icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
20. jan 2012

@puhinka áno mám, prečo??? ale nemôže byť sama...

maryjou
20. jan 2012

@kemonka tak to si v pohode....myslím s vekom...

maryjou
20. jan 2012

@zelovocka tak dúfam že bude tento rok šťastný a plodný pre všetky,,,, a nejako o rok tu budeme ukazovať naše bábätká....

maryjou
20. jan 2012

@mauerka to ma mrzí že život sa s tebou nehral a stále máš optimizmus, som druhý krát vydatá preto s manželom chceme bábätko,....na zlé som už zabudla...

puhinka
20. jan 2012

@maryjou ,jasné,že nemôže...veď aj ja mám syna a teraz plánujeme druhé bábo,už som zahájila aj branie kyseliny listovej
ja som to myslela tak,že ty sa nazaraďuješ medzi ženy,ktoré sa zobudili po 35-tke ak nie ešte neskôr...ktoré nemajú ešte ani jedno dieťa

maryjou
20. jan 2012

@puhinka vidíš si ma zle odhadla, keby mám toho muža od začiatku tak mám už tri deti...ale....veď vieme...
a kyselinu tlačím aj ja..he he...prospieva mi na pleť....

zelovocka
20. jan 2012

@puhinka vieš ale nie vždy je to tak, že tie ženy po 35 sa "zobudia". proste nedalo sa skôr ani to prvé ☹ zdravotné dôvody, osobné... a myslím, že je to vždy lepšie, ako keď niektoré aj mladunké žienky majú dieťatko za každú cenu s hocijakým "hlupákom", len aby mali. a potom vyplakávajú po fórach, že ich manžel bije a nedáva im peniaze a tak. nikomu nič nevyčítam, ale treba si to dobre rozmyslieť, rodičovstvo je obrovský záväzok, myslím, že oveľa väčší ako manželstvo 😉
neber to osobne, to vo všeobecnosti píšem 🙂

puhinka
20. jan 2012

@zelovocka
@maryjou ,ja som nemyslela ani jednu z vás osobne,keď som to písala,písala som to objektívne na workoholičky,nie na ženy,ktorým sa nedarilo,alebo ktoré proste nenašli chlapa,ani na ženy,ktoré mali zdravotné problémy...toto všetko chápem,skúste si ten môj prvotný príspevok prečítať ešte raz,kde píšem o práci,dome a aute...nie o chorobách a pod 🙂

puhinka
20. jan 2012

@zelovocka ,jasné,ja mám šťastie,že som stretla chlapa,ktorý došiel za mnou s tým,že chce bábo a nie ja za ním...však to aj často používam ako argument,keď ho nechce prebaliť 😀
môj manžel je klenot...máloktorý uvedomelý mladý muž v 20 rokoch uprednostní rodinu pred nočným životom a striedaním partneriek

maryjou
20. jan 2012

ja to neberiem osobne, ani sa nehnevám neboj sa...každá máme svoj príbeh a hotovo....a sú ozaj super baby , aj keď som tu krátko...pa 😀 🙂

kemonka
20. jan 2012

@zelovocka máš pravdu asi väčšina z nás si už niečo preskákala v živote, ani ja nie som výnimkou. Som rozvedená 🙂

puhinka
20. jan 2012

sú ženy,ktoré si myslia,že keď som otehotnela namiesto toho,aby som išla na vysokú školu ,som si pokazila život...
ale ja som v materstve našla zmysel môjho života...🙂
minule som išla v autobuse s kamarátkou,ktorá drie na výške...pozrela na môjho syna a pýta sa ma,že či mi to stálo za to...s hnusom podotkla,že nechodím na vysokú...ale ja som šťastná
v správach hlásili,že vysoké školy chŕlia 1000.cky študentov,ale ani 50% z nich sa nepresadí tam,kde by chceli a skončia ako predavači vo fastfoode...ja prenechám vysoké posty tým,ktorých to baví a ja budem doma s mojimi deťmi,manželom a budem skutočne šťastná
alebo ďalší pripad...chodím na jógu a som jediná,ktorá tam má dieťa...a pritom tam chodia ženy od 20-50 rokov a tie staršie ženy,ktoré sú rozvedené a nemajú deti ,no pritom maju prácu svojich snov a rozprávkový príjem nie sú ani o trochu šťastnejšie ako ja 🙂

puhinka
20. jan 2012

@maryjou jasné,že sú 🙂

kemonka
20. jan 2012

@zelovocka @ zora256 joj pomoc baby, ja som si teraz spomenula, že ja som ten duphaston mala začať brať a som zabudla 😨 ☹ ale hlavne že tu o nom stále rozprávam, ale ani ma dnes nenapadlo, zobrať ho 😠 , takže od zajtra ...

puhinka
20. jan 2012

Akurát dávajú film na prima family o žene ,ktorá nemohla mať dlho dieťa,tak si zaplatila mamičku,ktorá jej vynosí jej oplodnené vajíčko...bábätko 🙂

kemonka
20. jan 2012

@puhinka no ta kamarátka ti povedala niečo, čomu zrejme sama ešte nerozumie, lebo sama nemá dieťa a nevie aké to je 😉 ešte vidí zmysel v niečom inom, ale tiež ti to tak hnusne nemusela povedať. A kde je napísané, že sa nedáš ešte na VŠ v pokročilejšom veku 😀 no nie?

