V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka No toto som aj ja riešila a keď som to aj skusila, nevedela som, ktore to je, tak som sa na to vykaslala 😀
Ahojte babulky mozem sa pridat? 🙂 Mam 18mes synceka a chcela by som otehotniet aby sa mal skym hrat a aby nebol az taky rozmazleny 😀 vysadila som antikoncepciu v decembri sice by mi stacilo aby som otehotnela az v lete ale tak aj prvy krat ked som vysadila sa nam podarilo otehotniet az za 6mes tak uvidime ako dlho to bude teraz 🙂
Ahojte baby musim to niekomu napisat lebo inak to asi nepredycham. Uz par dni som pocitovala bolesti v podbrusku a myslela som si ze ma zase asi zapal a ze menzes mi meska kvoli tomu. Kamoska mi povedala ze si mam spravit test a vysiel pozytivne sama este tomu nemozem uverit po tolkom snazeni 🙂 zajtra spravym dalsi a v stredu mam lekara kvoli kontrole tak mi mozu zobrat aj krv ja to mu neveriiiiim
@lu2112 gratulujeeem... tesim sa s tebou a drzim palce. Uspesne tehulkovanie... 😀
baby, moj graf precudnýýýý :-/ ovu sa nepotvrdila, tak to vyzera na anovulak...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/magic08/graf...
@vejula kliknes na kolonku kalendar, otvori sa ti kalendar. cyklus sa zacina prvy den menstruacie, to vies, takze si kliknes na ten datum, kedy si dostala mrchu, otvori sa ti okno, kde si uz vyplnas udaje prisluchajuce dnu, najskor znacis mrchu a jej intenzitu... ked mrcha skoci zacinas merat BT a tu si znacis do okienka nizsie, plus ak sledujes hlien a krcok, tak znacis aj to...
Dufam, ze som to vysvetlila jasne, ak nie, tak sa kludne pytaj, co ti nebude jasne

@barushkaaam juuuuj to by bolo super! uz nech ma dobehnes 🙂