V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 Pravdaže 😀 Už od tretej som bola hore a nešla som sa dočkať rána, medzitým sa mi len o testoch snívalo, och, psychika pracuje.. Ale poslušne hlásim- teplota 36,9 a slabý duch opäť.. Och,ale ma v noci bolelo brucho, furt som tŕpla,že to už mrcha.. no počkám dva dni a kúpim nejaký iný test a skúsim ten 😉
@zdenka270921 super, to ti verím, že ani spať ti to nedalo, veď to je aké vzrušo 😀 a manžel si nevšimol, že nevieš spať? Či už niečo tuší?
@januliatko1985 no ako teplota? Si predstav, že moja je hore a dnes mi na fertility označilo už aj červenu čiaru ovulačnú 😨 ale testy som si priebežne robila a podla testov žiadna ovu sa nekonala ani podla testera slin, nevieš mi to vysvetliť? Myslíš že je nejaká slepá ovulácia :D či ako?
@zdenka270921 ja vidím tiež dve 🙂 to je super! inak ja som ich mala takéto isté,tá druhá bola úplne slabučká,ale bola tam..
Ahojte žienky...... 🙂 ako sa máte? Som sa snažila trošku vypnúť od babatkovských tiem 😀 idem zajtra k dokymu dať si spraviť komplet prehliadku či som ok a či môžme kľudne pracovať na babatku.... ma drahý vyslal, že daj sa vyšetriť 😀 😀 😀 a vy ako? čo nového? ktorá je už tehulka???????
baby pridavam sa !mam 2rocnu kocku ktora uz pekne chodi do skolky v septembri budeme mat 3 a ked nam to vyslo tak druhe by sa narodilo v oktobri ale to uvidime o tyzden !!
@havana21 ja nič, druhý týždeň ma bolia prsia, kríže, no všelijako mi je, už som myslela, že konečne dostanem MS, a bola som aj ja nakoniec na preventívku, tak mi predpísali Duphaston na upravu cyklu, tak teraz ho beriem, ale ešte nič nedošlo ☹ a v pondelok budem ešte volať ohladom cytologie
@kemonka ahojky ... No, prsia ma stale neprestali boliet, ine priznaky nepocitujem a testiky mam doma 2 a mam pokusenie si urobit... No neviem, ci mam urobit pred mrskou... Alebo pockat na nu... Ci pride alebo nie.. V sobotu by som mala dostat. Teoreticky test by uz, keby zajtra rano urobim asi mal ukazat co-ako?ci? Joj som z toho taka netrpezliva.,.
A ty sa mas ako?
@kemonka ahoj moja, keď sa pozrieš, tak pod tvojím aktuálnym grafom je tlačidlo Share (sivý obdĺžniček), naň klikni a budeš tam mať dve adresy, z toho prvá je HTML code. z tej ja skopírujem len web adresu, teda to, čo je v uvodzovkách. skús a uvidíme, či ti to pôjde 🙂
mám sa fajn, pôjdem totiž nečakane na dovolenkuuuuu 😀
@dasa118 tak ak chceš, tak si urob zajtra ráno, alebo ak máš vydrž tak počkaj, ja by som počkala do tej soboty 🙂
no ja tiež podobne sa mám, neviem čo sa deje, ale mám posledný test, tiež aby som mala pokoj som na neho poškulovala, ale nakoniec si ho nejdem urobiť, lebo nechcem zažiť to sklamanie ak by náhodou nebolo nič, radšej si ho nerobím. Skúsim dobrať ten duphaston a potom uvidím, možno dôjde MS ☹
len nechápem, prečo mám hore graf, aká ovulka bola, no nepohnevala by som sa keby sa nejaké vajíčko zakotúlalo 😀
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_m...
dala som teraz len " kopirovať adresu obrázka" bo inak mi to nejde
@kemonka ja dnes takto, ziadna vyrazna zmena, ale tie teploty su nizke uz dlhsiu dobu, takze "predovulkovske", takze mam stale nejaku tu sancu.tu je grafik:
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
Tak s tou tvojou ovulkou, no neviim ti v tomto poradit. 😨 este ked zajtra ti vyskoci teplotka, tak prebehla, ale nechapem, preco by ti to ovu test neukazal 😨
@kemonka este mi napadlo,ze ci ta teplotka ti nemohla vyskocit z toho dufiku?hmm.kedy si ho zacala brat?
@lia2712 akurat som pozerala tvoj album:D a ovu test si robila tiez? dnes tu druhu ciarocku krasne vidno.

@kemonka ,ja mám horúce telo,ako radiátor 😀