icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
28. jan 2012

@crapula ,to áno,však aj teraz je obor a prevyšuje svojich rovesníkov
no a nemala som šancu ho vytlačiť,tak to po 9 hodinách neúspechu a 6 dňoch prenášania skončilo sekciou... 😒

puhinka
28. jan 2012

@kemonka a je to tak,preto ma teraz nikto nenahovorí na žiaden femibion ani iné kraviny...teraz som si kúpila kysleinku listovú a budem si papať,čo sa mi zaráči...hlavne si užijem tehotenské chute,ktoré som si pri synovi neužila,nakoľko tie vitamíny mi všetko vynahrádzali a aj to ,čo nemali 😀
prevé tri mesiace sa to ešte dá,ale potom sa mi to už zdá zbytočné...toľko z mojej skúsenosti 🙂

dasa118
28. jan 2012

Ahojte baby! Som tu dlhsie nebola ale tak hlasim sa cela skamana... Uz 2 dni mi to meska... Pred chvilkou som si urobila test - len jedna / :( . Mate niekto skusenost, ze ked som ho nespravila na prvy ranny moc tak by mohol byt nepresny? A inak bol to ten lacny test z obchodu. Mate niektora s tym skusenosti?

kemonka
28. jan 2012

@dasa118 tak to ti neviem poradiť, keď ti mešká, tak to by ti už ukázalo aspoň slabu čiaročku na teste. Teplotu si si neskúšala teraz merať?

vejula
28. jan 2012

kočky tak prave dorazila mrška tak tento cyklus trval 32 dni čiže už je to lepšie...

chcem sa spytať. 6.2 mam isť na rontgen zubov. Myslite že možem v tom cykle ešte snažilkovať? Nemože mi ten rontgen nejako poškodiť vajičko?

januliatko1985
28. jan 2012

@kemonka testik som skusila asi tak pred tyzdnom a nic, sice bola nizka teplota, ale nedalo mi 😀

januliatko1985
28. jan 2012

@kemonka a este dnes teplota je furt dole a nestupa a nestupa 😅

januliatko1985
28. jan 2012

@vejula rtg by sa nemal absolvovat pokial viem , len ked je zena tehu, predtym si myslim, ze mozes.a celkom pekne sa ti cyklus upravil 😉

vejula
28. jan 2012

@januliatko1985 dakujem za odpoved. snad to nemože vaadiť

vejula
28. jan 2012

@januliatko1985 a tebe ako ovu testik silnie? už je pozitivny?

januliatko1985
28. jan 2012

@vejula silnie kazdym dnom trosicku, ale furt neni pozitivny,och, som taka zvedava na ten dnesny, budem dakedy poobede testovat.

vejula
28. jan 2012

@januliatko1985 tak daj potom foto

crapula
autor
28. jan 2012

@zdenka270921 zltacka je teraz podla mna bezna, kazde druhe tretie dietatko ma novorod.zltacku, ale to sa nic nedeje. dcerka nemala, ale to sme boli skor prekvapeni milo 🙂 a vy mate s partnerom rovnaky rh faktor?

crapula
autor
28. jan 2012

@puhinka cozeee? najprv si sa 9 hodin trapila kontrakciami a potom nakoniec sekcia? to teda vymysleli doktori 😀

zora256
28. jan 2012

@kemonka
@maryjou
@reiva
@januliatko1985 Ahojte!
NebuĎte smutné,ja som i rada,že nejaký čas bdem mať len tohto jedného,hoci by nebolo zlé mať obe zasebou behom 5 rokov mať po materskej,ale takto vieme vyžiť,čo už keby nebola tá pôžička dalo by sa,takto je to najlepšie pre nás troch.A držkám palce všetkým!
Gratulujem všetkým teulkám a držkám palčeky aby pôrody boli čo najrýchlejšie a najmenej bolestivé a výsledok boli krásne zdravé detičky a vy aby ste sa rýchlo po ňom zotavili! 😵
A snažilkám aby čoskor dobehli tehulky a boli spokojné tehulky a šťastné boli všetky budúce maminky 😉 .

zora256
28. jan 2012

@puhinka Ahoj!
To mi je ľúto,že si mala taký ťažký pôrod.A prečo Ti nepomohli?Kde si rodila?
Ja som v LV a tam som ja tiež nevedela malého vytlačiť,ale mne sestričky vytlačili hneď po 3 neúspešných tlačeniach.

