icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lia2712
19. jan 2012

@januliatko1985 =) pamätam si ,ze aj pri prvom tehu mi pomalicky stupali tie hodnoty hcg...mozno to je tak aj teraz,ale myslis,ze uz aj v den ms mi este stale ukazuje duchov? 😒

katus83
19. jan 2012

ahoj ženušky, aj my poctivo snažilkujeme 😉 Máte niektorá skúsenosti s Billingsovou metódou? Ja si BT nemeriam, tak som tento mesiac začala experimentovať s týmto ... no zatiaľ žiadny úspech - teda som z toho jeleň 😀 Dnes som 16DC a žiadne ovu príznaky nebadám ...

januliatko1985
19. jan 2012

@lia2712 je to mozne, na viacerych forach som citala, ze ani v den MS ti este nemusi ukazat nic , alebo len ducha..a teplotku si nemerias?

lia2712
19. jan 2012

@januliatko1985 meriam a praveze aj ta ma pravdu povediac od toho odradza..je len 36,4..a to s tehu teplotou nema ani z daleka nic spolocne...skor je ako pred ms.

zelovocka
19. jan 2012

@januliatko1985 @kemonka ahojte holky, tak ja už idem z kopca... www.fertilityfriend.com/home/383f6d
merala som síce o 2 hodiny skôr, ale bola som na sono brucha a dr. tam už videl cystu so žltým telieskom, ktorá o chíľu praskne a bude MS. takže idem do ďalšieho kola 😅
vy ako? 😉

januliatko1985
19. jan 2012

@zelovocka jooj, to je skoda, ale aspon vies , co je vo veci, cysta praskne, aj ja som mala.
Ja nic nove, o chvilku budem robit ovu test, tak uvidime, zacinam od dnes BT merat, dnes som mala 36,3 😅

zelovocka
19. jan 2012

@januliatko1985 ako si na tom s ovu testíkmi? čiarka stále silnie? 36,3 je pred-ovu teplota 😉 merala si si aj pred prvým tehu?

zora256
19. jan 2012

@stastnunka Ahoj!
Akú prácu robíš?Tak Ti držkám palce,nak si vtom🙂 čím skôr.
@lia2712 Držkám palce 😉

lucia99
19. jan 2012

ahojte,
ak vam nebude prekazat tak sa ku vam pridam 🙂 mame v plane s priatelom druhe babo, patrilo by sa dcerke zaobstarat niakeho surodenca 😉 mala som teraz taku cudnu MS dostala som pred vianocami 21.12 a potom som cakala na plodne dni ktore podla vypoctov mali byt okolo 8.1 ale namiesto toho dosla dalsia MS co nechapem preco, lebo nikdy som nedostala takto skoro 😠 😖 a tak teraz tieto dni si pockam na plodnea uvidime ci sa zadari... dcera sa nam podarila na prvy sup, tak snad sa coskoro zadari aj druhe.

januliatko1985
19. jan 2012

@zelovocka silnie ano, a pred prvym tehu som si merala , ale ovu testy pouzivam az teraz prvykrat.....idem ocikat testiiik 😅 😅

karinkaeich
19. jan 2012

ahojte. priebezne vas citam, i ked teraz som bola viac aktivna v teme dnp, nech mame nejake "zvysne" peniazky pri dalsom drobcovi. chystame sa zacas naostro az od aprila-maja. len dufam, ze dovtedy vydrzim, musim. vam prajem, nech sa co najskor ukazu // 🙂

januliatko1985
19. jan 2012

@zelovocka tak testik spraveny, len neviem odfotit, bo mm vzal fotak do prace akurat dnes,och, odfotim jak pride...aaale ciarka zosilnela o dost sa mi zda....uuf to je take vzruuso 😅

januliatko1985
19. jan 2012

@lucia99 tak vitaj....ako si sledujes ovulku? robis si testy,alebo merias BT.V predchadzajucom cykle si mozno mala velmi skoro ovulka, preto si asi skor dostala MS.

