V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka no ja by som sla aj hned teraz keby sme mali kde, no ale manzel od mamickinej sukne neodide ani za nic, uz sme sa o tom bavili neraz, uz skoro 3 roky sa stale kvoli tomu hadame, lebo ja by som chcela ist prec a on nechce a ani nevidi ako nam zasahuje do zivota.Pritom pred svadbou sluboval, ze pojdeme byvat niekde inde a ze zatial ideme do nich a potom sa odstahujeme, no ale sluby sa slubuju, blazni sa raduju.Takze nasluboval toho vela ale splnit to nechce, i ked sa ani necudujem, ze som prve potratila, pri tolkych stresoch by bol asi zazrak aby som zostala tehotna.
@puhinka No ja zatial mlcim, ale ked to dosiahne hranicu neunosnosti tak raz vybuchnem a nedopadne to dobre.Ved sme spolu uz skoro 3 roky a u nas sa coraz castejsie spominaju slova ako "rozvod" a "moje odstahovanie sa",nie je ani jeden tyzden aby sme sa nehadali a nespomenul sa rozvod, no on rozvod nechce, lebo ma zevraj lubi ale ciny hovoria uplne nieco ine.Keby som mala kde odist tak uz tu davno nie som a kaslem na celeho manzela, rozvediem sa s nim a odstahujem sa na druhy koniec slovenska, len aby som mala pokoj od neho a jeho slavnej mamicky.
@puhinka vykašli sa na závistlivcov 🙂. Máš krásne dieťatko a si šťastná. Moja kolegynka si začala robiť výšku teraz a to má 44. Deti odrastené a robí si ju len tak pre zábavku. Nič si nestratila, ale získala. Poznám kopu báb, ktoré majú cez 30, najprv chceli školu, kariéru, užiť si a teraz sa snažia neúspešne o bábätko. Dieťatko je jediné, čo je "naše". Je to radosť aj starosť, ale nikdy by som sa nerozhodovala medzi výškou a bábätkom. PS: ja si práve dávam prihlášku na VŠ. Plánujem bábätko, tak sa budem doma tri roky venovať bábätku a škole 🙂. Samozrejme ak sa mi bude chcieť. 🙂
ahojte
tak ja som testla aj dnes rano. nevydrzala som 🙂 a dnes bola ta ciarocka trosicku silnejsia.... je stale slabucka ale je tam 🙂 dnes si pojdem kupit dalsi test a budem testovat az tak v pondelok....
Bre ranko dievčatá. Tak my dnes začíname :(. na druhej strane je to aj 1DC, takže teraz to už musí výýýýýýýýýýsť. Nemusí, ale výjde. pekný dníček
@januliatko1985
@kemonka tak dievčatá,dnes rano som mala teplotu 36,7,povedala som si,ze skusim este ten ovulacny test urbit a potom este posledny tehu test..vid foto.co si o tom myslite?
@lia2712 no vidim tam ducha, to je dobre znamenie, aj teplotka celkom dobraaa 😉 fuu, aj ovulacny dobry, snad to vide. Ja som si pred chvilkou robila ovulacny a je skoro taky isty jak ten tvoj. 😉
@januliatko1985 🙂 ako som vcera uz ani nedufala,tak som dnes opät zacala...v tvojom pripade uz len treba skocit na manzela 😀

@sloto ahoj, držím palce, skús niektoré ráno testnuť 😉