icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
23. jan 2012

@annie6 Ahoj!
Držkám palčeky aby bolo všetko vporiadku 😉
@dasa118 Ahoj!
A koľko máš do ms?Mňa boleli hneď ako sa malý uhniezďoval presne tak ako i tebe aj 2t pred ms a aj potom až do 3 mesiaca.Držkám palce 😉 aby to bolo ztohto dôvodu.

kemonka
23. jan 2012
lindusik
23. jan 2012

@kemonka nie ☹ pyta si heslo

kemonka
23. jan 2012

@lindusik ☹ hmmm tak neviem ako sa to robí, ale presne aj Januliatko mi tiež nezobrazilo kvôli tomu

puhinka
23. jan 2012

@kemonka mne ukázalo môj graf...:/

puhinka
23. jan 2012

Ahojte,je normálne,že už 6 dní mám na vlas rovnakú BT?
a čo nové? je tu niaka nová tehulka?

lindusik
23. jan 2012

@kemonka hm,som sa zaregistrovala zo srandy aj ja,ale problem je ze to ukaze predpokladany datum nasledujucej MS aj ovulky aaaale iba v pripade ze je cyklus pravidelny ☹

kemonka
23. jan 2012

@puhinka ahoj, a ktorý DC si? A akú máš teplotu? 😉

kemonka
23. jan 2012

@lindusik ja som to tiež len tak skúšala, ja si inak zapisujem na fertilityfriend.com

lindusik
23. jan 2012

@kemonka mne sa najviac pozdava tato adresa - www.kalendar.esvet.eu

kemonka
23. jan 2012

@lindusik ijha, to nepoznám, idem si to pozrieť

puhinka
23. jan 2012

@kemonka ,som 22 DC a teplotu mám 36,8...už šiesty deň za sebou,už som skúšala,či nemám pokazený teplomer,ale nemám ... 😒

zora256
23. jan 2012

@sloto Ahoj!
Gratulujem a držkám palčeky aby všetko bolo ok a skončilo to rýchlim a ľahkým pôrodom 😉 .
@lia2712 Držkám palce,aby si bola tehu🙂
@januliatko1985 Hnedastý výtok znamená uhniezďovanie oplodneného vajíčka ja som tiež mala pár dní namiesto ms a dosť toho bolo,Držkám palčeky 😉
@kemonka Ahoj!
Ja som tiež užívala Duphaston pred tehu a počas neho tiež 4 mesiace.Tak ja som brala od už ani neviem od ktorého dňa asi 10-11dňa a chodila mi na 21deň ak sa dobre pamätám,nuž a približne po pol roku som ostala tehu a mne // nevyšli hneď keď meškali ja som čakala do ďalšieho cyklu,proste mi nenapadlo byť tehotnou vtedy,proste lebo ma doki posielal predtým na umelé oplodnenie a pred bratím duphastonu som mla nepravidelnú ms tak som si počkala do ďalších 21dc a spravila znovu a tam už boli // a tak som takmer zamdlela až 3 som spravila a tak som šla k dokimu,že aj 3 testy sú pozitívne a neprišli mi,a to som bola už 5tt a 4 dni 😉
Držkám palčeky aby vám to tiež vyšlo 😉

zora256
23. jan 2012

@puhinka Ahoj!
Tak držkám palčeky aby vám to vyšlo 😉

lia2712
23. jan 2012

@zora256 🙂 dakujem...

zora256
23. jan 2012

@lia2712 😉

kemonka
23. jan 2012

@puhinka to asi nevadí, že máš stále rovnakú teplotu, len nech sa drží aj nadalej hore 😉

kemonka
23. jan 2012

@zora256 jej tak to si viem predstaviť, ako si sa tešila, to je zaujímavé, že ti ale nevyšli // hneď, ty brdooo, ale asi sa to stáva občas aj takto 😉
No len kvôli tomu som chcela vedieť o tom duphastone, že kedy by som to mala očakávať, či ešte počas bratia, ale tak asi podla toho ako píšeš, to bude asi až doberiem tých 20 tabliet
ale myslela som že už prídu aj samé, lebo pred tými liekami ma už bolia dosť dlho prsia :( hmmm... no ktovie aké hormonálne zmeny sa teraz vo mne deju

zora256
23. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Tak veru,stáva,ale oto je väčšie prekvapenie a radosť,aj mňa boleli prsia,ale tak som tomu nedáva žiadny zmysel ja som ani netušila,že som vtom,nuž ale tak vieš prečo,kvôli tomu testu,no čo už,tak len pekne vyčkaj času ako húska klasu 😉 Držím palčeky 😉

puhinka
23. jan 2012

dnes som si pozerala pôrody...premkol ma strach,keď som to videla,ale keď som si spomenula na môj pôrod a na to,čo všetko som pri tom zažívala,tak si myslím,že to zmáknem ľavou zadnou 🙂
len aby si tá naša spermia našla cestu k vajíčku a hlavne vnútromaternicovému 🙂

kemonka
23. jan 2012

@zora256 oj ja tomu neverím, že by som mohla byť tehotná, veď ani ovulácia, ani teplota ani ovu testy nič tomu nenasvedčovalo v predošlých dnoch a mám už len posledný tehu test, tak ho lutujem minúť, i keď jasné, že by som zase nakúpila do zásoby, ale tak nechcem zase to sklamanie ☹

kemonka
23. jan 2012

ahaaaa na niečo som prišla, nastavila som si niečo, skúste či uvidíte?
Tá MS je tam označená len akože, potom tam je pauza, ale posledné dni meriam poctivo
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lilikanika/g...

januska77
23. jan 2012

ahojte.Pripájam sa k Vašej téme aj my by sme chceli tento rok splodiť bábätko,ale ešte čakám na výsledky z cytológie.

januliatko1985
24. jan 2012

@kemonka ani mne nede zobrazit tvoj grafik.

lindusik
24. jan 2012

@januska77 ahoj, tak myslim ze mozem povedat za vsetky baby, ze drzime palceky silno 😀

vejula
24. jan 2012

@januliatko1985 ahoj rozbehla sa mrcha? klesla teplota? či ostala hore a si tehu

lindusik
24. jan 2012

@puhinka 😀 ja zasadne taketo veci nepozeram...spomienka na moj porod nieje nic moc...ale vsetko to co bolo predtyyyym a potooom...hmmm tak to uz hej. Tehotenstvo a materstvo je kraaasa (hm,dnes som akasi precitlivena 😀 )

kemonka
24. jan 2012

@puhinka ty radšej nepozeraj takéto dokumenty 🙂

kemonka
24. jan 2012

Dobre ranko žienky, ako sa máte? Čo je u vás nové? 😀

dasa118
24. jan 2012

@kemonka ano ja uzivam Duphaston, pytaj sa 🙂