stastnunka
19. jan 2012

@zora256 S manželom máme kamiónovú firmu, takže robím účto a mzdy, dnes som ako námesačná, od rána sa mi točí hlava, snažím sa niečo robiť, ale veľmi mi to nejde, včera sme boli na pracovnom stretnutí vo viedni, keď sme sa večer vrátili, tak som bola unavená jak pes, urobila večeru a už len ležala, dnes som ako zbitý pes, keby sa dalo tak celý deň preležím.... ☹

zelovocka
19. jan 2012

@januliatko1985 tak to som zvedavaaa, super že to silnie 😉 inak, holky - @zora256 @karinkaeich @lucia99 @lia2712 @kemonka ktoré máte už dieťatko, pamätáte si, v akej polohe ste splodili prvé mimčo? 🙂 😉 teda, ak to pre vás nie je moc osobná otázka, tak prepáčte 😅 ja som rada hore, ale vraj to nie je vhodná poloha na splodenie 😀 tak neviem-neviem, inde sa zas píše, že to je úplne jedno 🙂 niektoré baby kvôli tomu pomaly stojku na ušiach robia 😉

januliatko1985
19. jan 2012

@zelovocka ze stojku na usiach 😀 😀 😀 😀 ja si to pravdupovediac vobec nepamatam, lebo vobec som nemyslela, ze otehotniem, proste pamatam vtedy to bolo taka spontanne, mali sme navstevu a pili vinko a potom tutu mutu 😅 ja ked uz tak po "tom"dam vankus pod zadok, nic viac, ked sa ma stat tak sa stane, aj ked to budeme robit postojacky 😅 😀 😀 😀 😀 😀

kemonka
19. jan 2012

@zelovocka fuha, tak to je škoda no, vyzeralo to nádejne ☹ ale asi by si mala inú teplotu, keby si v tom istom čase merala....to aj keby si bola tehu, tak doktor by to ešte nevidel tak skoro na sone, že?

kemonka
19. jan 2012

@lucia99 ahoj, jasné môžeš sa pridať, a pozeram, že maličká už mala 3 roky, už chodiš aj do práce a malá do škôlky? Či ste doma ešte?

lucia99
19. jan 2012

@januliatko1985 dakujem za privitanie... zaital len podla menstruacneho kalendara, tam mi ukaze kedy by som mala mat plodne dni. pri dcerke som si tiez vypocitala ovulku podla kalendara a vyslo to. a da sa aj podla hlienu, zatial som ziadne ovu testy ani meranie BT neskusala. ak sa nebude darit tak potom vyskusam aj tie moznosti.
@zelovocka fuha, tak to si uz niak nepametam 🙂 tak skuste naopak 🙂

lucia99
19. jan 2012

@kemonka ano, mala tri roky 2.1 a do skolky nastupila len teraz od pondelka, tak sa adaptuje 🙂 som nezamestnana a zatial som doma, uvidime ako a kedy si mala navykne na skolku. maju dlhy adaptacny proces takze az zaciatkom februara bude chodit na cely den...

kemonka
19. jan 2012

@zelovocka ja som asi ležala sa mi zdá. Ja si pamätám na to dosť dobre, lebo s priatelom sme sa videli vtedy tak raz za mesiac, takže viem aj kedy som otehotnela 😀

ivkakivka
19. jan 2012

ahojte. som tu dnes prvýkrát, hoci som o tejto stránke počula už veľmi veľa. doteraz na to ale nebol nejako dôvod. rozhodli sme sa s manželom, že už je na čase mať bábätko. keby to záležalo na mne, už by som ho najradšej držala aj v náručí, hoci sa veľmi teším aj na tie pocity počas čakania. už cítim ako vo mne tikajú biologické hodiny, len samé deti vidím okolo seba a uvažujem, prečo ešte nemám vlastné 🙂 ale plánujeme tak za 3-4 mesiačiky. ak sa teda podarí. mala som nejakú baktériu, tak sa ešte liečim, chcem vysadiť HAK a trošku organizmus od toho vyčistiť - predsa len ich užívam už 4 roky, hoci gynekologička mi povedala, že môžeme začať aj hneď. aj som si stihla ešte zriadiť dobrovoľné nemocenské, kým ho nezrušia, tak dúfam, že to do 9mesiacov stihneme a podarí sa nám to, lebo potom budeme mať aj tú ochrannú lehotu, počas ktorej nám bude platiť to poistenie. no, myslím, že to je všetko na začiatok. teším sa, ako tu budem čítať rôzne príspevky a zapájať sa do nich 🙂

