V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@lucka867 ahoj,len ti chcem povedat ze Ta chapem a ze ti uplne rozumiem ake problemy dokaze narobit nepodarena svokra. Aj ja totiz patrim medzi tie nestastnice co maju namiesto svokry JEZIBABU ☹
Ja ale mam aspon stastie ze my mame vlastny domcek a ze manzel je na mojej strane...ale je to aj tak strasneeeeeeeeee kolko zloby dokaze do zivota priniest jeden zakerny clovek... obmedzujeme nase stretnutia na minimum ale aj tak sa musim dva dni pred planovanou navstevou psychicky pripravit na nu a dva dni po navsteve mam zilu navretu na cele od nervov...
neviem ti povedat recept ako na hnusnu svokru lebo to ani ja neviem 😖 ale jedno viem urcite a to je ze keby som nanu bola sama tak to nezvladnem a rezignujem,ale nastastie sme na nu s manzelom dvaja a to je fajn...
Myslim ze by si ste si s manzelom mali vyjasnit najprv tieto VELMI ZASADNE VECI (tie ktore vedia o com rozpravam, vedia ze je to fakt horor) a potom ked budes mat psychicky pokoj tak aj to babatko pride 😉
baby ked už ste načali zdravu stravu. MM o siedmej vytiahol 400g bonbonieru dal si par kuskov ponukol aj mna tak som si dala a on odišiel za chalanmi na pivo. Ale on ma tak navnadil, že ked odišiel zožrala som polku tej bonboniery 🤐 a teraz mi je akosi zle z toho bleeee
VIE mi niekto povedať, môže byť taký prípad, že aj napriek tomu, že má žena nižšie teploty BT môže byť tehotná? 😕 Je niečo také vôbec možné?
@kemonka vieš čo podla pocitov - bolesti brucha, množstva hlienu a ovu testov by som povedala že ovu mohla prebehnuť zo soboty na nedelu v noci alebo v sobotu večer. Ale moj drahy dal v sobotu prednosť vypitu si s kamaratmi takže sa plodenie nekonalo. Sex bol až v nedelu večer. Takže asi z miminka tento cyklus nebude nič 😖
@ciusinka ahoj, no tak to sme na tom rovnako, ja tiez zatial vobec nie som zorientovana v tych roznych grafoch bazalnych teplot a v ovulacnych testoch. Tento mesiac sme sa s manzelom prvy krat snazili, zatial bez merania teploty a ovulacnych testov... Zatial to chcem nechat tak volne a uvidim co z toho bude 😀 Drzim vam palce, nech sa vam coskoro zadari 🙂

@mawiya ďakujem aj tebe!