruaciu tak neprisla, kupila som testik a na druhy den rano testla a bol tam malilinky duch druhej ciarky, cely ten tyzden som mala strasne "susaky" tak som stale pila vodu a potom som si este urobila dalsie 2 testy a uz to tam bolo
takze tie priznaky su indivindi 🙂

cubana
18. jan 2012

@januliatko1985 ten vcerajsi testik vyrazne silnejsi

reiva
18. jan 2012

@zora256 Ahoj. Držím palce 🙂 doktori toho niekedy nahovoria a zázraky sa dejú 😉 aj v súčasnosti, však máš krásneho synčeka...

zora256
18. jan 2012

@stastnunka Ahoj!
No tak to by bola iná stranda,lenže človek si zas nedovolí ublížiť lekárovi,ktorý vyšetruje,príčinu a chce liečiť,tak človek to pretrpí,len potom už viac tam ísť nechce,nuž sú i taký,ktorý všetko spravia pre bábo,nuž môj muž ešte vtedy nechcel a keď to prišlo bol zaskočený,a teraz je rád že ho máme🙂,a o ďalšom zatiaľ nerozmýšľa,hoci on ani o prvom nerozmýšľal,takže je to viac menej len na mne 😒 ,ale tak verím,že bude 😵 .
@kemonka Ahoj!
Presne ja som mala tak,že najskôr ma hrozne svrbeli bradavky,a kolegyňa,že určite som tehu,a ja že nak netára ja tehotná nemôžem byť,a potom tiež stou voňavkou pretým mi voňala lebo tú istú mala kolegyňa potom som takmer odpadávval znej bolo mi znej hrozne zle,a točila sa mi hlav a aj ospalá som bola hrozne,a vtedy každých 10-15min cikať som behala,ja už že som prechladla,nuž a aj ms mi meškala,tak som sa testla a bola jedna slabunká ešte o 3-4 dni znova som testla a boli krásne dve //,tak som hneď šla aj k doktorovi ani som nevedela ako mu povedať,nuž pozrel a bola som 5tt a 4dninuž ja som sa asi celý čas usmievala smiala asi si všetci naokolo mysleli že mi šibe 😅 ,cestou domov.

zora256
18. jan 2012

@reiva Ahoj!
Ďakujem,veru aj ja im verím,keďže aj náš anjelik je jeden znich náš zázračik 😵 .Držkám vám palce,aby ste čoskoro čakali vášho anjelika🙂

zuzananina
18. jan 2012

Ahojte Babulky ako už sa niekomu aj podarilo som tu dlhsie nebola.... ja cakam teraz na MS ci dostanem alebo nie ale skorej to vidim tak ze ano ze sa este budeme musiet snaziť nadalej aj na testy ist

magic08
18. jan 2012

caute baby... no kuk moj graf... zeby ovulka hned po mrche...? sa mi to nezda... pred prvym tehu som mala ovulku na 18DC... moze sa to po porode az takto zmenit...?

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/magic08/graf...

januliatko1985
18. jan 2012

@magic08 este pockaj dva dni a ked teplotka bude hore, tak asi ovu bola.mala si nejake bolesti ? po porode sa to moze kludne zmenit. ja som si akurat robila ovu test, ciarka nadelej silnie pomalicky ale.

magic08
18. jan 2012

@januliatko1985 hej, sledujem tvoje foto, cez mobil... len nie vzdy prispievam komentarom... nestiham... 😝 no urcite cakam ake budu teplotky dalsie dni... no aj hlienik tomu napoveda, ze by to mohla byt ovu... krcok tak isto... len s tym snazenim asi tento mesiac nic... doma trosku dusno... no nic vazne... 😀

zuszana
18. jan 2012

jupí dnes konečne dorazila mrcha na 41DC a po nej ideme na to 🙂

januliatko1985
18. jan 2012

@magic08 nevadi, ty si aspon dostala ms, ja furt neviem na com som 😀 uz som sa prave zaregistrovala na womenzone a budem merat BT.

vejula
18. jan 2012

@januliatko1985 tu už kolko si tych testov robila? ja som myslela že už silnie ale pas, zastavilo sa to a včera už nič, takže asi nič. Ale neva aj tak by sz toho ič nebolo kedže sme boli s mm fest pochyteny a nebolo ťuťumuťu

@magic08 aj vy mate dusno?? tak to sme dve už je to lepšie ale vikend bol velmi velmi zly. Ani sa nechcem rozpisovať ale začala som važne uvažovať či s druhym nepočkame na neskôr. Aj ked velmi velmi tužim, taketo situacie ma vždy nahlodaju a ja rozmyšlam čo je lepšie pre nas všetkych 😖

januliatko1985
18. jan 2012

@vejula myslim, ze testujem od 2.1. kazdy den.

magic08
18. jan 2012

@vejula presne aj ja uz toto riesim.... ci nepockat, aj ked tuzba je velka, a podla toho co sme sa s mm cez sviatky rozpravali, tak mm tuzi po dalsom drobcovi snad viac ako ja... no posledne 2 dni nejaka divna atmosfera, no viem z coho prameni, takze to nejako neriesim... bude lepsie... a tak tento mesiac nejak nejdem tlacit na pilu... tutumutu nebolo ani nepamatam... kramy skoncili vlastne len vcera... no a dnes na to nemam naladu, ani ked to vyzera na ovu...

