V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@maryjou ,mne padli do oka všetky...od Evita press 🙂
sesterka mi ešte odporučila niake...no nič,dieťa spí,urobila som si urologický čajík a idem čítať 🙂
PS : MS ešte nedošla,mám biely výtok a ide z neho kyslastý zápach...takže predpokladám niaky zápal...akurát teraz ...jooooooooooooooooj :(
Moj 2dnovy graf 😅 🙂 dufam ze ho aspon ulozilo. http://www.fertilityfriend.com/home/3afa9d
A moj partner fajci tiez a nepomahaju mu ani prosby ani vyhrazky- jednoducho strateny pripad.
@januliatko1985 dik za radu. A maly sa ti na cici nepytal? Ci ked bolo mliecka menej tak sam stratil zaujem? Moja mala je totiz hrozny zavislak, denne kojim aj 100x 😅 a ked jej cici odmietnem dat,takto by si mala viediet ten cirkus, nieco hrozne...ndmyslela som ze odstavovanie bude tak tazke 😒
@magic08 heh, jasne, ze pytal, dala som mu vodicku vnoci a cez den som sa ho pokusala zabavit niecim inym, len aby na cici zabudol, sice trosku nervacil, ale si zvykol....nic neboj, pomaly to pojde, len sa treba odhodlat 😉
Inak baby otazocka: nejdeme do sukromnej skupinky? myslim si ze nas je tu dost a zaciname tvorit taky uzavrety kruh 🙂 - sice som sa sem votrela ako jedna zposlednych ale snad ma za takyto napad nikto neukamenuje 😅
@janusa_ ,len v tom teplúčku som už od pondelka a stále nič,síce ma už prestali vaječníky bolieť pri cikaní
dnes som bola síce u sesterky,ale to len tu cez záhradu pár krokov a aj to som sa naobliekala ako cibuľa
@misel1 ,ak ale on nebude chcieť prestať fajčiť,tak neviem neviem,či prestane...mňa keď manžo lámal,nech prestanemprestala som...ale iba kým som neporodila a neprestala kojiť...prvá vec,ktorú som urobila,keď mi odišlo mlieko som si šla zapáliť...a fajčila som až do 31.decembra...s prestávkami...ale nie dlhšími ako 19 dní.nemala som ale v pláne prestať,prišlo to samé od seba a manžo je na mňa hrdý ako nikdy 😀
@misel1 musim zaklopat,ale klape nam to super.Budeme spolu 10 rokov,ale este sme sa poriadne nepohadali.Sem tam sa pochytime koli babam,alebo svokrovcom 😀 ,ale o chvilu sa bavime akoby sa nic nestalo.Mozno je to aj tym,ze ja som netrpezliva,rychlo vzblknem,zas manzel je trpezlivy a dlho mu trva,kym by vybuchol 😉 A mozno aj tym,ze z roboty uteka este do dielne,tak sme potom radi,ked sme konecne aspon cvhilu vecer spolu 🙂A vy?
ahojte 🙂,mam taku otazocku,je to normalne ak moj krcok je pocas dna najskor akoby som mala ovulku,mäkky,vysoko a otvoreny a potom k veceru tvrdne je nizsie a zatvara sa?dnes som 45 DC,graf mi ukazal,ze momentalne by som mala byt 14 DPO,robim si aj ovu testy,vid.v mojom albume.aj tie su stale rovnake 😖 ,takze som z toho debil...a to som dnes siesty den po vyvolavacke,ale ms stale nikde...
@lia2712 S tymi testami som aj ja debil 😒 @misel1 @puhinka @januliatko1985 @maryjou @magic08
Mala som ovu asi v stredu - sexik v utorok rano a vo stvrtok vecer. Test mi ukazuje ovu od utorka...a stale, este aj dnes. Ovu hlien vyrazny hlavne v stredu. Dnes je sobota, stale mam take zvlastne pocity v podbrusku...No co vam poviem, asi sa uz pozorujem prilis.
Jasne, ze dnes som ovu test robila len tak, zo zvedavosti, ale tak nechapem... Vas nazor? Skusenosti?
Mimochodom dnes kysnem doma jak buchta...vonku sa neda a tak len pochodujem po byte a pozieram blbosti

@lulu_uk vitaj medzi nami 🙂