V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zuszana cize ak to chapem tak idealne je brat 100mg- pocet tabletiek zavisi od gramaze tabletky. ale na rozdiel od clostilu to nie je limitovane- takze si mozes tie davky aj zvysit.
Chapem to spravne? 😅
Dakujem krasne za rady mozno som trosku otravna s tymi otazkami ale zaujalo ma to 🙂
@janusa_ v pohode, nie si otravná, správne si to pochopila, ale vravím ja som sa to naučilA TIEž LEN VĎAKA tým babám na tom fore, tiež tam písali, že soja narozdiel od clostilu neznižuje výstelku maternice, takže je to určite lepšie... a potom je ešte dobré piť grepový džúsik 100% z ružového grepu na plodný hlienik 🙂
@januliatko1985
@kemonka 🙂 ahojte,takze mam odpoved...dnes som bola u dr. a stale neviem ci som tehu.to,co som citila uz asi tri tyzdne dozadu,tie poctity,bola asi fakt prichadzajuca ovulka a aj tie moje ovu testy tomu tak naznacovali...a nakoniec aj moj graf mi povedal,ze pravdepodobne som mala ovulaciu minuly tyzden v sobotu...no a presne ten vikend sme sexovali s priatelom ako o dusu 😀 dnes by som podla vsetkeho mala byt 9 DPO a lekar mi povedal,ze v tom pripade ani na ultrazvuku nic vidiet nemoze,ale,ze maternica by tehotenstvu aj nasvedcovala...dali mi vyvolavacku a,ze ked sa do dvoch tyzdnov nedostavi ms aby som zasa prisla...ja som zvedava ako mi dopadne test,chcem testnut v sobotu 🙂 a inak totaaalne ma bolia prsia po stranach a citim sa ako ked sa mi po porode zacali nalievat 😀 ...dnes rano som testovala a na teste mamatest bola slabucka ciarocka...ale tych uz bolo 🙂
Dobru noc prajem. Pomaly sa vypinam lebo asi rano nevstanem. Krasny zajtrajsi den prajem . 🙂
@kemonka ,mne keď moja gynda povedala,že sa mi uvoľňuje vajíčko,že kebyže chcem otehotnieť,tak dnes je ten deň,tak sme na to vhupli a hneď to vyšlo na prvý šup 🙂
ale ona ma upozornila,že to nemusí hneď vísť,že niektoré páry sa snažia aj rok,tak som sa aj obrnila niakou tou ochranou a potom ma len potešil pozitívny výsledok u doktorky,ktorá mi povedala,,no,asi chcete počuť,že ste tehotná...áno,ste ,, 😀 😀 😀 jedna z mojich najmilších spomienok 🙂
@veonka ahoj, ja s tým bojujem každý deň, presviedčam priateľa tiež, sem tam si pozor nedá, sem tam dá, ja už nemyslím na nič iné, dúfam, že ho presvedčím v najbližšej dobe úplne..... :(
@maryjou Ahoj!
Veru viac si vážim aj ja svojho anjelika aj keď je veľakrát aj rozčertení,ale to ktomu patrí...Niektorý rok dávali v správach rodinu kde bolo 14 detí a veru nemali ani a kúrenie,to je už nezodpovednosť a tam už tá radosť iste nie je,a mi sa tešíme aj z jedného a budeme sa aj druhému a podaktoré aj tretiemu,a nepreženieme to tu predca všetkým deťom treba láska a pozornosť,trpezlivosť🙂.
Bre ranko, ja som dnes takto:
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
baby kuk ako ovpyvnit pohlavie diatatka ... niektore body su hluposti... ale mozno na tom nieco bude 😉
http://www.mimiforum.cz/tipy-jak-ovlivnit-pohla...
@zora256 ,to áno,možno aj u Igorka zapracovala genetika,ja som síce malinká,ale mm má 180 cm a môj dedo a strýko mali v mladšom veku 200 cm,tak môže byť aj to 🙂 a tak sa v mojich malých útrobach vyvinulo toto moje obríča 🙂 ale pupek som mala riadny 🙂 mám aj foto vo fotoblogu aj z tehu 🙂
@zuzik1983 aha, to som nevedela... tak to mi je luto.. my sme sa pri prvom ani nesnazili, ani nijak nebranili.. to bola hned krásna nahoda 🙂 nikdy som si nerobila ovu testy, ani nemerala bt. snáď to vyjde po lete tiež tak 😵 idem teraz cvičiť s malou..vždy si rano pustime video so Zumbou alebo cvičenie na balonoch a trovhu sa hybeme... velmi sa jej to pači 😀
Neviete mi poradit? V nedelu vecer som si robila 2 ovu testy a ukazali sa dve ciarky na tom pruzkovom a na teste Clearblue smajlik. Na druhy den, v pondelok vecer, uz oba testy ukazali akoby neplodne obdobie. Pre buducnost, vhodne obdobie na otehotnenie bola len ta, v mojom pripade nedela, alebo je mozne otehotniet este aj den po tom, hoci testy uz plodne obdobie neukazali?
@catusca otehotniet mozes, aj dva dni po, aspon tak to pisu vsade a este aj ked je sexit 3 dni pred ovu, spermijky vydrzia aj 4-5dni vo vnutri 😉
@januliatko1985 pred ovu to uz viem 🙂 ale to uz sme zmeskali a v den pozitivnych testikov tiez. len ma napadlo ci 1 -2 dni po tom je este sanca.
@januliatko1985 aj dva dni po ovulke môžeš otehotnieť? vedela som, že pred ovu hej, lebo spermijky vydržia, ale že aj po...to by bolo fajn, lebo ja mam teraz muža doma len na víkendy, tak sme obmedzení časovo 🙂
@zuszana tak jas om to uz vo viacerych clankoch citala, tak asi to bude pravda 😉 najôlepsie je mat sexik kazdy druhy den a hotovo 😀 😀

@janusa_dva dni som brala 5tbl. dva dni 6tbl. a 5deň som si dala 7, podla toho aku gramáš máš kupené tabletky, ja som mala s nízkou dávkou len 17,5mg tých isoflavonoidov, ale dajú sa kápiť aj 25mg aj 35mg a malo by sa brať 100mg, lebo to predstavuje jednu tabletku clostilu, ale môžeš postupne zvýšiť o jednu tbl.