icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
29. jan 2012

@vejula aj ja mám tak na 6.00 😀 a väčšinou len zmeriam a spím dalej 😀 a raz sa mi stalo, že som zaspala aj s teplomerom 😀 😀 😀 😀 😀

sue35
29. jan 2012

@kemonka snažim sa tu nejak zorientovat a obzerať ako to tu chodi.určite tu prídem už tu písu aj také skusenejšie tak sa niečo nove dozviem 😉 určite niečo užitočne. 😵

reiva
29. jan 2012

@kemonka 😀 zaspať s teplomerom - to si musela byť poriadne unavená 😀 😀 😀 ... ja som si už aj prestala merať, lebo furt som zabudla a spomenula si, keď som už bola na nohách 😅 tak mám dosť nepravidelné merania... Inak o týždeň má prísť MS, tak dúfam, že nedojde 😕 by bolo fajn 😵

misel1
29. jan 2012

Ahojte zenusky ako citam tiez sa uz dlhsie snazite.dufam ze nebude vadit ak sa az teraz pridam...trosku vymenit nazory a spolu dufat 🙂

kemonka
29. jan 2012

@misel1 ahoj, ahoj 🙂 ako dlho sa snažíš ty?

tinka378
29. jan 2012

Tak babule podarilo sa príde medzi nás drobček v oktobri 🙂

magic08
29. jan 2012

@vejula phu, tak to ti neivem poradit, nepoznam tu stranku dobre, kalendar som si vytvorila len tento cyklus... takze ti nepomozem, skus sa s tym vyhrat...

misel1
29. jan 2012

@kemonka Ahoj no unas je to trosku dlhsi pribeh .Minuly rok v novembri som mala mimomaternicove pricom som stratila aj jeden vajecnik potom sme mali do marca pauzu a od marca stale skusame...Moje hormony su ze vraj v poriadku a o tyzden ma manzel termin u urologa....

misel1
29. jan 2012

@misel1 pisem ze minuly rok vsak uz je 2012 takze predminuly rok ☹

kemonka
29. jan 2012

@tinka378 Gratulujeeeem super 😉

misel1
29. jan 2012

@tinka378 gratulujem.... 😀

kemonka
29. jan 2012

@misel1 juj držím palce, ešte s tým jedným vaječníkom je stále šanca, snad aj manžel bude ok, pozeram že už jednu kočku máte 😉

lu2112
29. jan 2012

@sue35 NO treba sa asi zamerat na nieco ine nam to teda pomohlo riesili sme kupu noveho doma a akosi nam to vyslo 🙂

misel1
29. jan 2012

@kemonka hej jednu uz mame 5 rokov ma a surodenca by to chcelo...Teraz som trosku pokojnejsia lebo po vsetkych odberoch krvi mi povedal lekar ze moj jeden vajecnik prevzal funkciu aj za tendruhy .sa ukludnujem tym ze sme asi stale tie plodne dni presvihli 😒

lu2112
29. jan 2012

@lindusik dakujem my ako si stale este neverime ale tak testy vysli teraz aby to krv potvrdila a budeme sa tesit este viac

sue35
29. jan 2012

@lu2112 začiname si vybavovat papiere na svoj domček

lu2112
29. jan 2012

@sue35 tak do noveho domu patri nove dieta to povedala moja mama a ako si jej to aj vyslo o 7 mesiacov nam ho maju dostavat a v oktobri by malo bit potom dieta ak to vsetko dobre pojde

sue35
29. jan 2012

@lu2112 to by sme si aj my priali kedze na vianoce chceme byt vo svojom akeby sa podarilo mat babo bolo by to najkrajsie len sa mu nejak nechce medzi nas ☹

maryjou
29. jan 2012

@misel1 jasné nabehni sem, sú tú kočky čo sa tu fakt vyznajú aj poradia..

maryjou
29. jan 2012

ozaj baby nič vám nerobí kyselina listová..mne sa zdá že mám z nej hnačku...poradte mi prosím...

katty27
29. jan 2012

baby aký má byť krčok matetnice,,ak je žena tehu?

lu2112
29. jan 2012

@sue35 neboj aj ktomu pride uvidis treba v to verit.

lu2112
29. jan 2012

@tinka378 Gratulujem tak to sme v rovnakom mesiaci 🙂

sue35
29. jan 2012

@lu2112 ja viem ze treba verit ved nie sme jednini ktorým sa nedari len je to trošku nespravodlive.ked niekto raz niekde ani nevie kde k tomu príde a my nič.no čo uz my počkame hadam nebudeme dlho

danuska111
29. jan 2012

@lu2112 to bude super, nech len to tak je, aj mi dúfame, že sa nám to podarí
stretla som sa s dokiho sestričkou a som jej hovorila, že stále nič, tak im mám brnknúť, že ma objedná, nie že by sa mi nechcelo ísť do práce, ale druhé dieťa, jáj to by bola oveľa väčšia radosť 😉

yokralovnayo
29. jan 2012

@zuzik1983 my sa tiez nejak neponahlame.. len ked to tu tak čítam, tak by som sa do toho už aj vrhla 😀 ma to láka.. pozerám že máme rovnako staré deti... naša malá mala včera rok a 7 mesiacov 😉

lu2112
29. jan 2012

@sue35 viem o com hovoris ja som to prezivala tiez rok a nic a potom bratovy diagnostikovali neplodnost aj sesternica je neplodna tak som sa bala ist na testi a konecne som sa objednala na testi a teraz tam musim zavolat aby ma preobjednali ze som tehotna. treba verit a pride to

moonlightka
29. jan 2012

Caute, tak dnes som zo zvedavosti testovala...a nic ☹

lindusik
29. jan 2012

@tinka378 jeeej to su moje vysnene mena 😀 Sarinku uz mame a velmi by sme chceli este Samka 😀 tak gratulujem 🙂

maryjou
29. jan 2012

@tinka378 super!!!!