icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
21. jan 2012

@maryjou presne tak 🙂 práááce šlechtííí 🙂 heh

tatiana77
21. jan 2012

@sloto a ja som zvedava ako to dopadne 🙂 pevne verim, ze dobre

sloto
21. jan 2012

davam sem fotku oboch testov. ten vrchny je z dneska.... co poviete?je to viac vidno?

sloto
21. jan 2012

aj ked ja neviem...kvalita obrazkov na MK je divna....

tatiana77
21. jan 2012

@sloto mne sa zda, ze je lepsie vidno...uvidis v pondelok....potom skus tiez pridat..tesim sa 🙂

maryjou
21. jan 2012

@puhinka milujem slovo "márovať"

reiva
21. jan 2012

@puhinka Ahoj. Z druhých ľudí si netreba nič robiť 😉 Ja som sa na školu dala až ako 25ročná, promovala som ako bc s polročným bábom teraz v lete 😀 a neľutujem, že mám malú... stretla som sa s nepochopením najmä v rodine. Nevedeli preglgnúť, že som s bábom nepočkala až po ukončení VŠ... stále som počúvala, že iné ženy rodia aj po 30-tke a dobre je, že kam sa ponáhľam... ja som si však stále za svojím... študovala som externe, so mnou študovala dokonca jedna 55-ročná pani 😅 tento rok som musela prerušiť štúdium, nakoľko nám nevyšli financie a manžela prepustili v oktobri z práce, ale svoje rozhodnutie neľutujem, opäť ma rodina bombarduje, že to mám za to, že som chcela skôr dieťa, ale už ich mám takpovediac na háku... ja si myslím, že na deti a rodinu máme len určitý čas vymedzený a čo sa týka kariéry, štúdia, tak na to máme celý život 😉 S takýmito vecami sa dá začať kedykoľvek 😉 Ale musím sa priznať, že ma tiež sem-tam rozhodia ich reči, ale to sa len zbytočne rozčúlim, tak sa to snažím aspoň ignorovať... dôležité je, že sme my šťastné 🙂
@lucka867 Ahoj Lucka. Je mi ľúto, že máš také ťažké podmienky doma ☹ Si ešte mladá baba a ako čítam z tvojich príspevkov, tak nie si bohvieako šťastná ☹ píšeš, že nemáš kam ísť. Skús poprosiť svojich rodičov, či by ťa neprichýlili, kým si niečo nenájdeš. Až ma bolí, že píšeš, "Keby som mala kde odist tak uz tu davno nie som a kaslem na celeho manzela, rozvediem sa s nim a odstahujem sa na druhy koniec slovenska, len aby som mala pokoj od neho a jeho slavnej mamicky." Vždy je iná cesta 😉 ver mi, viem o čom hovorím. Čím dlhšie sa budeš trápiť a budeš zotrvávať na jednom mieste, tým budeš mať menšiu šancu zmeniť to, lebo to tak budeš cítiť... držím ti palce, aby sa to čoskoro vyriešilo.

reiva
21. jan 2012

Baby, pred ovulkou sa teplota BT zníži? 😕 aká by mala byť počas ovulky? Ďakujem za info

mawiya
21. jan 2012

@lucka867 obdivujem ťa, ako to zvládaš. Ja by som sa už určite zložila. Môja ex-svokra k nám chodila každý týžden na víkendy, alebo my tam. nie preto, že by sme chceli, ale ex-manžel musel pomáhať. čo neurobil on, jeho otec a slobodný brat neurobili. To radšej prepili víkend. Potom som otehotnela, po troch rokoch a prestali sme tam chodiť. Iba svokra k nám. So železnou pravidelnosťou každý víkend. Býva hodinu cesty autobusom, napriek tomu správala u nás celý víkend. Podotýkam v jednoizbovom byte. Keď sa malý narodil, vydržala som to jeden mesiac. Potom som ju jednu peknú sobotu vyrazila aj s jej synom z bytu. Musela som mať riadny histák, lebo odvtedy k nám chodila len raz do mesiaca. Po pol roku sa ale všetko vrátilo do starých kolají a ja som "trpela". Po narodení druhého synčeka sme išli meniť byt. Nebolo to také ľahké predať a kúpiť. Tak mi vtedy naši ponúkli bývanie na dva tri mesiace, kým predáme malý, kúpime veľký. A vieš čo? tá koza chodila spávať na víkendy aj tam. Do trojizbového domu, kde býval ešte aj môj brat. Nemám na to slov, ale od rozvodu som ju videla jedenkrát a som šťastná. Deti videla dvakrát, pretože ona je urazená, ona ich sem, kde je môj nový manžel nepríde pozrieť a k nim ich ja teda nepustím. A môj ex s tým súhlasí. Po rokoch, a rozvode konečne pochopil, čo je jeho rodina zač. Aspoň to bude mať jeho nová manželka ľahšie. 🙂 Prajem ti veľa síl moja. 🙂

maryjou
21. jan 2012

žienky to si robíte riadne ovulačné testy??? to kde sa kupuje???

