V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte, tak aj ja sa pridávam, my sa snažíme už 4. mesiac, ale zatiaľ nič... 😢 Máme už dcérku, bude mať 2 roky vo februári, tak toho "pracovania" na bábätku je oveľa menej, ako keď sme sa snažili o prvé. Až sa bojím, či vôbec trafíme niekedy ten plodný deň... Ale hádam od vás chytím trochu optimizmu 🙂 a podarí sa 🙂
inak rozmyšlam že od buduceho cyklu začnem merať teplotku... Aj ked som fakt zvedava či to bude možne. No možem si dať budik o 6, ale mne sa maly v noci budi tak všelijako kludne sa može stať že bude hore aj o 5 a to bude len hodka spanku alebo mi začne mrnčať 5 minut pred meranim... No fakt si to neviem predstaviť
@danielle jej držím vam palce...no my sa tiež snažime ... Dcérka mala 18.12 2roky ... v piatok by mala dosť mrcha, tak uvidime...ale dnes som si robila test a niiiiiiič ... ja, že aspon duch tam bude a nič...tak musim čakať do piatka čo bude ...
🙂 držím ti palce, ale test ukáže najskôr po troch týždňoch, myslím. Radšej počkaj, kým ti bude meškať. Ja už mám 4. deň, takže viem, že nie som tehu. 🙂
Baby neviete, ktory test dokaze ukazat uz kratko po oplodneni? Myslim ze som citala ze taky je ale neviem ci to fakt funguje...
@moonlightka my sa snažíme od apríla minulého roku, ale tak vlastne naozaj až od tohto mesiaca, lebo minulý rok som akosi nemala šancu sa trafiť 😀
@moonlightka na tych testoch s citlivosťou 10 hovoria že ukaže už po 5 dnoch od oplodnenia. Ale je to blbosť. Mne osobne pri prvom tehu ešte v 12 DPO neukazalo ani naznak ducha nič a to som si robila RAPI CLEAR s citlivosťou 10. Tak som kašlala na to A další test som si robila až v 21 DPO a ten už vyšiel uplne pozitivny. čiarky boli rovnake...
@moonlightka v lekárni ti poradia určite, ale radšej by som pár dni počkala aj tak, je taký, ktorý sa dá robiť od 5. DPO 😉
@vejula teraz som 16 DC , bud mam ovulku, alebo to cudne pobolievanie je nieco ine...
@moonlightka no neviem skus si spraviť ovu test. Ja som tento mesiac (prvy čo sa sledujem) mala počas ovulky bolesť v bruchu, mala som ho nafuknute plus ten ovulačny hlien
@moonlightka Ahoj, neviem ako sa ten test volá ale raz mi ho núkali v lekárni, vie určiť oplodnenie tuším už tri dni pred očakávanou MS... popýtaj sa v lekárni, určite ti poradia... a to pobolievanie, to môže byť ovulka 😉
@danielle Celkom chápem, že toho snaženia sa teraz nie je tak často ako bolo pri prvom 😅 ja som za posledné mesiace ovulku väčšinou prešvihla, lebo bud bol mm unavený z fušiek, alebo boli iné povinnosti, či starosti... tak snáď sa nám to čoskoro podarí 😉
@mimkaa2607 Ahoj!
Ja som to tak myslela,že vsebe jej má odpustiť a povzniesť sa nad jej rečami a ie sňou sa otom baviť,nuž ja by som šla domov k svojim,na jej mieste a potom by prišli sami nato ako je beznej ťažko,že aj to čo sa snaží porobiť sa jej zíde a jemu,by trklo v hlave,že ju ľúbi,a bol by sňou a nie proti nej,proste chcelo by to nejaký čas byť bez nich kým by ju volal späť jej muž.Ale takto je nanej samej a nie nanás,ja len to čo zvonka akoby som riešila.
@zora256 jaj tak to ano ... musi sa sama rozhodnuť 🙂 ...ale nezavidim jej to ... v dnešnej dobe su tie rodinne vztahy dost komplikovane ...
@mimkaa2607 Ahoj!
Tak to určite,ani ja som zo začiatku nemala vzťah so svokrov najlepší,hoci ešte stále ju moc nemusím,proste je veľmi ukecaná,a preto jej len toľko poviem čo uznám za vhodné,lebo sa rada chvastá a ohovára svoje deti i mňa 😖 .
ahojte baby, mono to sam nepatri...ale nema s vas niektora skusenosti s bolestou v prsiach?? Ja mavam tak par dni pred mrskou med ma prist...ale teraz ma bolia uz skoro dva tyzdne... :(
ahojte baby, mozno to sem nepatri...ale nema niektora z vas skusenosti s bolestou v prsiach?? Ja mavam tak par dni pred mrskou ked ma prist...ale teraz ma bolia uz to je viac ako tyzden a mrsku mam dostat az v sobotu. :(

@lia2712 hmmm no to som zvedava čo z toho bude