V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte zenusky ako citam tiez sa uz dlhsie snazite.dufam ze nebude vadit ak sa az teraz pridam...trosku vymenit nazory a spolu dufat 🙂
ozaj baby nič vám nerobí kyselina listová..mne sa zdá že mám z nej hnačku...poradte mi prosím...
@lu2112 to bude super, nech len to tak je, aj mi dúfame, že sa nám to podarí
stretla som sa s dokiho sestričkou a som jej hovorila, že stále nič, tak im mám brnknúť, že ma objedná, nie že by sa mi nechcelo ísť do práce, ale druhé dieťa, jáj to by bola oveľa väčšia radosť 😉
@zuzik1983 my sa tiez nejak neponahlame.. len ked to tu tak čítam, tak by som sa do toho už aj vrhla 😀 ma to láka.. pozerám že máme rovnako staré deti... naša malá mala včera rok a 7 mesiacov 😉

@vejula aj ja mám tak na 6.00 😀 a väčšinou len zmeriam a spím dalej 😀 a raz sa mi stalo, že som zaspala aj s teplomerom 😀 😀 😀 😀 😀