V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@silvuska47 meraním bazálky (to zistíš tri dni po ovu) a ovu testíkmi (to zistíš vopred).
Pekny večer prajem, mozem sa pridať k vám? Snažilkujeme už sice dlhšie ale pre poćiatočnú ignoráciu mojim ex gynekologom sa možme naplno snažiř až teraz po zmene lekárky, ktorá mi diagnostikovala Syndrom polycystickych vajecnikov, zajtra si idem po vysledky hormonalneho profilu tak uvidime, k tomu mam strasne nepravidelny cyklus, takže naše snažilkovanie je dos´t komplikované ale musím veriť že to zvládneme 😎
Podrobnejšie som o svojich problémoch napísala vo fotoblogu..
Dufam že ma medzi seba prijmete a budeme sa moct vzajomne podporovat v nasich úspechoch 🙂
Inak keď to tu tak číta, každá máte nejaké zdravotné problémy ženského charakteru....máte to ťažké..hlavne psychika....ja mám pravidelnú menštr.,,zatiaľ mi nič také nieje tak dúfam že sa nám to s manželom podarí.....a prajem to aj vám...
@maryjou to mas pravdu ze velmi vela zien ma problemy po zenskej stranke v dnesnej dobe, a hlavne tie ktore chcu otehotniet a nedari sa im preto dlhu dobu. ale ja verim ze na kazdu zenu raz pride "rad" a ze sa docka // a stastneho narodenia zdraveho babatka! 🙂 Nadej umeira psoledna. 🙂
Boze baby, ja mam taku chut na sladke, ze som si otvorila dezert 😅 Muz siel na pivko s kamosmi, tak uz to vidim,ze ho spraskam cely sama.
@januliatko1985 😀 ako keby som videla seba 😀 😀 😀 no ale ja si musim davat pozor lebo mi stale zostalo 6kil po prvom tehu a chcela by som este daco zhodit predtym ako pride dalsie ....inak uz teraz vyzeram ako v tretom mesiaci 😀
Ahojte pridavam sa...tak moje cudne pocity skoncili...stale neviem ci to nieco bolo alebo len ovu...ale skusali sme aj vcera pre istotu ak to bola ovu...no som z toho jelen...ale nestracam nadej 😉

@zora256 Ahoj. No vieš, len ja som do konca novembra kojila 😅 ešte malú, tak ten cyklus mám možno z toho rozhádzaný, ale posledné dva cykly boli už v pohode, tak ešte počkám jeden dva mesiace a uvidím.