mawiya
21. jan 2012

@maryjou ja kupujem v dm - Pepino za 7 euri - je ich tam 5. Ale ak máte nejaké lacnejšie, tiež vás poprosím o radu. V lekárni sú total drahé. :(

maryjou
21. jan 2012

ďakujem...ak sa mi nebude dariť, vyskúšam...

maryjou
21. jan 2012

@lucka867 veľmi ťa ľutujem akú máš situáciu, nie je nad " svätý pokoj" buď statočná a urob čo je pre teba správne, máme len jeden život nepremárni ho!!!!!!....keby som neodišla od ex, ešte teraz revem v byte na balkóne ako krava,,,,,a od vtedy som už zažila milión krásnych vecí, a dúfam že aj zažijem!!!! A tebe prajem ten správny krok!!!!

reiva
21. jan 2012

@kemonka Ahoj. Ako sa darí? Niečo nové?

puhinka
21. jan 2012

@reiva ,dobre si to napísala,že na školu a kariéru máme takmer celý život,do dieťa nemôžme mať kedykoľvek 🙂

a ja rozmýšlam,že si prestanem merať BT,lebo ma to dosť stresuje

ciusinka
21. jan 2012

Ahojte babulky, mohla by som sa k vam pridat? Ja som vysadila v septembri HAK a od buduceho mesiaca sa ideme s manzelom uz aktivne snazit o mimi 😉 dnes som zacala brat kyselinu listovu, tak snad sa cim skor zadari 🙂

maryjou
21. jan 2012

@ciusinka ahoj tak nech sa ti darí,,a dúfam že aj nám...už mám MS... 😢 😢 😢 😢 😢 😢

ciusinka
21. jan 2012

@maryjou A kolko sa uz snazite? Ja sa musim priznat, ze som uplny zaciatocnik, pokial ide o plodne a neplodne dni a ked tu citam niektore temy o grafoch a teplotach sa citim ako mimozemstan 😀 tak snad sa v tom rychlo zorientujem 😀

maryjou
21. jan 2012

neboj prídeš do toho, začali len v decembri, takže to bola skúška ( akože ) a už sa musí zadariť... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
plodné dni rátam, ako sa majú, testy som neskúšala...ale sú tu dobré diskusie..

mawiya
21. jan 2012

@ciusinka vela šťastia v snažílkovaní, hlavne nech nie je moc dlhé a skončí krásnym bábatkom 🙂

reiva
21. jan 2012

@puhinka Ja sa z tej BT neviem vysomáriť, teplota mi skáče hocak 😠 ... Presne na deti máme čas my ženy len určité obdobie, ktoré keď prešvihneme tak máme smolu, nie ako chlapi, tí môžu urobiť bábo aj v 60-tke keď sú schopní 🙄 ľudí, ktorí neveriacky krútia nadomnou hlavou si už prestávam všímať... ja si žijem život podľa seba a nie podľa nich a som spokojná a šťastná 🙂

puhinka
21. jan 2012

@reiva ,nechceme predsa zarobiť miliardy a odkázať ich mačke alebo psovi 😀 😀 😀

aj mne skáče,ja kašlem na to...aj tak ovulácia môže každý mesiac prísť hocikedy v rozmedzí plodných dní a graf ti to ukáže až stúpaním,že prebehla...ja ju mám už 4 deň takú istú 36,8 ...rovná čiara... 😀 na pred tým hore dole...takže to urobíme tak,že budeme spolu snažilkovať s mm každý 2-3 deň a snáď sa zadarí 🙂

januliatko1985
21. jan 2012

@maryjou ja kupuje ovu testy tu od jednej kocky na koniku, vola sa lauritka 😉

januliatko1985
21. jan 2012

MOj dnesny ovu testik:

reiva
21. jan 2012

@puhinka 😀 presne tak, naše zlatíčka nám stoja za to 🙂 čo by sme bez nich robili 😉 ...hm, tá BT sa mi nechce merať, skúsime to tak ako pri prvej 🙂 snáď sa zadarí

kemonka
21. jan 2012

@reiva ahojky u mňa nič nové 😀 čakám a čakám....inak čo študuješ? 😉

tinka378
21. jan 2012

Tak babule o tyzden testujem .....

mauerka
21. jan 2012

@tinka378 Ktory DC si teraz? Ja som 5-6 DC, takze testujem tiez niekedy od bud. tyzdna 🙂

tinka378
21. jan 2012

6 DC 🙂

kemonka
21. jan 2012

@maryjou
@mawiya
tak aj vy ste rozvedené? Asi viete kolko vás to stalo slz a tak ako píše @maryjou aj ja som až po rozvode zistila, že aký je život krásny, naozaj mi bolo super, len teraz mám zase na krku takého podobného ☹ no ale zase by som nemala svoje dievčatko, no uvidíme, ako sa to časom vyvinie, lebo sme ako na horskej dráhe, ale pre pokoj hlavne mojej dcérky som ochotná aj odísť ☹ ak sa to nezlepší