V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte,je normálne,že už 6 dní mám na vlas rovnakú BT?
a čo nové? je tu niaka nová tehulka?
@lindusik ja som to tiež len tak skúšala, ja si inak zapisujem na fertilityfriend.com
@sloto Ahoj!
Gratulujem a držkám palčeky aby všetko bolo ok a skončilo to rýchlim a ľahkým pôrodom 😉 .
@lia2712 Držkám palce,aby si bola tehu🙂
@januliatko1985 Hnedastý výtok znamená uhniezďovanie oplodneného vajíčka ja som tiež mala pár dní namiesto ms a dosť toho bolo,Držkám palčeky 😉
@kemonka Ahoj!
Ja som tiež užívala Duphaston pred tehu a počas neho tiež 4 mesiace.Tak ja som brala od už ani neviem od ktorého dňa asi 10-11dňa a chodila mi na 21deň ak sa dobre pamätám,nuž a približne po pol roku som ostala tehu a mne // nevyšli hneď keď meškali ja som čakala do ďalšieho cyklu,proste mi nenapadlo byť tehotnou vtedy,proste lebo ma doki posielal predtým na umelé oplodnenie a pred bratím duphastonu som mla nepravidelnú ms tak som si počkala do ďalších 21dc a spravila znovu a tam už boli // a tak som takmer zamdlela až 3 som spravila a tak som šla k dokimu,že aj 3 testy sú pozitívne a neprišli mi,a to som bola už 5tt a 4 dni 😉
Držkám palčeky aby vám to tiež vyšlo 😉
@zora256 jej tak to si viem predstaviť, ako si sa tešila, to je zaujímavé, že ti ale nevyšli // hneď, ty brdooo, ale asi sa to stáva občas aj takto 😉
No len kvôli tomu som chcela vedieť o tom duphastone, že kedy by som to mala očakávať, či ešte počas bratia, ale tak asi podla toho ako píšeš, to bude asi až doberiem tých 20 tabliet
ale myslela som že už prídu aj samé, lebo pred tými liekami ma už bolia dosť dlho prsia :( hmmm... no ktovie aké hormonálne zmeny sa teraz vo mne deju
dnes som si pozerala pôrody...premkol ma strach,keď som to videla,ale keď som si spomenula na môj pôrod a na to,čo všetko som pri tom zažívala,tak si myslím,že to zmáknem ľavou zadnou 🙂
len aby si tá naša spermia našla cestu k vajíčku a hlavne vnútromaternicovému 🙂
@zora256 oj ja tomu neverím, že by som mohla byť tehotná, veď ani ovulácia, ani teplota ani ovu testy nič tomu nenasvedčovalo v predošlých dnoch a mám už len posledný tehu test, tak ho lutujem minúť, i keď jasné, že by som zase nakúpila do zásoby, ale tak nechcem zase to sklamanie ☹
ahaaaa na niečo som prišla, nastavila som si niečo, skúste či uvidíte?
Tá MS je tam označená len akože, potom tam je pauza, ale posledné dni meriam poctivo
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lilikanika/g...
ahojte.Pripájam sa k Vašej téme aj my by sme chceli tento rok splodiť bábätko,ale ešte čakám na výsledky z cytológie.

@annie6 Ahoj!
Držkám palčeky aby bolo všetko vporiadku 😉
@dasa118 Ahoj!
A koľko máš do ms?Mňa boleli hneď ako sa malý uhniezďoval presne tak ako i tebe aj 2t pred ms a aj potom až do 3 mesiaca.Držkám palce 😉 aby to bolo ztohto dôvodu.