@januliatko1985 no ja som dostala mrchu po 22 mesiacoch do porodu... takze aj u teba to moze prist kedykolvek... skor aj neskor... skus pomerat BT

vejula
18. jan 2012

@januliatko1985 a čiaarka každym dnom silnie, či niektore dni aj zoslabne?

@magic08 ja tiež nedokažem s mm mať sex len preto lebo mam podozrenie na ovu. proste takto by som isto dieťa splodiť nechcela 😖

magic08
18. jan 2012

@vejula no tiez to je u mna takto... 😀 mne dnes este aj podla Dr. Jonasa vychadza ze mam mat sex... som kdesi nasla tu na nete vypocty 😀

vejula
18. jan 2012

@magic08 😅 tak ja tymto vypočtom vôbec neverim....

inak maly je uť hore spla hodku aj par minut... Tak snad aspon večer dobre zaspi. Tebe malička ešte spinka?

magic08
18. jan 2012

@vejula tiez uz je hore, mm sa ju este snazi uspat... mne nespala ani polhodinu. No ja uz nemam na to uspavanie nervy... dokaze ma to vytocit do nepricetna... preto ju teraz muz uspava, bo ja by som ju nechala tak...
co sa tyka tych vypoctvo, ja tomu tiez neverim, no cisto zo zvedavosti som si na to klikla... no citala som vela diskusii, ked vela bab vdaka nemu otehu, no co ja viem, ci to len zhoda nahod nebola... skor sa priklanam tomu... no bez ovulky predsa nemozes otehu, logika mi dava... 😀

vejula
18. jan 2012

@magic08 juuj pol hodka to je važnče maličko. Moj pri mm nezaspi vôbec, ešte viac sa preberie.. takže mz už ani neskušame take že uspava tatino. To je uplne zbytočne

magic08
18. jan 2012

@vejula tak este stastie ze unas to funguje... ja niekedy uz fakt nevladzem... tie uspavania ma tak oberaju o energiu... ☹

kemonka
18. jan 2012

@magic08 ahoj, ešte si meraj ďalšie dni, podla mna to klesne a o nič nejde, ale ak to bude hore, tak si mala ovulku...

kemonka
18. jan 2012

@zuzananina už sú niektoré tehulky, ale tie ktoré otehotneli, tak sa tu už neukázali, ani nám to neprišli povedať ☹

kemonka
18. jan 2012

@vejula
@magic08
joj tak asi niečo vo vzduchu bolo s tými chlapmi 😀

kemonka
18. jan 2012

@magic08 počuj, tak nejako udobrí mužíčka, keď sa ti zhoduje aj Jonáš, aj tvoje dni, tak šupitooo na to 🙂

magic08
18. jan 2012

@kemonka no tiez si myslim, ze to zajtra bude opat dole... 😀 no mozno sa do vecera zmeni atmosfera a mozno bude aj tutumutu... uvidime, netlacim na pilu... neni dovod... 😀

kemonka
18. jan 2012

@zora256 Ahoj, no naozaj to bolo krásne obdobie. Zaujímavé, ako sa žena zmení, keď otehotnie nie? Náladovosť a všetko s tým spojené

Tak ja mám prehliadku babenky za sebou, bola som velmi spokojná s doktorkou, s prostredím a v ôbec so všetkým, nelutujem, že som si to všetko musela uhradzať. No o 10 dní budem mať výsledky z cytologie, a mám cystu na jednom vaječníku 28mm a si predstavte, že aj polycistické vaječníky, čo ste tu už o tom viaceré písali ☹ Ale že nejde o nič, keď by prišla MS, tak cysta vraj praskne. A predpísala mi Duphaston, mala by som potom do týždňa dostať MS, a ak by som neotehotnela a meškali by mi zase kramy, tak mám prísť a mi predpíše ten Duphaston na 3 mesiace, a potom ak do tých 3 mesiacov neotehotniem, tak že bude treba "nastaviť vaječníky" 😨 To už som sa nepýtala ako to myslí, ale asi nejaké lieky...
Takže takto, no dúfam, že aj cyto bude v poriadku.

julinka88
18. jan 2012

Ahojte kočky pondelok som objednáná ku doktorovi po potrate po 4 mesiacoch či som v poho bochceme druhé bábo myslíte že mi sám urobí nejaké testy alebo si ich mám vyžiadať alebo je to zbytočné??????
ja my slím že by mal nie keď chcem znovu otehotnieť

vejula
18. jan 2012

@kemonka a ktore su už tehulky?

zelovocka
18. jan 2012

@kemonka ahoj, ktoré tehulky nám to tu o sebe neprezradili? 😕
držím palce, nech cysta zmizne. takže máš PCO? to mi je ľúto, ale dobre že to tak skoro zistila doktorka a idete to hneď preliečiť 😉 a cytológia nech je v poriadku! 🙂 mne včera oznámili, že cyto mám OK, ale dnes som bola na sono prsníkov a našli mi malinkú cystičku 3 mm na ľavom, vraj je to zrejme nezhubné a nič sa s tým nedá robiť, len pozorovať častejšie 😒 tak ma nepotešil doky.
prikladám môj graf, ktovie čo z toho bude: www.fertilityfriend.com/home/383f6d
už mám trochu bolesti na mrchu...

kemonka
18. jan 2012

@zelovocka fiha no rastie o dušu, tak uvidíme, kedy by si mala dostať?
A čo su vlastne tie PCO? To znamená, že sa robia cysty, či je to niečo iné?
To mi je luto, že ťa doki nepotešil, hadam to bude v poriadku ☹