lucka867
20. jan 2012

@kemonka No este uvidim co mi povie doktorka na kontrole lebo kazdy lekar mi vravi inak.Ak budeme musiet mat pauzu 3 mesiace tak asi od marca ale hned po potrate som pokracovala v kyseline listovej.Kupili sme si aj nejaky lubrikacny gel na podporu otehotnenia tak som zvedava ci nám pomoze.

kemonka
20. jan 2012

No ja už asi odchádzam, nechce sa mi, ale musím si niečo urobiť s vlasmi, zajtra ideme na menšiu oslavu, tak nech vyzerám trochu 😀 😀 😀

lucka867
20. jan 2012

@kemonka No moj manzel je posledny a strasne naviazany na mamu, bez jej povolenia si nemozeme nic kupit do svojich izieb.Byvame spolu v dome ale my sme osobitne, kuchynu, obyvacku aj kupelnu s WC mame vlastne ale vchod spolocny a kazdy krat ked idem prec musim obist okolo nich, lebo musim prejst cez ich chodbu.

puhinka
20. jan 2012

@kemonka ,presne tak !!! 😀 😀 😀 ak sa mi bude chcieť ...ale mám to v pláne,naozaj 🙂 len mi vadí,že za externé štúdium sa platí viac a trvá nie 5 ale 7 rokov :/
ale ktovie kam ma život zaveje a možno mi tá výška nebude na nič...ja nie som na vysedávanie v kancelárií 🙂
priznám sa,že mám mnoho nápadov ako sa uživiť,ale len na jednu z 10-tich by som tú výšku potrebovala 🙂

kemonka
20. jan 2012

@puhinka a inak čo robiš, alebo čo si pracovala pred materskou? Ak smiem, ak nie nemusíš odpovedať 🙂

sloto
20. jan 2012

ahojte my sa snazime o druhe babatko. teraz som akurat 31 den, menzes zatial nikde, ale stale ma boli brucho a prsia. dnes som nevydrzala a urobila si test. vecer. a neviem ci si to namyslam, ale ukazala sa mi tam uuuuuplne slabulinka druha ciarka. neviem ci tomu teda mozem verit.....

lucka867
20. jan 2012

@puhinka Po tolkych liekoch a injekciach som dufala, ze otehotniem bez problemov. ale skoro 2 roky nic, potom sa nam postastilo a teraz by som prekonala ten rizikovy 12.tt ale akosi to nevyslo, pritom som si davala strasny pozor a aj som sa snazila setrit, aby som nepotratila opat no ale boh to tak asi chcel ked to tak dopadlo.Nad vodou ma drzi to, ze mi kazdy vravi, ze keby to malo byt postihnute tak je lepsie ze som potratila.Tak tiez dufam, ze sa to coskoro postasti zase a hlavne zisti sa preco som asi potratila, kedze ma najblizsi mesiac cakaju dolezite vysetrenia.

puhinka
20. jan 2012

@lucka867 ,mala som bývalého,ktorý bol takto naviazaný na matku...volal ju maminka...katastrofa...
keď som ho opustila,kôli terajšiemu manželovi,preplo mu...nedávno som sa dozvedela,že sa postavil matke,robí potajme gigola a denne nechá v casíne 1000 euro...krása
to nemá nič spoločné s tvojim mužom 🙂 tvoj muž je určite úžasný,inak by si si ho nezobrala...len ma to tak napadlo 🙂
môj manžel vyrastal s otcom,tak svoju matku moc nemusí...ja som šťastná žena,bo moja svokra žije 300 km od nás 😀

puhinka
20. jan 2012

@lucka867 ,dúfam,že sa vám zadarí...moc vám to prajem

lia2712
20. jan 2012

@januliatko1985 tak budem drzat päste 😉 aby neboli...malu som kojila do desiatich mesiacov a tiez si pamätam,ze som cele kojenie ms nemala.. 😒 neviem na co to aj existuje mrcha jedna,len sarapatu vie narobit 😀

puhinka
20. jan 2012

@kemonka ,počas strednej som robila čašníčku,od 15-tich som si zarábala na svoje vrtochy sama...po maturite som išla robiť predavačku s oblečením...vydržala som tri mesiace,pak som išla robiť vedúcu pokladní do kauflandu a asistentku predaja zákaznikom na info,kde som riešila reklamácie a agresívnych dôchodcov...no žiarlivá kolegyňa nemohla prekusnúť,že zarábam viacej ako ona (lebo ona tam bola 7 rokov) a tak začala proti mne intrigovať,chvíľu som bola v T-come a potom som sa rozhodla podať si prihlášku na výšku,asi mi to nebolo súdené,pretože som stratila výsvedčenie a v škole mi mali urobiť duplikát.Nová asistentka riaditeľa na mňa ZABUDLA a tak som si povedala,že o rok...a tak som sa vrátila k čašníctvu a tam som stretla môjho manžela 🙂 no a keď som otehotnela,na výšku sa zabudlo 🙂

mirka007
20. jan 2012

@puhinka
Jej Puhi aj ty si tu? 🙂
Aj my chceme zacat tento rok druhe babenko ale v lete.
V juli bude mat maly 2 roky a potom ideme do Chorvatska na dovolenku a tam chceme zacat 🙂
Na dovolenke sa najlepsie deti zarabaju 🙂

puhinka
20. jan 2012

@mirka007 ,ááánooo 🙂
teším sa 🙂 možno zase budeme rodiť v ten istý deň 🙂

zora256
20. jan 2012

@sloto Ahoj!
Skús o pár dní z ranného moču.Držkám palce! 😉