V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
didevčata zdravím Vas...no dlho som tu nebola tak som zvedava čo mi poviete..kde začať??no nejako sa mi v poslednej dobe začala točiť hlava a príšerne ma svrbeli asi pred dvoma dnami prsia!!!!neskutočnééééééé...myslíte si že to može byť príznak tehu?? 😠
@zdenka270921 no vidis, nemusia tie teplotky skakat az daleko do vysin, staci, ze su "vyssie" a velmi neklesaju.Tak Majka sa potesi 😅 , ze nebudes tak santit na svadbe. 😅 snad aj nam sa coskoro zadari a budeme bruskate na tej svadbe obe 😝
@puhinka no a nastavila som to takto:
tam kde máš svoj prihlasovaci nick, máš v okienku 3 znaky (vykričník, pošta, koliesko) - tak klikni tam na nástroje (také koliesko)
potom klik na "nastavenia menštruačného kalendára"
a dole sa ti zobrazí ponuka - počet dní, dlžka cyklu a "KOMU ZOBRAZIT GRAF" 😀
tak tam treba označiť že "všem" 😉
@kemonka jeee, tak skusim hodit link, ze ci zobrazi moj grafik:
http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
@puhinka
no skúste či to ide
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lilikanika/g...
len mi trochu vrtá v hlave, že ako môžem mať vyššiu teplotu, keď som si robila ovu test a nič, ani duch - a teraz mi to stúpa po 4 mesiacoch 😨 😨 😨 nechapačka
@silvuska47 hej hej tam je v pravo hore, sú tam tri - vedla toho ako maš že odhlasiť
@januliatko1985 no neviem ale v sobotu mi vychádza mrška tak uvidím..zatial žiadne iné príznaky nemám...okrem tych točákov a tých prs...
@kemonka no ja fakt neviem ja som nič nenašla také...tuším sa zase musí na to kuknuť moj mm..
@zdenka270921 neboj, je to tam aj keď je to nekvalitne, teším sa vduchu, aj tomu, že si sa prišla s nami o to podeliť 😉 a tie teploty by ti už klesali, bude to ono, VER 😉 😉 😉
@kemonka ,tak už som si to nastavila 🙂
http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
toť,môj graf...
@kemonka ,ty máš dobré skoky 🙂
@kemonka @puhinka jeziiis a tie hviezdicky naozaaaj :D a ja som sa ich snažila aj posúvať, že čo toto reku tu môže byť :D :D :D
@januliatko1985 nooo, dúfam, že na tej jej svadbe už budeme len sedieť a vyjedať 😵
@puhinka
@januliatko1985
pozeram že vy máte iný link, ktorý tu davate, asi davate zle....to zase tak komplikované, ale vysvetlím vam ako vložiť graf 😀 😀 😀
dole dole pod grafom máte "zápis teplot" a vedla je "sdílet graf"
no a tam sa vam zobrazí URL adresa a túto treba skopírovať 😀 😀 😀
@januliatko1985 no veď to že neprebehla, ale teploty šli hore - som zvedavá zajtra - či to nie je spôsobené uživaním duphastonu, no neviem, už myslím všelijako, ale príšerne ma bolia prsia a strašne ma kríže bolia už asi 3 dni, normálne som rozmýšlala, že už si tabletku dam 😒
@kemonka ďakujem 🙂 no veď niekde som to musela vypustiť zo seba,hehe.. a okolie radšej ešte nebudem plašiť, ak by to nevyšo 🙂
@kemonka no nestaci, ze ti vystupila teplotka, to nemusi znamenat, ze ovu bola, je to len jeden vzostup, ak sa ti teplotka bude drzat hore 3 dni , tak vtedy ti aj oznaci, ze ovu prebehla 😉
@puhinka tak to vyzera, ze ovu bola, len nech sa ti este teplotka drzi hore minimalne dva dn a budes si iste, ze urcite prebehla 😉
@januliatko1985 aha chapu, tak uvidím zajtra, ale asi z ovu nič nebude, lebo včera som tiež robila ovu a vôbec vôbec nič, len už keby tá MS došla bo ma ide už poraziť ☹ 😀 😀 😀

@kemonka ale som rada, že to vidíte, lebo keď kukám na tú hroznú mobilovú fotku, kde ani ten nápis MAX nevidno normálne, tak mi je až smiešne 😀