icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
4. feb 2012

@lulu_uk vitaj medzi nami 🙂

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,mne padli do oka všetky...od Evita press 🙂
sesterka mi ešte odporučila niake...no nič,dieťa spí,urobila som si urologický čajík a idem čítať 🙂
PS : MS ešte nedošla,mám biely výtok a ide z neho kyslastý zápach...takže predpokladám niaky zápal...akurát teraz ...jooooooooooooooooj :(

janusa_
4. feb 2012

@zdenka270921 dodatocne gratulujem k tehu 🙂vsetko dobre.

maryjou
4. feb 2012

@puhinka óóó´..to dúfam nie::????..drž sa v teple je to vonku úchvatné!!!!..držím palce, a čítaj pa

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,ďakujem,však dám vedieť o sebe 🙂

janusa_
4. feb 2012

@puhinka zapal ? 😒 treba dufat ze nie 😔 pekne do teplucka a mozno to prejde.

misel1
4. feb 2012

@puhinka no to dobra taktika ze by som to vyskusala na mojho manzela ten fajci ako duha...Vsak uvidime co mu vysetria v pondelok,az potom budem zasahovat .... 😉

janusa_
4. feb 2012

Moj 2dnovy graf 😅 🙂 dufam ze ho aspon ulozilo. http://www.fertilityfriend.com/home/3afa9d

janusa_
4. feb 2012

A moj partner fajci tiez a nepomahaju mu ani prosby ani vyhrazky- jednoducho strateny pripad.

magic08
4. feb 2012

@januliatko1985 dik za radu. A maly sa ti na cici nepytal? Ci ked bolo mliecka menej tak sam stratil zaujem? Moja mala je totiz hrozny zavislak, denne kojim aj 100x 😅 a ked jej cici odmietnem dat,takto by si mala viediet ten cirkus, nieco hrozne...ndmyslela som ze odstavovanie bude tak tazke 😒

januliatko1985
4. feb 2012

@magic08 heh, jasne, ze pytal, dala som mu vodicku vnoci a cez den som sa ho pokusala zabavit niecim inym, len aby na cici zabudol, sice trosku nervacil, ale si zvykol....nic neboj, pomaly to pojde, len sa treba odhodlat 😉

janulap
4. feb 2012

kočky caute,dlhsie som tu nebola...no tak uz mame nejake tehulky?? 🙂 🙂
@misel1 pises,ze mas starsieho muza.Kolko ma rokov,ak sa smiem opytat?Medzi mnou a mojim mm je 12 rokov rozdiel 🙂

janusa_
4. feb 2012

Inak baby otazocka: nejdeme do sukromnej skupinky? myslim si ze nas je tu dost a zaciname tvorit taky uzavrety kruh 🙂 - sice som sa sem votrela ako jedna zposlednych ale snad ma za takyto napad nikto neukamenuje 😅

janusa_
4. feb 2012

@janulap ja viem o jednej tehulke @zdenka270921 ale to asi vies 🙂

puhinka
4. feb 2012

@janusa_ ,len v tom teplúčku som už od pondelka a stále nič,síce ma už prestali vaječníky bolieť pri cikaní
dnes som bola síce u sesterky,ale to len tu cez záhradu pár krokov a aj to som sa naobliekala ako cibuľa
@misel1 ,ak ale on nebude chcieť prestať fajčiť,tak neviem neviem,či prestane...mňa keď manžo lámal,nech prestanemprestala som...ale iba kým som neporodila a neprestala kojiť...prvá vec,ktorú som urobila,keď mi odišlo mlieko som si šla zapáliť...a fajčila som až do 31.decembra...s prestávkami...ale nie dlhšími ako 19 dní.nemala som ale v pláne prestať,prišlo to samé od seba a manžo je na mňa hrdý ako nikdy 😀

puhinka
4. feb 2012

@janusa_ môžme ísť do uzavretej,aspoň nembude nikto sondovať...ale na druhej strane si myslím,že toto je téma,do ktorej sa asi ešte pridajú niake žienky 🙂

misel1
4. feb 2012

@janulap ahoj ,no medzi nami je 16rokov rozdiel on ma 41 rokov....a tvoj???

