V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@h.a.i.n.y najprv to boli take pocity ako na mrchu,ale slabsie..teraz to je uz ine,take jemne pichanie,ale nie ze cely den 🙂 mam graf http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f
@monikapt mňa už týždeň bolia prsia ako nikdy.... Môj grafik vyzerá takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3a58db
@monikapt Aj ja pevne dúfam, mm sa každé ráno pýta, ako sme na tom s teplotkou, dobre?? 😉 😀 Dnes ráno ma budil, že- miláčik zmeraj buchtičku, malý už vykrika 😀 😀 Kukla som Tvoj grafik, mám podobné teploty ako ty DPO... Tak budem čakať, dúfam, že neklesnú. Mňa práveže pred mrchou tiež nikdy takto neboleli, max deň, dva pred ňou... Bruško zatial necítim nič...
vidím že sa to tu rozrastá a samé tehuľky dúfam že aj na mňa príde rad čoskoro.... 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby mate niekto ovu inokedy ako okolo 14 dna menš. cyklu????ja mám už 15 den menš. cyklu a stále nemám ovu podla testu teda...Ďakujem
@monikapt super gratulujem, citala som to v temicke grafy, ciarky mas ozaj perfektne 😉
@mauerka kde sa nam schovavas? 😅 co nove s ovu testikmi?
Ja idem dnes poobede ku gyndovi, juuj, sm nedockava, dufam,ze som ok.
@catusca No chlapy co uz... Unas to tiez raz tak bolo a na druhy den mi hovori vsak skusime dnes a az ked sommu to vsetko vysvetlila ze to take lahke nieje ako si to on predstavuje,potom pochopil...Ale nic si z toho nerob toto cele snazilkovnaie a vsetko okolo toho fakt iba malo chlapov rozumie a chcie rozumiet...Podla mna sa u nich prebudi nieco az ked to dieta na svete je.... 😉
baby, tak ja som mala divnu tu MS, tak včera som mala trošku a už večer nič, a ani dnes nemám už nič. ☹ V hlave mám milion myšlienok teraz, lebo neviem čo sa to deje ☹
@dasa118 Ahoj!
Neboj,bude aj bábo,len ver,že Ti pomôže Sv Tadeáš pomohol už veľa ľuďom,tak aj teba vysliší,a nezabúdaj,Pán Boh nikomu nechce nič zlé,a všetko má stanovený svoj čas kedy je najlepšie aby sa narodil nový človiečik a kde 😎 .Držím palčeky a stými prsami som bola tak isto i s ospalosťou,verím,že si vtom... 😵
@puhinka Ahoj!
A aký bol veľký váš chlapšek?Mne v Lv sparavili sono vten deň a boli by aj ďalší deň,keby som nebola porodila.Takže som sa aj hneď spítala koľko má,aby som nemala strach z pôrodu.A mne neľahli na brucho ale lakťami ho tlačili von nebolelo to bolo to super rýchle,takže ja by som nedbala ani pri druhom keby som takto rodila,lebo som nemala zlatú žilu vonku až tak ako spolubývajúca,že nevedela sedieť.
@januliatko1985 nie nebolo, som myslela včera že sa to pomaly spustí, ale bolo len trochu a večer sa to už zastavilo a hotovo, ani kvapka už a ani dnes ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
@kemonka ja dens takto, zobrazuje ti moj graf? bo raz ho zobrazi a raz nie 😕
@januliatko1985 zobrazuje, nooooo fuuuuu ako ti to vyskočilo zase 😨 a testik ako? Už je silnejší?
@maryjou Ahoj!
Tak je ako píšeš,treba si vážiť to čo máme,aj ja si vážim že mám svojho malého,a veru nenarodili sme sa milionárom,ale oto viac si vážime to čo si vlastnými rukami dorobíme a zarobíme.Tak dúfam,že čoskoro budem i ja patriť medzi tehulky hoci o pár rokov pozdejšie,veľa šťastíčka Ti prajem! 😵
@puhinka Ahoj!
Tak to Ti fakt nezávidím,tak je to fakt snimi ako v posilovni až nato,že sa nevzdáš tohto cvičenia,lebo nemôžeš a nechceš a vposilovni by si ľahko tam nechala to cvičenie a oddychovala 😀
@janusa_ Ahoj!
Ďakujem!No mi sme sa ešte ani nezačali snažiť,proste sme sa chceli len od marca,ale tak sme si to preložili o 4roky možno ešte pred skončením pôžičky,veď tehu už vtedy môžem byť🙂.Ach keby ten čas rýchlejšie ubiehal 😵 A držkám palčeky aby si čím skôr bola tehu 😉
@kemonka no veru vyskocila, len ovu testy stale negativne, tak ako u teba....a pozeramakurat na ten dnesny, pred chvilkou som robila, tak je silnejsi ako te vcerajsi, , ale je mozen, ze zajtra zase klesne teplotka...poobede idem k dokymu, dufam, ze ma vezme, a povie mi len dobre spav, duam, ze to nebude cysta, ako pri prvom tehu.
@kemonka mne tak isto napadlo , zeby sa mohlo jednat aj o uhniezdovanie...rano si zmeraj teplotku 😉
@kemonka a akurat pozeram na ten tvoj grafik, ze tu lutealnu fazu si mmala velmi kratucku,hmm, teplotka klesa aj pri uhniezdovani, co by v tvojiom pripade aj sedelo, ked je to na 8dpo....hmmm.
@januliatko1985
@zora256
ach dievčata no neverím tomu, ale skusim ešte testnuť koncom týždna, ale aj ked tomu neverím, aj mne to napadlo, ale už radšej tomu nejdem veriť, som totalne dnes sklesla,všetko ma boli a nemám na nič náladu ☹ ale sa premáham, lebo dnes ma moje dievčatko meninky 😀
@januliatko1985 zajtra zmeriam teplotu, dnes som nemerala,lebo som včera vypla budík s tým, že aj po MS budem merať zas 🙂
Ahojte babulky 🙂 citam tu ze vsetky si robite ovu testiky a meriate teplotu ja som to pri prvom nechala na prirodu ale ako vas tu tak citam by som to asi aj vyskusala ako funguju tie testiky? 😅 zvedavost mi neda 😀

@h.a.i.n.y to brusko som zacala citit zhruba na 9 den po ovu,test negativny,10 den po po ovu tiez bolelo,ale test negativny a v sobotu som len tak zo srandy poobede urobila test,ze co ked...a skoro som odpadla,ked som tam zbadala druhu ciarku,no a odvtedy citim to brusko,a zaludok asi tak posledne dva dni,cize od 11 dna po ovu 😀