icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lia2712
25. jan 2012

@januliatko1985 no ovu test si robim zaroven s tehotenskym...a uz siedmy den taky isty vysledok

kemonka
25. jan 2012

@januliatko1985 no možno je to kvôli Duphiku, beriem ho od soboty

kemonka
25. jan 2012

@januliatko1985 a ešte dodávam, že bolesti mám od 16.1. - druhý týždeň

januliatko1985
25. jan 2012

@kemonka pozeram tvoj grafik a presne do tej soboty ti stupla, tak asi z toho to bude.a teraz ovu testy nerobis?

kemonka
25. jan 2012

@januliatko1985 dnes si urobim zase, ale doteraz boli uplne biele tie testy, ani náznak ducha, nič 😀

martaniana
25. jan 2012

no my teraz od februára sme chceli začať pracovať na druhom bábätku a akurát teraz musím byť chorá a brať antibiotiká...tak zas o mesiac musíme počkať..Držím palce všetkým ostatným snažilkám 🙂

kemonka
25. jan 2012

teraz to možno klesne a príde MS ktorá by mala prísť po dobratí Duphastonu

januliatko1985
25. jan 2012

@kemonka viem, ze dufik sa ma brat po ovulke 10-14dni, potom by mala prist ms.ale neviem co sa stane v pripade ked ovu este nebola ako u teba a dufik beries,hmm.

januliatko1985
25. jan 2012

@mauerka tak uz testujes ovu testiky? 😉

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka hmm, skús kliknúť Share your Chart, asi nemáš nastavené povolenie zdieľať tvoje grafy s verejnosťou 😉 prepáč, mám veľa roboty, tak neskoro odpovedám.

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka klikla som na tú linku, čo si zadala, ale tam vidím svoj graf 😀 júúúj, tak rada by som ti pomohla s tým nastavením, ale neviem ako 😒

zelovocka
25. jan 2012

@havana21 ja nič nové, som 5DC, tak pomaly čakám na ovulku 😉 ale fakt pomaly. najskôr bola 14DC 😀

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka ved to je v pohode 😉 najprv praca..... 😀
joj nastavila som si, všetky kolonky som odfajkla a niečo sa podarilo, tak hádam to vyjde teraz 😀

copyrujem
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/38be16/]My Ovulation Chart[/url]

kemonka
25. jan 2012

My Ovulation Chart

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka no kukaj toto: http://www.fertilityfriend.com/home/38be16

graf síce nevidno, ale je tam napísané že CD 92, 3 DPO - takže to sú tvoje údaje? sedí to?
ak hej, tak sa blížime 😀 k dosiahnutiu úspechu 😉

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka alebo takto som to špecialne skopírovala :D

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka hej moje je to a k čomu sa blížime?

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka jéj, no takto ako obrázok to vidím. fu, poriadne dlhý cyklisko 😀 pozerám že ovulka bola pred pár dňami, paráda 🙂

som písala, že sa blížime k dosiahnutiu úspechu, čo je zobrazenie tvojho grafu 😉

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka no hej, to som chcela vedieť, že pred 3 dnami mi vyznačilo ovulku, ale robila som si priebežne celý január ovu testy a boli negatívne, žiadna ani slaba čiarka nebola, tak tomu nechapem 😨

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka hm tak to neviem, jedine folikulometriou by sa to dalo potvrdiť. a ty si ovulkovské bolesti/špinenie asi nemala, čo?

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka nemala, len ma bolia kríže a prsia do 16.teho

zora256
25. jan 2012

@reiva Ahoj!
Tak to by si mal,keď to tak máš už rok.Aj ja som po roku šla,to tak aj vravievajú,že ak rok nič,tak treba k lekárovi.
@kemonka Ahoj!
Tak to nemáš Bohviečo,keď takto ani nevieš,že či si vtom,alebo nie,a nechystáš sa k lekárovi si dať upraviť cyklus?
Ja som si z Bonprixu raz cez net objednávala,ale to boli tehu nohavice,tak veľmi Ti asi neporadím,to závisí čo si objednávaš ak bundu,kabát tak áno o číslo menšie,lebo sa pri šití pridáva na zvrchníky jedno číslo ale ak niečo na telo,tak nie tak skutočnú veľkosť objednávaj,lebo Ti bude malé.

zelovocka
25. jan 2012

@kemonka tak uvidíš, akú dlhú budeš mať luteálku. taká priemerná trvá maximálne 16 dní (ideál je 14), tak si napočítaj 16 dní od tej vyznačenej ovulky a ak nedostaneš MS, skoč k lekárovi, že čo s tým. Duphik ako znášaš?

adka8570
25. jan 2012

@crapula ahoj, dlhsie som tu nebola... my sa snazime skoro rok, no zatial nic,ale snad to uz vyjde, tak velmi uz chcem mat brusko. aj vam drzim palceky.

zora256
25. jan 2012

@silvuska47 Ahoj!
Ja som tak mala tiež na začiatku tehu ešte aj na stoličke sa mi pri sedení točila hlava a bradavky som šla zošalieť,lebo hocikde som si ich nemohla pošúchať len čo sa o ne čosi obtrelo tielko,pulover srbelo to až až.Držím palce! 😉

zora256
25. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Tak už som si spomenula ty berieš Duphasto,takže už by si mala mať ms ok,a ak Ti mešká tak budeš vtom,lebo pri ňom len tak nemešká bez toho že by si nebola.Tak držkám palčeky! 😉

zora256
25. jan 2012

@zdenka270921 Ahoj!
Držkám palčeky aby sa udržalo mimi🙂
@dasa118 Nemáš zač,držkám palčeky 😉

kemonka
25. jan 2012

@zora256 juuj bodaj by ťa vyslišali tam hore 😉 hej hej beriem duphaston od soboty, dnes je to 5ty deň, tak myslíš, že už som mala dostať MS?

kemonka
25. jan 2012

@zelovocka Duphastonik myslím, že dobre znášam, počkam ešte par dni, asi mi nič iné nezostava, že ako sa to vyvinie

kemonka
25. jan 2012

juj inak aj mne sa dnes točí hlava, normlne sa mocem dnes @zora256 a príšerne tie kríže a akoby celá panva mi išla prasknúť

@zelovocka Tak a tá kamoška čo som sa minule pýtala na jej graf, je tehulka, práve mi písala, že bola u doktora dnes a má to potvrdenééééé 🙂