V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@barushkaaam prvé bábätko? 😉
@kemonka jj 🙂
Ahojte baby, teraz som sa ešte len zaregistrovala, tiež sa rada pridám do tejto skupiny, pretože po dieťatku taktiež túžim. Dúfam, že každej z nás to skôr či neskôr vyjde.
@barushkaaam jeeee gratulujem!!! 🙂 prva lastovicka, nech je nas tu coskor cely krdel 🙂 🙂
@petruska10 ahoj drzim palce 🙂
@kemonka meriam teraz prvý cyklus, zatiaľ mi to pripadá ako zábava 😀 ale tuším, že ma to rýchlo prejde, keď sa v 2012 začneme snažiť, to budú stresy 😀 hlavne to netreba mužom hovoriť, že presne kedy mám ovu, plodne dni a pod., a narafičiť to tak, aby to snaženie bolo čo najprirodzenejšie. lebo ja byť chlapom a žienka mi zahlási "najdrahší môj, poďme sa milovať, akurát ovulujem", tak by ma aj chuť prešla 😀 😝 treba si to proste užííívaaaaať 😉
@petruska10 vitaj a nech sa darí 🙂
Ahojte, môžem sa aj ja pridať? Síce mám už trošku viac rokov, no veľmi by sme si s manželom želali bábätko
@petruska10 vitaj 🙂
@kemonka ahojku, ako rana BT? už to vyzera na ovulku?
Ahoj, mám už 19r dcéru 🙂
@dejnika vitaj tu medzi nami a držíme palce 🙂 jaaaj, koľko to je "trošku viac"? 😉 keď túžite po bábatku, prečo nie... podľa mňa treba byť hlavne psychicky na to pripravení a ľúbiť sa. ostatné okolnosti sú už sekundárne a dajú sa riešiť. koľko žienok tu tak bojuje za svoje tehotentsvo a za donosenie dieťatka, že fuuuuu... klobúk dolu. 🙂
Vždy som chcela dve deti. No bola som dlho sama rozvedená. S terajším manželom sme 1,5 roka zosobášený a túžime po bábätku. Budúci rok mám 40. Moc nedúfam, nakoľko nerozumiem môjmu MC. Mám ho síce každý mesiac pravidelný 28, no niekedy 24 dnový
zatiaľ som neazača, no rozmýšľam nad tým, že začnem. teraz som mala taký menzes, že to som ešte nezažila.
@vejula mala som menzes asi takýto:
v pondelok len pri utretí. V utorok slabunký cez deň. večer o 19 som začala tak krvácať, že som myslela, že vykrvácam, každých 5 minút som mala vložku durchom ale fakt durchom celú červenú, pretiekla som celá. Vypadli zo mňa kusiská krvy. Som rozmýšlala, že či si nedám papers aké to bolo hrozné. za dve hodiny len špinenie a to som mala aj v stredu a koniec

@irsina83 fuuu tak ty si opak 😉 no ja som po 8 rokoch tak otehotnela, že som 4 mesiace nemala M a v tom 4 mesiaci som aj otehotnela, tak neprišla už vôbec potom 😀 . Ja hovorím, že to bol fakt zázrak, ale to som už vôbec ani nedufala, že niekedy otehotniem 😝