V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@yokralovnayo Tak možno to vyslo🙂 my to necháme až na leto, aj koli statniciam aj by som chcela aby medzi detmi boli aspon tri roky....tak mi daj potom vediet ako si dopadla🙂
My sme pred nedávnom sťahovali, takže máme ešte dosť roboty na byte. Bola by som rada keby bábo prišlo už do hotového 😉 ale možno by sme to za tých 9 mesiacov stihli porobiť 😵 hlavne nechcem rodiť v decembri alebo cez zimu 😀 a na akej si skole? ja som si chcela davat teraz prihlasku, ale asi pockam par rokov... určite to je náročné pri dietati...
@alka127 My sme pred nedávnom sťahovali, takže máme ešte dosť roboty na byte. Bola by som rada keby bábo prišlo už do hotového emoticon ale možno by sme to za tých 9 mesiacov stihli porobiť emoticon hlavne nechcem rodiť v decembri alebo cez zimu emoticon a na akej si skole? ja som si chcela davat teraz prihlasku, ale asi pockam par rokov... určite to je náročné pri dietati... a inak uz som to dostala 🙄
@puhinka jeeej, takze ti meska, len tak dalej 😉
Ja nic nove vsetko po starom....vonku zimaaa jak v ruskom filme, takze dnes cely den domka aj s malym. 😒
@kemonka ,neviem moja,ale necítim sa tak.
áno,mala som dostať v pondelok a už je štvrtok a stále nič...len doktorka povedala,pokiaľ nemeškajú 2 týždne,tak nemám robiť paniku 🙂
@januliatko1985 ,ďakujem
aj my sme celé dni doma,dnes je dokonca bez plienky malý,ale už mal 4 cikacie nehody a jednu stolicu a všetko do gatí...len raz cikal do nočníka...ale tak len prvý deň...teraz spí,tak sme mu dali plienku,uvidíme,či bude plná,keď sa zobudí 🙂
Dakujem vám babenky za rady, ale neviem ci sa mam dat na to meranie BT alebo tie ovu testy. Este sa rozhodnem....budem vam vsetkym drzat palce aby sme sa mohli co najskor rozpravat o tehu a nie o snazilkovanie drzkajte sa s opat sa ozvem ked o nieco pojde 🙂 🙂 🙂
@maryjou Ja som si zatiaľ urobila 1.stupeň VŠ a keďže nejak nevychádzame finančne, tak som to nazatiaľ zanechala 🙂 dám si trocha pauzy, venujem sa rodinke a keď mi malá pôjde do škôlky, pokúsim sa školu dokončiť 🙂 No ale je to poriadny zaberák 😀 som vtedy nevedela čo skôr 😀 či kojiť, či písať bakalárku, alebo prebaľovať malú, či variť a upratovať 😀 😀 😀 čisté psycho, poklopem si, že to dobre dopadlo a je to za mnou 😀 Čo si študovala? Aký odbor?
Ktore sa vyznate v ovulacnych testikoch (kedze mi to stale vrta hlavou) pls skuste poradit.
29.1. vecer mi ukazal test 2 ciarky, cize pozitivny. 30.1. v ten isty cas vecer vsak uz len jednu. Styk sme mali az 31.1. vecer. Moze tu byt sanca otehotnenia alebo uz nie? Niekde pisu ze od pozitivneho testu 24-36 hodin, inde 24 – 48 hodin. Toto by bolo asi tak na hranici. Pri merani BT som mala 29.1. o stupen vyssiu ako den predtym, t.j. 36,6. 30.1. stupla na 36,7 a 31.1. rovnako 36,7. 1.2. klesla na 36,5 a dnes mi stupla na 36,8. Da sa z toho nieco vycitat?
@reiva no ti gratulujem pri takom malom dieťatku, moja bola prváčka a tiež to bolo o držku...študovala som špaciálnu pedagogiku pre majstrov OV, tiež prvý stupeň lebo nám to stačí, ale stále po večeroch učenie, čokoláda na obalenie nervou, strach pred skúškami jajajjajaj..a ešte som cestovala 400km od domova, radosť žiť...mimochodom nemám tu ani svokru, ani mamu len dobrých ľudí čo mi pomohli s dcérkou a samozrejme muža môjho... .a ty aký odbor???
@kapokapo ahoj ja som dnes bola prvykrat u dokt. tak zajtra rano musim do nemocnice, som povazovana ako rizikove, kvoli tomu potratu, tak si musim ist preventivne polezat, lebo ma bolia krize a niekedy brucho, tak snad tam nebudem dlho a dopadne to dobre, tak isto mi hned daju aj duphaston, to mi povedal lekar, ten ze budem brat aj potom, ked uz budem doma
@ja.nu.la ja som vždy presvedčená keď som doma, študujem rôzne veci týkajúce sa o tehu, kočíky...proste myslím len na to,,,potom idem do práce - som zaneprázdnená iným vecami a už presvedčenie strácam...( a keď si pomyslím na ten biedny príspevok...ach jaj )....ale vzhľadom na vek, a že dcérka potrebuje súrodenca, zas sú moje myšlienky presvedčenééééé...prvé dieťatko som si veľmi neužila - nikdy mi nikto nehladkal brucho,, nikdy sex počas tehu....možno aj preto mám z toho traumu....pritom teraz mám muža ako cukor...a veľmi túži mať dieťatko som nou....hádam to konečne môj mozog pochopí a keď otehotniem budem o.k ....tak nech už to je!!!!!!

@yokralovnayo ,ahoj,ja si myslím,že prechladnutá,no moja gynda povedala,že si nie je istá,či nie som náhodou aj tehu,ja už som raz tehu bola,naozaj sa tak necítim