icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
26. jan 2012

@zuszana dakujem za vysvetlenie 🙂 ak este stihnem tak sa skusim opytat🙂 kazde euro je dobre. dakujem este raz.

katty27
26. jan 2012

@janusa_ to si iba platíš, aby si potom mala lepšiu matersku,,alebo ak by si sla marodovať lepsiu marodku. tak ja som si dala vym. základ 700 eur,,a materska by mala byť 440 eur + plat z práce,,

katty27
26. jan 2012

@zuszana dikes,,už sa ani nesnažíme,,lebo ked sa privelmi snažíme nejde to,,tak na to velmi nemyslime,,ale dúfam, že ms už nepride,,ak nie ved máme kopec casu 270 dni xixi 🙂) držím aj vam palce,,nech už ms nepride 🙂

reiva
26. jan 2012

@janusa_ Ahoj. DNP znamená dobrovoľne nemocensky poistená osoba v Sociálnej poisťovni 🙂 podľa toho z akého vymeriavacieho základu si platíš toto DNP, podľa toho ti vyrátajú MD. Je to dobré prilepšenie si, avšak podľa novely zaniká 1.februárom. Ak by si chcela mať nárok, choď sa prihlásiť a budeš poistená 270 dní odo dňa prihlásenia, takto si to vieme ešte predĺžiť. Do októbra máš teda čas otehotnieť. 😉

janusa_
26. jan 2012

@katty27
@reiva dakujem za vysvetlenie 🙂

zdenka270921
26. jan 2012

No ahojte baby..tak ten vrchný je zo včera.. (inak dočítala som sa,aj dopočula, že už boli prípady,že aj po dvoch pozitívnych testoch nič z toho nakoniec nebolo) Mrcha zatiaľ nikde,aj keď brucho bolí sakramensky, dnes som test nerobila, ale mám už v zásobe ďalší na zajtra 😅 - kúpila som pre istotu inú značku, ak ma táto rapiclear chce oklamať 😖

zuszana
26. jan 2012

@janusa_ nemáš za čo, veru v dnešnej dobe je dobré každé euro 🙂
@katty27 ďakujem aj ja, netreba na to veľmi myslieť, aj keď ja som ešte nenašla recept na to ako na to nemyslieť ☹ ak vieš, daj vedieť 🙂 ale už sa aj ja snažím brať to tak, že ak teraz nie tak nabudúce a tak stále dokola a snád to do tých 270 dní stihneme 😀

kemonka
26. jan 2012

@monikapt jej, to vyzerá dobre, tak dlho zvykneš meškať? Či ti meška? 🙂

kemonka
26. jan 2012

@reiva tak si stihla 😀 ja som to vybavovala poštou, 20. som sa odhlásila a včera som posielala prihlášku na novo od 31.1. tak dúfam, že som to dobre spravila 😀

zuszana
26. jan 2012

@zdenka270921 no a je to tam, nie? pekné čiaročky vidno...

kemonka
26. jan 2012

@zdenka270921 no silnie mojko, držím palce, kedy sa chystáš k doktorovi? 😉 A čo manžel už vie? 🙂

maryjou
26. jan 2012

@zelovocka ďakujem, veľmi múdre slová!!!

zdenka270921
26. jan 2012

@zuszana juj, ja sa modlim a dufam 🙂
@kemonka 😎 dakujem ti:* nikto nic nevie, iba mamina 🤐 este pockam, spravim testik zajtra aj cez vikend a ked ani mrcha nedojde nacisto, tak skocim za dokym buduci piatok..

maryjou
26. jan 2012

@janusa_ to si mladučka, ale neboj sa, prišli čo je príčina a určite sa ti podarí!!!!...veľa šťastia!!!

kemonka
26. jan 2012

Ahojte babulienky 😀
ja po starom 😀 dokonca som si urobila ráno test bo mi nedalo, ale nič tam nevidím ☹ i keď podla toho FF som 4 DPO
no ale som si dnes zmenila gynekologičku, tak som rada, počkam ako sa to vyvinie po Duphastone, a potom v marci pôjdem za nou riešiť situáciu 🙂

monikapt
26. jan 2012

@kemonka teraz neviem co mas na mysli,ze mi meska 😕 mrcha mi nemeska estemala by som dostat 31.1 podla FF,tak uvidime

kemonka
26. jan 2012

@monikapt jaaaj, ja som myslela, či máš taký dlhý cyklus, lebo som pozerala na to, že si 33 DC, tak to preto

reiva
26. jan 2012

@kemonka No hej stihla som, tak dúfam, že nám toto ešte pomôže 🙂 škoda len, že sa nemôžem teraz zamestnať, lebo nejak prestávame finančne vykrývať záväzky, ale tak aspoň brigády nám nezakázali 😀
@zdenka270921 Zdeni, myslím, že toto už neklame 😉

janusa_
26. jan 2012

@maryjou dakujem krasne 🙂 urcite sa nam to raz podari vsetko ma svoj cas🙂

janusa_
26. jan 2012

@zdenka270921 tie ciarocky je velmi pekne vidiet 🙂 drzim palceky aby silneli! 🙂

pepina001
26. jan 2012

no my dievčence od začiatku roka tiež skúšame...takže uvidím čo prinesú najbližšie týždne, nechám sa prekvapiť

januliatko1985
26. jan 2012

@vejula nezobrazuje grafik? tak skusim este raz: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...

zdenka270921
26. jan 2012

@janusa_ dakujem 🙂 aj ked mi je tazko uverit, ze by to tak hned na prvykrat 🙂

janusa_
26. jan 2012

@januliatko1985 uz ti ukazuje grafik 😉

januliatko1985
26. jan 2012

@kemonka ja by som tiez testla, aaale teplota mi dnes este viac klesla a ovu test, taky ako vcera, len o milimetriik silnejsi, joooj a taak ma boli lavy vajecnik, ze ma az pri chodzi boli, dufam,ze to nebude cysta abo cooo 😒
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...

vejula
26. jan 2012

@januliatko1985 ja sice tym grafom moc nerozumiem ale pokles teploty je ovulka alebo mrška? či jako???
a ovu testik si dnes robila?

janusa_
26. jan 2012

@zdenka270921 nie je zaco 🙂 niekedy sa podari aj na prvy krat mozes byt rada 🙂

zdenka270921
26. jan 2012

@januliatko1985 no konecne uz vidim tvoj graf, ale riadne je divoky,,a to co ten pokles?? nejde ovulka?

januliatko1985
26. jan 2012

@zdenka270921 jooj mas stastie, si jedna z tych, co sa to podari na prvy sup, aj ja chceeeeem. dnes tu bola kamoska Zlata, asi vies ktora, je v 31 tt, boloa tu skoro cely den, tak furt som jej kukala na brusko a tisko zavidela, ale som sa aj nahladkala, lebo v brusku ma maleho akrobata, neskutocne kopkal, tak som sa taaak rozplyvala, dufam, ze som sa nakazila heh 😅 😅

januliatko1985
26. jan 2012

@zdenka270921 no bodaj by sa blizila ovulka, sak ma taak boli lavy vajecnik, a testiky furt rovnyke, nechaaaapem.