icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

crapula
autor
28. jan 2012

@barushkaaam juuuuj to by bolo super! uz nech ma dobehnes 🙂

magic08
28. jan 2012

@vejula manzel doma bol len sme to presvihli lebo hlien plodny sa dostavil az neskor tak som myslela ze ovu bude neskor. Neva, dalsi mesiac budeme aktivnejsi, aj tak este chcem po tejto mrche skocit na gyndu.

vejula
28. jan 2012

@magic08 aa čo ty vieš možno sa zadarilo 😉 Ja neviem som teraz na pochybach. NA 10 DC mam rontgen zubov. Ale vraj to žiarenie pôsobi len na množiace sa bunky. a tym že vajičko je hotova bunka by to nan nemalo pôsobiť takže by to nemalo vadiť. hhmmmm

kemonka
28. jan 2012

@magic08 ty si sleduješ aj krček?

puhinka
28. jan 2012

@maryjou ,ja už chcem byť po kontrole s pozitívnym výsledkom a aby už bol marec 🙂 heh

magic08
28. jan 2012

@kemonka ano, preco?

@vejula ja si myskim, ze by to vadit nemalo. Na 10 dco si myslim, ze sa nemas coho obavat.

vejula
28. jan 2012

@magic08 ja si tiež myslim 🙂 a možno si budeme do toho RTG davať pre istotu pozor aby som nahodičkou nebola tehu

kemonka
28. jan 2012

@magic08 noooo lebo by som sa to chcela naučiť, chcem to spoznať aj takto, ale neviem ako na to. 😀 To si len dať ukazovak ako najdalej mi vojde a čo tam mám potom cítiť? Trošku intímna otázka, ale nemám sa koho opýtať na to 😕 😀

vejula
28. jan 2012

@kemonka vidim že niesom jedina ktora tu ma taketo otazky... ale tiež som sa to nemala kde opytať 🤐 😅

januliatko1985
28. jan 2012

@vejula foto prihodim az zajtra, lebo niesom doma a aj fotak je doma 😉

zdenka270921
28. jan 2012

@kemonka No toto som aj ja riešila a keď som to aj skusila, nevedela som, ktore to je, tak som sa na to vykaslala 😀

kemonka
28. jan 2012

@magic08 ak chceš, môžeš do IP

maryjou
28. jan 2012

@puhinka neboj dočkáš sa ani sa nenazdáš!!!

supi
28. jan 2012

@puhinka dakujem, ja si tiez myslim ze asi nie, ale hlodalo to vo mne...tak pockam do dalsej ovulacie a dame sa s manzelom do toho 🙂

puhinka
28. jan 2012

@supi ,držím pästičky,aby sa zadarilo 🙂

tobasko
28. jan 2012

Ahojte babulky mozem sa pridat? 🙂 Mam 18mes synceka a chcela by som otehotniet aby sa mal skym hrat a aby nebol az taky rozmazleny 😀 vysadila som antikoncepciu v decembri sice by mi stacilo aby som otehotnela az v lete ale tak aj prvy krat ked som vysadila sa nam podarilo otehotniet az za 6mes tak uvidime ako dlho to bude teraz 🙂

maryjou
29. jan 2012

@tobasko tak nech sa ti darí!!!!

lu2112
29. jan 2012

Ahojte baby musim to niekomu napisat lebo inak to asi nepredycham. Uz par dni som pocitovala bolesti v podbrusku a myslela som si ze ma zase asi zapal a ze menzes mi meska kvoli tomu. Kamoska mi povedala ze si mam spravit test a vysiel pozytivne sama este tomu nemozem uverit po tolkom snazeni 🙂 zajtra spravym dalsi a v stredu mam lekara kvoli kontrole tak mi mozu zobrat aj krv ja to mu neveriiiiim

vejula
29. jan 2012

@lu2112 gratulujeeeem.. a kolko ste sa snažili?

lu2112
29. jan 2012

@vejula no uz skoro rok ale posledne try mesiace velmi intenzivne uz som tomu ani neverila

magic08
29. jan 2012

@lu2112 gratulujeeem... tesim sa s tebou a drzim palce. Uspesne tehulkovanie... 😀

baby, moj graf precudnýýýý :-/ ovu sa nepotvrdila, tak to vyzera na anovulak...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/magic08/graf...

vejula
29. jan 2012

@magic08 a nemôže to byť aj tym že vstavaš k malej v noci? alebo tym digi teplomerom

magic08
29. jan 2012

@vejula paradox je, ze som tuto noc k malej vstala iba raz.... aj to som nevstala, len vytiahla cici a o 5 min. uz spala... teplomerom to isto nebude... uvidim ako to bude pokracovat.... ved sa nic nedeje, pri kojeni treba ratat s anovulacnymi cyklami castejsie...

vejula
29. jan 2012

@magic08 uhm, ved jasne... ja tiež s tym počitam. inak ako sa robi ten graf. kde si to tam mam najsť?

magic08
29. jan 2012

@vejula kliknes na kolonku kalendar, otvori sa ti kalendar. cyklus sa zacina prvy den menstruacie, to vies, takze si kliknes na ten datum, kedy si dostala mrchu, otvori sa ti okno, kde si uz vyplnas udaje prisluchajuce dnu, najskor znacis mrchu a jej intenzitu... ked mrcha skoci zacinas merat BT a tu si znacis do okienka nizsie, plus ak sledujes hlien a krcok, tak znacis aj to...
Dufam, ze som to vysvetlila jasne, ak nie, tak sa kludne pytaj, co ti nebude jasne

tobasko
29. jan 2012

@maryjou dakujem 🙂 😵

tobasko
29. jan 2012

@lu2112 gratulujem 😵

lu2112
29. jan 2012

@magic08
@tobasko Dakujem baby sama tomu este neverim keby nebola nedela hnes bezim na odbery krvy nech je to uz 100%

vejula
29. jan 2012

@magic08 a čo ked mam nepravidelnu ms, dala som dlžku cyklu sice 28 dni ale boh vie aka bude teraz. nebude mi to tam kvôli tomu blbnuť?

vejula
29. jan 2012

@vejula a ako zmeniť napr dlžku cyklu ked som ju zadala asi dosť blbo 😅