nelicefo
28. jan 2012

@puhinka čože po 9 hodinách trápenia???Uff moja ☹ 😔

zora256
28. jan 2012

@dasa118 Ahoj!
Mne tiež ukazoval test pri malom hneď keď meškala ms negatívne a až po mesiaci som znovu skúsila a vtedy bol pozitívny určite by bol ukázal aj skôr ale mne po 20dňoch bola druhá čiarka ešte slabá,tak skús ao týždeň znovu ak neprídu.
@puhinka Ahoj!
A koľko Ti malý vážil,e je veľký na svoj vek?Ja som Femibion brala ja počas kojenia a malý mi pri narodení važil 3500g a 49cm takže normálna veľkosť novorodenca a pritom o týžeň pozdejšie sa narodil ako mal podľa ms.A teraz je väčší ale to nevadí proste mi nosí veci už od 9mes do 12mes.

barushkaaam
28. jan 2012

@crapula som akurat citala, ze si tehu, tak mooooc gratulujem susedka 🙂 prajem nech vsetko dopadne tak ako ma 😉

kemonka
28. jan 2012

@lucka867 ako sa máš? AKo ste dopadli v sanatoriu? 🙂

kemonka
28. jan 2012

@lia2712 ako sa máš? Máš niečo nové? 🙂

yokralovnayo
28. jan 2012

@zuzik1983 ahoj 🙂 my sa zaciname snazit koncom leta .. i ked ja by os to brala aj teraz, len treba este poprerabat byt dovtedy..

kemonka
28. jan 2012

inak ja dnes takto - v tých vyšších teplotách trošku 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/38be16

dasa118
28. jan 2012

@kemonka nie neskusala a neviem, ci to ma vyznam si teraz merat ked som si to nemeravala

zuzik1983
28. jan 2012

@yokralovnayo ja som chcela mat maly rozdiel medzi detmi, ale ten uz nebude, tak uz mi je v podstate jedno, kedy, teraz si este leto uzijem, zatial sa maternica zotavi a ide sa na to 🙂

dasa118
28. jan 2012

@zora256 asi skusim, uvidim co bude lebo sa citim tak cudne. Posledny tyzden by som furt len spala, a pritom ani v praci nebolo nic vycerpavajuce. Ale prsia ma uz prestavaju boliet po dvocho tyzdnoch, uz len bradavky mam citlive....

dasa118
28. jan 2012

@zora256 este mozno skusim zajtra, som si kupila novy test viac citlivy a skusim to urobit ako odporucaju na prvy ranny moc. Lebo s uzivanim duohastonu by som uz mala mat ... Hmm... Ale bola som trosicku tento mesiac chora a meskal mi nejake 4 dni... Tak uvidim ... Joj keby sa tak ukazali // .
Ale dakujem za odpoved a radu! 🙂
Inak kazdy den som sa zacala aj ja modlit k Tadeaskovi 🙂 , som si na nete nasla celkokm peknu modlidbu 🙂. A uz mi aj v niecom pomohol 🙂

puhinka
28. jan 2012

@crapula ,oni sa ma snažili presvedčiť,že toho môjho sloníka dokážem porodiť spontánne...
vlastne ani nevedeli,aký je veľký,pretože mi ani UTZ nechceli urobiť...to je tak,keď si nezaplatíš lekára,tak sa na teba kašle

puhinka
28. jan 2012

@zora256 ,by som ich zabila kebyže mi lahnú na brucho...
dostala som vyvolávačku ,lebo som prenášala...takže nastali kontrakcie trojnásobne silnejšie,na monitore mi vyskakovali 100 a vyššie kontrakcie a rodila som na antolskej...kebyže si zaplatím lekára,všetko je inak...a ja si ho aj tento krát zaplatím,teda môj manžo...on bol celý čas pri mne,preto ma chápe...on ma z toho ešte väčšiu traumu ako ja 😀

puhinka
28. jan 2012

@nelicefo ,ti poviem,že keď mi pichli spinálku pri sekcií,tak som sa ocitla v raji...odrazu som nič necítila,len pozerala do stropu a čakala,kedy mi ho ukážu 🙂
horší bol šok,keď ma prekladali na lôžko a ja som uvidela svoje nohy,ktoré som si vôbec necítila...bolo to zvláštne,nechcem to viac zažiť