kemonka
19. jan 2012

@ivkakivka ahojky, ako dlho ste už spolu? 🙂

ivkakivka
19. jan 2012

@kemonka Sme spolu 4 roky, ale manželia sme čerstvo - 8mesiacov 🙂

muriel293
19. jan 2012

čavte,beriete niekto aj kyselinu listovú?? ja som si včera kúpila femibion tabletky tak už môžem do seba pchať aj keď mi budú asi na dve veci ...na prd a nanič...ako to tak sledujem,zajtra idem na preventívku a okrem toho tam zase čosi bude len nie to čo by som chcela... 😖 nejaký nepodarený zápal ak nie dačo horšie 😢 takýmto tempom sa k tomu prckovi nedopracujem asi nikdy! škoda že najviac sa tie deti daria práve tým ktorí ich ani neplánujú ani nechcú!!! 😠 😠 😠

monis7
19. jan 2012

Ahojte, dovoľujem si pridať sa k Vám, kedže sme sa s priateľom rozhodli, že to tento rok skúsime. Sme spolu 6 rokov. Takže sme sa do toho pustili prvý krat počas ovu v januári, ale dnes som dostala mršku...zatiaľ som z toho neni až taká vystresovaná...viem, v ake dobe žijeme,že sa to málo komu podarí na prvý šup 😎 (ale ako každá som v to dúfala...). Budeme sa snažiť...a dúfam, tak ako všetky z nás, ktorá tu píšeme, že sa to podarí 🙂 a rozhodla som sa k Vám pridať, pretože sme tu všetky na jednej lodi - ako čítam, spolu Vám to "čakanie" ide ľahšie...

mauerka
19. jan 2012

@lucia99
@monis7 Ahojte mlade "susedy" 🙂 Som rada, ze su tu aj baby z BA, vieme si poradit konkretne o lekaroch, instituciach a tak...tak sa teda tesim. Ja chodievam na gyndu k Dr. Kajabovi do Karlovky, mam za sebou od septembra vsetky mozne vysetrenia a od tohto mesiaca ideme aj my s priatelom na to. 🙂

@muriel293 Preco by ti bol femibion ba prdky? Ja ho tiez beriem /hlavne kvoli listovke, kt. sa z neho udajne lepsie vstrebava ako z inych doplnkov/
@lia2712 Verim silno, ze to nie su predmenstr. priznaky. Viem si predstavit, aka si z toho rozrusena a najradsej by si sa posunula o pad dni dopredu a opat otestovala, ze? 😀

@januliatko1985 Akrobatka 😀 😀 😀

muriel293
19. jan 2012

@mauerka no preto mi je na prd lebo asi tak skoro neotehotniem...ako to sledujem...kks si zober že od tretieho skoro neustále krvácam...dneska je...19teho...fasa! keď sa ma zajtra na gynde opýtajú kedy som to dostala tak ani neviem vlastne 😅 lebo prvé štyri dni to bolo len také na intimku,potom vyše týždňa normálne ,dva dni nič a teraz sa mi pustí ešte aj počas sexu...a brucho ma bolí tak divno...ako keď máš ovuláciu ale to asi nie je ono tak neviem,zajtra budem múdrejšia,dúfam len že nič vážne... 😔

kemonka
19. jan 2012

@zelovocka
@zora256
otázočka babenky, keď ste brali ten Duphaston, tak ste nepriberali od neho? 😉

zelovocka
19. jan 2012

@kemonka no moja, myslím si, že tehu fakt nie som, to by videl aspoň dačo na sone, zväčšenú maternicu možno. tá teplota ráno ma hneď schladila 😅 ale... nevadí, ideme ďalej, už nech príde MS a hlavne nech mám po nej 😀 ja som Duphaston nebrala, ani iné gynek. lieky.
@monis7 ahoj, vitaj u nás 🙂 to je super, že nie si vystresovaná, tým pádom to pôjde ľahšie 😉
@mauerka ahoj, na Kajabu som počula samé chvály 🙂 robil ti aj vyšetko na mykoplazmy a ureaplazmy? mne robila gynekologička "iba" vyšetrenie pohmatom, utz panvy a cytolu.