V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte je mi tazko od zaludka uz 2tyzdne tak som si robila tehu test vysiel negativny ale takto tazko mi bolo pri prvom tehu MS som dostala vsek trvala len 1,5 dna tak som na pochybach co sa deje ale mozno ze MS trvala kratko preto,ze som vynechala antikoncepciu tak pre istotu idem zajtra k lekarovi som zvedava co mi povie ☹
@delfinik855 ahoj, ako dlho si cakala po zakroku? Ja som bola na kyret v novembri, koncom, mame pockat minimalne 3 mesiace, teda do marca.... uz sa neviem dockat, 1x som otehotnela ihned, nato duphaston, missed abort... zial... tak dufam ze dalsi pokus bude uspesny, drzim palce aj tebe ...
Ahojte, aspon dnes sa tu este ukazem od zajtra zacinam v novej praci, zajtra beriem posledny den clostyl , dufam ze mi ten cas do pondelkovej folikulometrie rychl ozbehne 😔
@kemonka tak to uhniezodovanie neviem kolko dni ma travat,s tym ti velmi neporadim.a ja mam nove to, ze mi ciarocka na ovu teste uuplne slabne a pozri na moj grafik:
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...
Takze podla totho grafu to vidim tak, ze na 28 a 29den som mala dost silne ciarocky, mozno ovu prebehla medzi tym, lebo na dalsi den uz mi slabol testik a dnes uz celkom slabunka ciarka je,aj ta teplotka vyskocila, uvidm zajtra ze aka bude teplotka. 😕
@januliatko1985 nooo je to možne, škoda, že si sa včra nedostala k tomu doktorovi aby ti povedal ako prebieha ovulacia u teba, no možno už aj MS dostaneš čoskoro 🙂
a inak graf mi neukazuje zase tvoj - ja si do svojeho už ani neviem čo mám zaznačiť 😠 ☹ ked dam že len špinenie, tak mi nedáva nový cyklus ale ma vráti do starého a ked tam zadám krvacanie, tak mi hned dava cyklus nový, no neviem ani od ktorého dna si počítať, či su to vôbec kramy, či nie 😨 🤐
@kemonka a tento grafik ti ukazuje? teraz som sa prvykrat zaregistrovla na ff, aj ty si tam znacis?
@januliatko1985
hej ja si tam značím stále, ešte som skušala nedávno iné, ale najviac mi vyhovuje ten FF, lebo ten pekne vyznačí ovulku aj všetko, na womezone napr. nevyznačuje
@zuzik1983 aspon nam budu tieto starsie pomahat s mladšími, budú sa pekne pýtať na nočník a nebudeme mať s nimi žiadne starosti 😉 inak som pozerala tvoje fotky, malinka je zlatá 😵 vy sa už pýtate?? mne vždy malá hlási len keď má v plienke "kako" 😅 zatial to na wc moc nestíhame... na nočníku občas sedíme, ale nechávam to na leto..
@yokralovnayo ,ahoj,ak sa smiem pridať do debaty,môj ešte nenočníkuje...teraz vo februári ideme zase skúsiť,či už je pripravený
🙂
kocky,dajaky hlienik/vytok nemate na zaciatku tehu? hoci aj v malinkom mnozstve obcas?
@yokralovnayo no som zvedava na to pomahanie 😉
dakujem, no ked vidi nocnik sa aj vypyta, ze chce ccssss, ale sedi aj 10 minut a nic, zatial mi staci, ze chvilu dokaze sediet, budeme skusat na jar alebo v lete,

ahojte. Tak ja som včera napisala na mail pani do ligy par paru. A prišla mi supiš odpoved. Pani je velmi mila. Poslala mi nejake tabulky do ktorych si mam značiť teplotu a že to budeme spolu konzultovať. Taka som bola milo prekvapena 😵