V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka nooo, už mi z toho pomaly švitorí, už len študujem na nete, rozumy zbieram, čo a ako 🙂
a ty ako ináč?
@zdenka270921 no ja čakám na MS, príznaky mám - bolia ma prsia od pondelku a ešte nechodí a nechodí 😀 už sa jej neviem dočkať, som zvedava teda čo to bude za cyklus a od zajtra mám brať duphaston
ahojte. Ak môžem, tak sa pridám. Aj keď už snažilkujeme asi štyri mesiace. Meriam teplotu, teda snažím sa, ovulku mám každý mesiac, teda podľa testíkov a tento mesiac som tak dúfala ☹ . ale už mám bolesti a zajtra to vyzerá na mrchu. Taká som z toho nešťastná. Tie dni MS do ovulky sú ťažké ale tie potom, keď čakám, či to vyšlo ešte ťažšie. A to mám krásne dve detičky. Tak tu všetkým držím palčeky, nech sme tento rok medzi tehuľkami.
@kemonka
Ahoj,ja musím už ísť,lebo som už dlho nevyspatá,vnoci včera som šla že idem spať o pol 11 a vtedy som ho musela kŕmiť a každé 2,5h sa budil jesť a od štvrť na 5 bol hore do pol 6 aj som ho prebalila aj panadol dala lebo reval,zrejme ho bolia zuby a po calgeli zaspal do štvrť na 9,čiže som už takmer mŕtva.A ty ako sa vieš vyspať?
Ahojte baby!
Chcem sa vás opítať aké ovu testíky kupujete,pokoľko sú a aké značky,vopred ďakujem.
@zora256 moja spí väčšinou celú noc až do rána, len akurát teraz kašle, tak dúfam, že sa nezobudí 😉
a čo sa týka tých testov, tak sú dosť drahé, ja som najprv kupovala v lekárni, dá sa kupiť 1ks za cca 3€ alebo 3ks v jednom balení za cca 6-7 € - no ktoré aké...ale nakoniec je to dosť, tak ja som si objednala tuto z netu od jednej babenky 50ks za 15€ a da sa u nej aj kombinovať ovu a tehu testy
Ahojte baby, tplko ste toho popisali co som tu jeden den nebola 🙂 nestiham ani citat 🙂 nejaka tehulka?
Ahojte snažilky 🙂
akurát som pozerala dámsky magazín a riešili tam ovulku a tak,kukali ste?
@januliatko1985 presne aj ja som myslela na @zelovocka a @lia2712 🙂 A ty ako Jani? Cítiš, že by mohla byť ovulka už? Začala si si už merať BT? 😉

@zora256 Tak kedy dnes ideš spať? Či už? 😎