V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@sloto nieco tam vidno ale velmi slabucko, daj foto do albumu, tam to bude vidno lepsie 😉
@januliatko1985 Jeeej, januliatko...a ja ze su to stale ovu testiky...uz som bola zmatena. Tak sa na to idem blizsie kuknut 😉 Otazka, ze ktory den cyklu si prave je u teba asi zbytocna 😀
@mauerka to ale je ovu testik, mam ho aj v albume, dufam, ze taky raz bude aj tehu 😉
@januliatko1985 Ale sloto sa ta pytala, ci su to tehu testiky...preto som zostala prekvapena...uz chapem. Inak - ty si kolko pribrala pri malom? Uz na fotke po porode si cela tenunka 🙂
@mauerka pred porodom som mala 60kileciek a pribrala som 13kg, teraz som ostala na 5Otke...to su geny 😀
Jeeemine, prave pozeram v telke, ze prepustili po 5 mesiacoch z porodnice dievcatko, co sa narodilo v 24tt a vazilo 200g!!!! Uffffff.... Snad sa bude mat dobre 🙂
@mauerka tiez som pozerala na to male babo, akoze nechapacka 😕 ale je to uzasne, ze dokazu zahranit take male babo. 😵
@januliatko1985 50kg??? Tak to je dost malo v porovnani s predporodnym normalom...hmmmm, aj take sa da? 🙂 Tak ja mam teraz 54kg ale to pravidelne cvicim a zdravo sa stravujem...
@mauerka asi sa da, hned po porode som zhodila 8kg a potom pribrala 2kg, to bolo 55 a potom to stiahla a ni neviem ako na rovnu 50tku, aj pri druhom by som tak chcela 😝
BAby ja padam ,ide k nam navsteva, zajtra som tu ako na koni aj s ovu testoom,krasny vecer vam prajem 😉

@kemonka Som doštudovala už 😀 poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka na SPU v Nitre, zatiaľ mám len bc. Nateraz som to musela nechať kvôli financiám. Keď opäť našetrím a malá pôjde do škôlky, tak sa na to opäť vrhnem 🙂 teraz by som chcela ešte druhé bábo, dúfam, že sa nám to podarí do 30-tky 😀 nech nie je medzi nima veľký rozdiel... 🙂