icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
10. nov 2011

@irsina83 fuuu tak ty si opak 😉 no ja som po 8 rokoch tak otehotnela, že som 4 mesiace nemala M a v tom 4 mesiaci som aj otehotnela, tak neprišla už vôbec potom 😀 . Ja hovorím, že to bol fakt zázrak, ale to som už vôbec ani nedufala, že niekedy otehotniem 😝

vejula
10. nov 2011

@kemonka tak to som teraz prekvapkana 😕 😀 fakt som netušila že je to možne, čo sa stane potom s tym uvolnenym vajičkom. mno nechapem ,ale nevadi, asi to tak proste je.. no ja ti držim palce nech ti to tentokrat vyjde 😵
idem spať bruu nocku

kemonka
10. nov 2011

@vejula dik, aj ja idem, už tu driemem pri PC 😀

irsina83
11. nov 2011

@kemonka to je superrrr ze ake daco existuje lebo ja si neviem vysvetlit ako je to mozne ze som otehu ked dr. povedal, ze ovu nebola 😅 no je to asi nieco medzi zemou a nebom ako sa povie 😉 treba verit na zazraky 😉 drzim ti palce moc nech sa vam to podari 😉

kemonka
11. nov 2011

@irsina83 Ďakujem aj tebe 😉 budeme si držať palce 😀

barushkaaam
11. nov 2011

@kemonka to netusim, ci som v tejto teme prva tehu 😀 dakujem za gratulaciu 🙂
@vejula uz si zacinam pomaly zvykat na to, ze som buduca maminka 🙂 ale uz sa na drobca s tatikom mooooc tesime 😉 a na tie vyroky som faaaakt zvedava 😀 aspon bude doma veselo 😀

kemonka
11. nov 2011

@barushkaaam prvé bábätko? 😉

barushkaaam
11. nov 2011

@kemonka jj 🙂

petruska10
11. nov 2011

Ahojte baby, teraz som sa ešte len zaregistrovala, tiež sa rada pridám do tejto skupiny, pretože po dieťatku taktiež túžim. Dúfam, že každej z nás to skôr či neskôr vyjde.

keenfan
11. nov 2011

@barushkaaam jeeee gratulujem!!! 🙂 prva lastovicka, nech je nas tu coskor cely krdel 🙂 🙂
@petruska10 ahoj drzim palce 🙂

zelovocka
11. nov 2011

@kemonka meriam teraz prvý cyklus, zatiaľ mi to pripadá ako zábava 😀 ale tuším, že ma to rýchlo prejde, keď sa v 2012 začneme snažiť, to budú stresy 😀 hlavne to netreba mužom hovoriť, že presne kedy mám ovu, plodne dni a pod., a narafičiť to tak, aby to snaženie bolo čo najprirodzenejšie. lebo ja byť chlapom a žienka mi zahlási "najdrahší môj, poďme sa milovať, akurát ovulujem", tak by ma aj chuť prešla 😀 😝 treba si to proste užííívaaaaať 😉

zelovocka
11. nov 2011

@petruska10 vitaj a nech sa darí 🙂

dejnika
11. nov 2011

Ahojte, môžem sa aj ja pridať? Síce mám už trošku viac rokov, no veľmi by sme si s manželom želali bábätko

vejula
11. nov 2011

@petruska10 vitaj 🙂

@kemonka ahojku, ako rana BT? už to vyzera na ovulku?

vejula
11. nov 2011

@dejnika vitaj 🙂 už maš detičky?

dejnika
11. nov 2011

Ahoj, mám už 19r dcéru 🙂

vejula
11. nov 2011

@dejnika jej tak to už je dospela žena 🙂 Tak ťa teraz chytila chuť na miminko 😵 držim palce. A neboj vyjde to. Moja mamina mala najmladšieho ked mala 41 🙂

zelovocka
11. nov 2011

@dejnika vitaj tu medzi nami a držíme palce 🙂 jaaaj, koľko to je "trošku viac"? 😉 keď túžite po bábatku, prečo nie... podľa mňa treba byť hlavne psychicky na to pripravení a ľúbiť sa. ostatné okolnosti sú už sekundárne a dajú sa riešiť. koľko žienok tu tak bojuje za svoje tehotentsvo a za donosenie dieťatka, že fuuuuu... klobúk dolu. 🙂

kemonka
11. nov 2011

@vejula nieeeeee 😀 stále nízka 😨 😕

dejnika
11. nov 2011

Vždy som chcela dve deti. No bola som dlho sama rozvedená. S terajším manželom sme 1,5 roka zosobášený a túžime po bábätku. Budúci rok mám 40. Moc nedúfam, nakoľko nerozumiem môjmu MC. Mám ho síce každý mesiac pravidelný 28, no niekedy 24 dnový

vejula
11. nov 2011

@kemonka tak počkaj ešte par dniiii, len neprešvihni. Ozaj počas toho cyklu maš ovulku jednu?

vejula
11. nov 2011

@dejnika neboj uvidiš vyjde to, ako vravim mamina mala 41 a to rok pred tym potratila ahned na to malazapal maternice

zelovocka
11. nov 2011

@vejula jeeej, 41-ročná prvorodička 🙂 môj tatko má tiež o 19 rokov staršiu sestru a keď ho kočíkovala po dedine, mnohí si mysleli, že to je jej dieťatko 😀

dejnika
11. nov 2011

@zelovocka Ahoj, budem mať 40. Milujeme sa, sme šťastný a dúfam, že sa to podarí. veľmi si to prajeme

dejnika
11. nov 2011

@vejula to dúfam, aj ke´d teraz som mala niečo také, čo som ikdy nezažila

zelovocka
11. nov 2011

@dejnika tak to je super, moc vám to prajem 🙂 ináč, ked si písala, že nerozumieš svojmu cyklu, tak sa popýtaj aj tu na koníkovi. baby poradia 🙂 meriaš si BT? mne to dosť pomáha zorientovať sa.

vejula
11. nov 2011

@dejnika možem vedieť čo??? Aspon čoho sa to tykalo?

@zelovocka nie nebola prvorodička to bolo už štvrte babo... ale vlastne ako keby už aj bola lebo to bolo po 15 rokoch.

dejnika
11. nov 2011

zatiaľ som neazača, no rozmýšľam nad tým, že začnem. teraz som mala taký menzes, že to som ešte nezažila.

dejnika
11. nov 2011

@vejula mala som menzes asi takýto:

v pondelok len pri utretí. V utorok slabunký cez deň. večer o 19 som začala tak krvácať, že som myslela, že vykrvácam, každých 5 minút som mala vložku durchom ale fakt durchom celú červenú, pretiekla som celá. Vypadli zo mňa kusiská krvy. Som rozmýšlala, že či si nedám papers aké to bolo hrozné. za dve hodiny len špinenie a to som mala aj v stredu a koniec

vejula
11. nov 2011

@dejnika fuu tak s tymto ti neporadim 😖 neviem čo to mohlo byť snad ine kočky ti k tomu povedia niečo rozumnejšie