V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ Ahoj. DNP znamená dobrovoľne nemocensky poistená osoba v Sociálnej poisťovni 🙂 podľa toho z akého vymeriavacieho základu si platíš toto DNP, podľa toho ti vyrátajú MD. Je to dobré prilepšenie si, avšak podľa novely zaniká 1.februárom. Ak by si chcela mať nárok, choď sa prihlásiť a budeš poistená 270 dní odo dňa prihlásenia, takto si to vieme ešte predĺžiť. Do októbra máš teda čas otehotnieť. 😉
No ahojte baby..tak ten vrchný je zo včera.. (inak dočítala som sa,aj dopočula, že už boli prípady,že aj po dvoch pozitívnych testoch nič z toho nakoniec nebolo) Mrcha zatiaľ nikde,aj keď brucho bolí sakramensky, dnes som test nerobila, ale mám už v zásobe ďalší na zajtra 😅 - kúpila som pre istotu inú značku, ak ma táto rapiclear chce oklamať 😖
@janusa_ nemáš za čo, veru v dnešnej dobe je dobré každé euro 🙂
@katty27 ďakujem aj ja, netreba na to veľmi myslieť, aj keď ja som ešte nenašla recept na to ako na to nemyslieť ☹ ak vieš, daj vedieť 🙂 ale už sa aj ja snažím brať to tak, že ak teraz nie tak nabudúce a tak stále dokola a snád to do tých 270 dní stihneme 😀
@zdenka270921 no silnie mojko, držím palce, kedy sa chystáš k doktorovi? 😉 A čo manžel už vie? 🙂
Ahojte babulienky 😀
ja po starom 😀 dokonca som si urobila ráno test bo mi nedalo, ale nič tam nevidím ☹ i keď podla toho FF som 4 DPO
no ale som si dnes zmenila gynekologičku, tak som rada, počkam ako sa to vyvinie po Duphastone, a potom v marci pôjdem za nou riešiť situáciu 🙂
@kemonka No hej stihla som, tak dúfam, že nám toto ešte pomôže 🙂 škoda len, že sa nemôžem teraz zamestnať, lebo nejak prestávame finančne vykrývať záväzky, ale tak aspoň brigády nám nezakázali 😀
@zdenka270921 Zdeni, myslím, že toto už neklame 😉
no my dievčence od začiatku roka tiež skúšame...takže uvidím čo prinesú najbližšie týždne, nechám sa prekvapiť
@vejula nezobrazuje grafik? tak skusim este raz: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
@janusa_ dakujem 🙂 aj ked mi je tazko uverit, ze by to tak hned na prvykrat 🙂
@kemonka ja by som tiez testla, aaale teplota mi dnes este viac klesla a ovu test, taky ako vcera, len o milimetriik silnejsi, joooj a taak ma boli lavy vajecnik, ze ma az pri chodzi boli, dufam,ze to nebude cysta abo cooo 😒
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
@januliatko1985 ja sice tym grafom moc nerozumiem ale pokles teploty je ovulka alebo mrška? či jako???
a ovu testik si dnes robila?
@januliatko1985 no konecne uz vidim tvoj graf, ale riadne je divoky,,a to co ten pokles?? nejde ovulka?
@zdenka270921 jooj mas stastie, si jedna z tych, co sa to podari na prvy sup, aj ja chceeeeem. dnes tu bola kamoska Zlata, asi vies ktora, je v 31 tt, boloa tu skoro cely den, tak furt som jej kukala na brusko a tisko zavidela, ale som sa aj nahladkala, lebo v brusku ma maleho akrobata, neskutocne kopkal, tak som sa taaak rozplyvala, dufam, ze som sa nakazila heh 😅 😅
@zdenka270921 no bodaj by sa blizila ovulka, sak ma taak boli lavy vajecnik, a testiky furt rovnyke, nechaaaapem.

@zuszana dakujem za vysvetlenie 🙂 ak este stihnem tak sa skusim opytat🙂 kazde euro je dobre. dakujem este raz.