janulap
4. feb 2012

@misel1 teraz vo februari budeme mat 29 a manzel 41 🙂

misel1
4. feb 2012

@puhinka no tak gratulujem ze sa ti to podarilo...Ja tiez neverim ze on prestane to by muselo sa neviem co stat on totiz fajci uz 20rokov a nikdy sa ani len nepokusal prestat.On vravi ze to jeho jedna nerest no ja by vedela o viacerych 😅 😀 😀

misel1
4. feb 2012

@janulap ja v septembri 27 a manzel v marci 42..tak skoro narovnako...a ako vam to klape???Vela ludi to nechape ale laska je laska a ci ma chlap 25 alebo 40 zivotne problemy su tie istee...

puhinka
4. feb 2012

@misel1 ,toto sú presne moje slová manželovi...že je to môj jediný zlozvyk,tak prečo ho neprehliada jednoducho 😀 😀 😀 povedal mi vtedy...,,no dobre,ale kúp si 2 kg žuvačiek,, 😀 😀 😀

janulap
4. feb 2012

@misel1 musim zaklopat,ale klape nam to super.Budeme spolu 10 rokov,ale este sme sa poriadne nepohadali.Sem tam sa pochytime koli babam,alebo svokrovcom 😀 ,ale o chvilu sa bavime akoby sa nic nestalo.Mozno je to aj tym,ze ja som netrpezliva,rychlo vzblknem,zas manzel je trpezlivy a dlho mu trva,kym by vybuchol 😉 A mozno aj tym,ze z roboty uteka este do dielne,tak sme potom radi,ked sme konecne aspon cvhilu vecer spolu 🙂A vy?

maryjou
4. feb 2012

@puhinka o.k.. 🙂

maryjou
4. feb 2012

@misel1 láska je láska na veku nazáleží... 🙂

lia2712
4. feb 2012

ahojte 🙂,mam taku otazocku,je to normalne ak moj krcok je pocas dna najskor akoby som mala ovulku,mäkky,vysoko a otvoreny a potom k veceru tvrdne je nizsie a zatvara sa?dnes som 45 DC,graf mi ukazal,ze momentalne by som mala byt 14 DPO,robim si aj ovu testy,vid.v mojom albume.aj tie su stale rovnake 😖 ,takze som z toho debil...a to som dnes siesty den po vyvolavacke,ale ms stale nikde...

mauerka
4. feb 2012

@lia2712 S tymi testami som aj ja debil 😒 @misel1 @puhinka @januliatko1985 @maryjou @magic08
Mala som ovu asi v stredu - sexik v utorok rano a vo stvrtok vecer. Test mi ukazuje ovu od utorka...a stale, este aj dnes. Ovu hlien vyrazny hlavne v stredu. Dnes je sobota, stale mam take zvlastne pocity v podbrusku...No co vam poviem, asi sa uz pozorujem prilis.
Jasne, ze dnes som ovu test robila len tak, zo zvedavosti, ale tak nechapem... Vas nazor? Skusenosti?
Mimochodom dnes kysnem doma jak buchta...vonku sa neda a tak len pochodujem po byte a pozieram blbosti

misel1
4. feb 2012

@janulap U nas je to tak isto ja hned vybuchnem a on nie,muz je 4 dni v tyzdni prec tak sme tiez radi ked sme spolu... 🙂

misel1
4. feb 2012

@mauerka no mozes byt radad ze mas tak dlho ovu,tak mozno sa podarilooo 😉

janulap
4. feb 2012

@misel1 tak to ti musi byt aj smutno,ked je manzel prec.Ako dlho sa snazite o malicke?

maryjou
4. feb 2012

@mauerka ja si testy nerobím zatiaľ, ale ovu od štvrtka aj keď pocity nemám žiadne.., sex žiadny 😢 snáď dnes....
veľmi sa nesleduj, aj keď chápem dnešný deň otras, zima..tiež som len doma....aspoň si oddýchnem.. 🙂 🙂 🙂