V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka pozeram tvoj grafik a presne do tej soboty ti stupla, tak asi z toho to bude.a teraz ovu testy nerobis?
@januliatko1985 dnes si urobim zase, ale doteraz boli uplne biele tie testy, ani náznak ducha, nič 😀
no my teraz od februára sme chceli začať pracovať na druhom bábätku a akurát teraz musím byť chorá a brať antibiotiká...tak zas o mesiac musíme počkať..Držím palce všetkým ostatným snažilkám 🙂
@kemonka viem, ze dufik sa ma brat po ovulke 10-14dni, potom by mala prist ms.ale neviem co sa stane v pripade ked ovu este nebola ako u teba a dufik beries,hmm.
@zelovocka ved to je v pohode 😉 najprv praca..... 😀
joj nastavila som si, všetky kolonky som odfajkla a niečo sa podarilo, tak hádam to vyjde teraz 😀
copyrujem
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/38be16/]My Ovulation Chart[/url]
@kemonka no kukaj toto: http://www.fertilityfriend.com/home/38be16
graf síce nevidno, ale je tam napísané že CD 92, 3 DPO - takže to sú tvoje údaje? sedí to?
ak hej, tak sa blížime 😀 k dosiahnutiu úspechu 😉
@reiva Ahoj!
Tak to by si mal,keď to tak máš už rok.Aj ja som po roku šla,to tak aj vravievajú,že ak rok nič,tak treba k lekárovi.
@kemonka Ahoj!
Tak to nemáš Bohviečo,keď takto ani nevieš,že či si vtom,alebo nie,a nechystáš sa k lekárovi si dať upraviť cyklus?
Ja som si z Bonprixu raz cez net objednávala,ale to boli tehu nohavice,tak veľmi Ti asi neporadím,to závisí čo si objednávaš ak bundu,kabát tak áno o číslo menšie,lebo sa pri šití pridáva na zvrchníky jedno číslo ale ak niečo na telo,tak nie tak skutočnú veľkosť objednávaj,lebo Ti bude malé.
@silvuska47 Ahoj!
Ja som tak mala tiež na začiatku tehu ešte aj na stoličke sa mi pri sedení točila hlava a bradavky som šla zošalieť,lebo hocikde som si ich nemohla pošúchať len čo sa o ne čosi obtrelo tielko,pulover srbelo to až až.Držím palce! 😉
@zdenka270921 Ahoj!
Držkám palčeky aby sa udržalo mimi🙂
@dasa118 Nemáš zač,držkám palčeky 😉

@januliatko1985 no ovu test si robim zaroven s tehotenskym...a uz siedmy den taky isty vysledok